کیک فنجانی

امروزه کیک های خانگی طرفداران بسیاری دارند و یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که علاوه بر ظاهر زیبا ، طعم فوق العاده ای نیز دارد.

و نیاز به فر ندارد. در مطلب زیر طرز تهیه کیک فنجانی را مشاهده خواهید کرد.
کیک

 

مواد لازم:

آرد… 4 قاشق غذاخوری
شکر… 4قاشق غذاخوری
بکینگ پودر… 1قاشق چایخوری
پودر کاکائو… 2قاشق چایخوری
وانیل … کمی
تخم مرغ… 1عدد
شیر… 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع… 3قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان ها را در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم. آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. سپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با گاناش و ترافل تزیین می‌کنیم.

نکته: این دستور برای دو فنجان کیک است.

اگر می خواهید در فر کیک درست کنید ، از فنجانی استفاده کنید که بتواند دمای فر را تحمل کند یا مایه کیک را در قالب های کاپ کیک بریزید. برای پخت کیک ، فر را به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا داغ شود.

سپس فرم ها را در سینی فر قرار دهید و آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از 20 دقیقه با خلال دندان بررسی کنید که کیک ها پخته شده اند ، آنها را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کمی خنک شدند ، آنها را از فرم خارج کنید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here