کلوچه دارچینی، یک کلوچه عالی
کرم تارتار: ۲ قاشق مرباخوری
آرد: دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک و نیم پیمانه
کره نرم: ۲۲۶ گرم
تخم مرغ: ۲عدد
دارچین: ۲ قاشق مرباخوری
شکر: نصف پیمانه
طرز تهیه کلوچه دارچینی:
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغها را اضافه کنید.
مواد خشک را با موادتر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچهها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.
نکته:
از آنجا که کلوچه های کوچک به سرعت پخته می شوند ، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از زمان لازم در فر بمانند ، کلوچه ها شکننده می شوند.
بنابراین به محض طلایی شدن کناره های کیک و کمی نرم شدن وسط آن ، قالب را از فر خارج کنید.
آرد را با دقت و دقت اندازه گیری کنید تا کلوچه ها سفت نشوند. قبل از برداشتن ، آرد را با یک قاشق کوچک هم بزنید تا هوا وارد شود ، سپس با یک قاشق اندازه گیری پر کنید.
نوع شیرین کننده تأثیر زیادی در شکل گیری کلوچه ها دارد شکر سفید باعث ترد شدن کلوچه ها نسبت به شکر قهوه ای ، عسل ، شربت ذرت می شود.
اگر می خواهید یک کوکی ضخیم تر و نرم تری بدست آورید ، قبل از استفاده خمیر را در یخچال قرار دهید.