روش پخت کیک هویج و گردو بدون فر
کیک هویج و گردو
مواد لازم | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
مغز گردو | نصف لیوان |
هویجی که ریز رنده شده | به اندازهی ۲ لیوان سر خالی |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
روغن مایع | سه چهارم لیوان |
وانیل و نمک | نوک قاشق چایخوری |
دارچین | یک و نیم قاشق چایخوری |
روش پخت کیک هویج و گردو
تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ آن تغییر کند. روغن را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کرده و آهسته آهسته به مواد اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن حتما هم بمی زنیم تا مواد گلوله نشوند.
هویج را شسته و رنده می کنیم. گردوها را ریز خرد کرده و هویج و گردو را به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم می زنیم. کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کرده و آرد می ریزیم و سپس مواد آماده شده را درون آن ریخته و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم تا نیم ساعت بپزد. بعد از حدود نیم ساعت یک چنگال داخل مواد در حال پخت فرو میکنیم، اگر نچسبید کیک پخته است.
کیک را از شعله برداشته و صبر می کنیم کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را با خامه و گردو به دلخواه تزئین می کنیم.
طرز تهیه کاپ کیک
- آرد : 8 ق س
- شکر: 6 ق س
- بیکینگ پودر: 1 ق س
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر کاکائو: 4 ق س
- وانیل: نوک ق چ
- شیر: 10 ق س
- روغن مایع: 6 ق س
ابتدا آرد را الک کرده و در ظرفی ریخته سپس وانیل ، بکینگ پودر ، شکر و کاکائو را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در آخر ، شیر و روغن را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست و یکدست شود.
فنجان ها را چرب کرده و تا نیمه با مایه کیک پر کنید و مقداری از فنجان ها را خالی بگذارید تا جای کیک ها فراهم شود.
اکنون قابلمه را نیمه خیس کرده و فنجان ها را درون آن قرار دهید ، قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید تا آب آن بجوشد.
پس از جوش آمدن آب ، شعله را کم کنید و کتری را روی قابلمه قرار دهید و کاپ کیک ها را به مدت یک ربع با درب بسته بپزید.
عالی بود مرسی