شیرینی پادرازی یک دسر سنتی فوق العاده برای پذیرایی از دوستانتان
دسر سنتی پادرازی
در این مقاله به شما طرز تهیه شیرینی پادرازی که یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین و پرطرفدار ترین شیرینی های سنتی ایرانی است.این شیرینی جزو سری شرینی های عید شناخته میشود.این شیرینی با استفاده از سه نوع آرد یعنی آرد گندم،آرد نخودچی و آرد برنج تهیه میشود.
امروز قصد داریم به شما عزیزان از سری شیرینی های عید، شیرینی پادرازی را آموزش دهیم.همانطور که میدانید این شیرینی بسیار خوش طعم و خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد.برای درست کردن این شیرینی لذیذ و خوشمزه تا پایان مقاله با پرشین وی همراه باشید.امیدواریم نهایت لذت را ببرید.
شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که به طور سنتی با استفاده از سه نوع آرد؛ آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج تهیه میشود. این شیرینی سنتی از گذشته برای عید نوروز در گیلان تهیه میشد و به نوعی یکی از شیرینیهای مخصوص عید نوروز بوده و هست. در ادامه با طرز تهیه شیرینی پادرزای آشنا خواهید شد.
مواد لازم آرد گندم ۷۰ گرم آرد برنج ۶۵ گرم آرد نخودچی ۷۰ گرم روغن جامد ۱۲۵ گرم پودر قند ۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شربت یا عسل ۱ ق چایخوری پودر هل نصف ق چایخ
مواد لازم برای رومال زرده تخم مرغ ۱ عددزعفران دمکرده نصف ق چایخوریپودر قند ۱ ق چایخوریکنجد به مقدار دلخواه
طرز تهیه دسر سنتی پادرازی
برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لختگی دربیاید.پودر قند و عسل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود.روغن جامد را کمی با همزن دستی بزنید تا باز شود و بعد آردها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ده دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه کرم رنگ و چسبندهای حاصل شود.حالا مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.در این مرحله، مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر هل اضافه کرده و دیگری را ساده یا با پودر زنجبیل مخلوط کنید.
خمیر در این مرحله چسبناک است اما نگران نباشید.هرکدام را جداگانه داخل کیسه فریزری قرار داده و کمی صاف کنید و برای چندساعت یا ترجیحا به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.بعد از استراحت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و خمیر را روی سطح آردپاشیشده کمی ورز دهید.خمیر را به ضخامت چهار الی پنج میلی متر باز کنید و با قالب شیرینی زبان، قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید.مواد رومال را مخلوط کرده و با برس روی شیرینیها بمالید.روی شیرینیها را با پشت چنگال خط بیندازید و کمی کنجد بپاشید و سینی را داخل فر گرم شده قرار دهید. حدود ده تا پانزده دقیقه برای پخت این شیرینی کافی است.
شیرینی پادرازی خوشمزه و خوش عطر شما حاضر است. شما میتوانید با کاهش دمای فر تا ۱۶۵ درجه سانتیگراد، مدت زمان پخت را تا ۲۰ دقیقه نیز افزایش دهید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده و بتوانید این شیرینی خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
نکاتی در مورد شیرینی پادرازی
جالب است نکاتی در مورد شیرینی پادرازی بدانید: شیرینی پادرازی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد . شیرینی پادرازی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
کاچی
کاچی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است که معمولاً غذایی مکمل و غنی کننده محسوب می شود. کاچی دستور العمل های متنوعی دارد و می توانیم آن را به طرق مختلف و با مواد مختلف تهیه کنیم ، به عنوان مثال می توانیم در تهیه کاچی به جای آب از شیر استفاده کنیم تا در آخر کاچی خوشمزه تری داشته باشیم.برای طرز تهیه کاچی در اینجا کلید کنید.