فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه زولبیا رژیمی با آرد (زولبیا بدون نشاسته)

زولبیا پرکاربردترین و خوشمزه ترین شیرینی مخصوص ماه رمضان است که نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورها نیز طرفدارانی دارد. زولبیا به دلیل اینکه محتوی نشاسته بوده و چاق کننده می‎باشد و قند خون را بالا می‎برد، برای افراد دیابتی و چاق مضر است. به همین علت، خیلی ها به دنبال دستور تهیه زولبیا بدون نشاسته هستند. به هر حال، بازهم برای افراد چاف و مخصوصا کسانی که دیابت دارند توصیه نمی‎شود.

روش تهیه زولبیا بدون نشاسته

مواد لازم

  • آرد: ۱و۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • آب: ۱ پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • برای تزئین زولبیا می‎توانید از پودر و یا خلال پسته یا بادام استفاده کنید.

دستور تهیه

  • برای تهیه شربت زولبیا باید شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر در آب به خوبی حل شود.
  • برای تهیه خمیر زولبیا، بعد از اینکه آرد را الک کرده و با مقدار کمی آب مخلوط نمودید، بکینگ پودر و زعفران را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
  • مقداری روغن را در تابه بریزید. روغن باید به اندازه ای باشد که خمیر زولبیا در آن شناور باشد.
  • خمیری که آماده کرده اید را درون یک قیف بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
  • همانطور که سر قیف را بالای تابه روغن نگه داشته و فشار می دهید، دست خود را بصورت دایره ای شکل بچرخانید تا به شکل زولبیا در بیاید. این کار را به نحوی انجام دهید که زولبیا ها به یکدیگر نجسبند و به یکدیگر برخورد نکنند.
  • زمانی که یک طرف زولبیا سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
  • زولبیاها را از تابه خارج کرده و روی یک طوری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • به مدت ۳۰ دقیقه زولبیا ها را در شربت گذاشته و دوباره در یک طوری قرار دهید تا شربت اضافی اش گرفته شود.
  • زولبیا را در ظرف مورد نظر برای سرو بگذارید و روی آن را با کمی پودر یا خلال پسته یا بادام تزئین کنید.
  • زولبیای شما آماده است. برای تزئین، می‎توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.

 

زولبیا رژیمی روش تهیه زولبیای رژیمی خانگی بدون نشاسته

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.