فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

دسر یاقوتی مخصوص شب یلدامواد لازم:

ژله آلوورا یک بسته

خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

ژله انار یک بسته

انار دون شده

ژله آلوورا یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می‌زنیم تا کاملا حل شود.

 

دونه‌های انار را در قالب مورد نظر می‌ریزیم.

قالب دسر یاقوتی

نصف ژله آلوورا را به آرامی و با قاشق در قالب می‌ریزیم. بعد در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

 

۵۰ گرم خامه را با ویسک می‌زنیم.

 

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا را داخل خامه می‌ریزیم.

 

بعد از بسته شدن لایه اول را روی آن می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

 

بعد ژله انار را با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می‌زنیم.

 

همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه را هم می‌زنیم و سپس با قاشق آرام آرام ژله انار را داخلش می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

 

سپس روی لایه دوم می‌ریزیم. بعد از اینکه دسر کامل بست، دور دسر را با چاقو از قالب جدا کرده و قالب را داخل آب گرم قرار می‌ دهیم و در سینی برمی گردانیم.

دسر یاقوتی

به اندازه‌های مورد نظر برش داده و نوش جان می کنیم.

آدرس کوتاه مطلب
ممکن است شما دوست داشته باشید

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.