پیراشکی کرمدار

با استفاده از این مواد 20 تا پیراشکی خوشمزه تهیه میشه که میتونید با شیر یا چای نوش جان کنید.
پیراشکی

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری آرد
  • 1/5 قاشق غذاخوری مخمر
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • نصف پیمانه آب گرم (ولرم نه داغ)
  • چهار پیمانه آرد
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 پیمانه شیر ولرم
  • نصف پیمانه شکر
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • یک عدد تخم مرغ

قبل از تهیه پیراشکی، مخمر رو توی نصف پیمانه آب گرم می ریزیم و میذاریم در یک جای گرم بمدت 15 دقیقه پف کنه و بیاد بالا

طرز تهیه خمیر پیراشکی

شکر، شیر گرم، روغن مایه و نمک رو میذاریم روی حرارت تا کمی گرم بشه (فقط گرم بشه نه اینکه داغ یا جوش بزنه).

مخمرِ پف کرده و بعمل آمده رو به اون اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. آروم آروم آرد رو اضافه میکنیم اول با چنگال و بعد با دست ورز میدیم تا بحدی که خمبر به دست نچسبه (زیاد هم آرد اضافه نمی کنیم که خشک بشه). روی خمیر آماده شده با چاقو یک بعلاوه بزرگ میزنیم و میذاریم یه جای گرم تا ور بیاد. یک ساعت برای ور اومدن کافیه.

 

تا خمیرمون ور بیاد مواد داخل پیراشکی رو آماده میکنیم.

 

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی

یک پیمانه شکر، 3/4 پیمانه آرد، و 1/5 پیمانه شیر روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا گرم بشه.

50 گرم کره اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا به غلظت برسد.

آخر از همه نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

 

طرز تهیه پیراشکی

داخل یک سینی بزرگ آرد می پاشیم و خمیر مون رو با وردنه باز میکنیم و با قالب یا سر لیوان بصورت گرد قالب میزنیم و میذاریم 15 دقیقه استراحت کنه بعد از اون در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن با چاقو از پهلو پیراشکی ها رو کمی برش میزنیم و یک قاشق از کرم رو داخلش میریزیم و می چینیم توی ظرف پذیرایی. (داخل این پیراشکی رو بجای کرم از خرما هم میشه استفاده کرد).

یه کار جالب دیگه اینه که وسط خمیرهای قالب زده شده رو با یک وسیله کوچک گرد دیگه میتونیم قالب بزنیم و شکل دوناتس دربیاریم و در روغن سرخ کنیم و داغ داغ شکر و دارچین بپاشیم و نوش جان کنیم.

آموزش دونات

تهیه دونات و یادگیری نحوه پخت دونات به صورت ساده مرحله به مرحله برای طرز تهیه در اینجا کلید کنید.

دونات

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here