طرز تهیه کیک بیسکویتی لایه ای بسیار خوشمزه

بزای تهیه این کیک خوشمزه نیازی به فر نیست.

مواد لازم:کیک بیسکویت

بیسکویت کاکائویی: ۲ بسته

شیر: ۱ لیتر

پودر نشاسته یا گندم: ۳ قاشق غذاخوری

آرد: ۴ قاشق غذاخوری

شکر: دوسوم لیوان

وانیل: به مقدار لازم

کره: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس شکلاتی:

خامه صبحانه: ۱ بسته

شکلات شیری: ۱ بسته ۷۰ گرمی

 

طرز تهیه:

۱٫ خامه را داخل قابلمه بریزید و به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.

۲٫ خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانی که شکلات کاملا آب شود خامه و شکلات را مخلوط کنید.

۳٫ نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و کره را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا به این ترتیب پودینگ آماده شود.

۴٫ بیسکویت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.

۵٫ دوباره بیسکویت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.

۶٫ دوباره روی پودینگ بیسکویت بچینید.

۷٫ سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت لایه بریزید و بعد از این که کمی سرد شدند و به دمای اتاق رسیدند داخل یخچال بگذارید و در وموقع دلخواه نوش جان کنید.

لینک کوتاه مطلب:

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *