فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه کیک ماست + نکات مهم تهیه این دسر فوق العاده

طعم و عطری که ماست به این کیک می‌دهد، آن را به میان وعده و دسری فوق العاده تبدیل کرده است.

کیک ماستاین قبیل کیک‌ها را که کالری کمتری دارند می‌توان به عنوان میان وعده یا دسر سرو کرد. حتی در کنار یک لیوان شیر گزینه مناسبی برای صبحانه نیز هستند.

مواد لازم :

مواد لازم
ماست غلیظ شیرین
یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال یا لیموترش یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کیک ماست

  1. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید.
  2. شکر و رنده پوست پرتقال را به زرده اضافه کرده و بهم بزنید تا سفید و سفت شود.
  3. روغن مایع را به مایه اضافه کنید تا مایه نرم و لطیف شود.
  4. بکینگ پودر و ماست را بایکدیگر مخلوط کنید.
  5. سفیده را جداگانه آنقدر بهم بزنید تا سفید و سفت شود و از تخم مرغ زنی بیرون نریزد.
  6. زرده و ماست را مخلوط کنید.
  7. سفیده را نیز به مایه کیک اضافه کنید.
  8. در ادامه آرد را به تدریج اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید. در این مرحله نباید کیک را زیاد بهم بزنید.
  9. یک قالب را چرب کنید و مایه کیک را از وسط درون آن بریزید. سپس کمی قالب را تکان دهید تا مایه کیک به طور یکنواخت پخش شود.
  10. قالب را به مدت یک ساعت در فر اجاق گازی که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.
  11. سپس قالب را از فر خارج کنید و پس از آنکه سرد شد، کیک را برگردانید.

کیک ماست آماده است. روی آن را با خلال پسته و بادام یا پودر نارگیل تزیین کنید و سرو نمایید.

 

نکات مهم:

  • آرد را قبل از استفاده الک کنید، اینکار به پف کردن کیک کمک می‌کند.
  • فرآیند اضافه کردن آرد باید سریع انجام شود و در هنگام انجام اینکار نباید مایه را زیاد و سریع بهم بزنید.
  • پیش از آنکه کیک آماده شود، درب فر را باز نکنید. افت یکبار حرارت پف کیک را از بین می‌برد.
  • قالب را در پنجره اول از سمت پایین فر قرار دهید.
  • حتما فر را از قبل گرم کنید.
  • برای اطمینان از اینکه کیک کاملا پخته شده است، یک چنگال را در کیک فرو ببرید، اگر مایه کیک به چنگال نچسبیده بود آماده است، در غیر اینصورت کیک اندکی دیگر در فر بگذارید.
  • هر قاشق غذاخوری از این مواد معادل ۲۵ گرم است.
  • هر قاشق سوپخوری روغن مایع معادل ۲۰ گرم است.

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.