طرز تهیه نان صبحانه بدون فر

ما در اینجا سعی داریم روش پخت نان صبحانه خانگی بدون استفاده از فر را به شما آموزش دهیم.

نان صبحانه

  1. تخم مرغ‌ها را خوب به هم بزنید، سپس شیر، روغن و نمک را به آن اضافه کرده و باز هم بزنید.
  2. آرد و پودر جوانه گندم را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. برای اینکه گلوله‌های آرد کاملا در سایر مواد حل شوند، می‌توانید مواد را با مخلوط کن برقی به هم بزنید . و یا موادی که با قاشق مخلوط کرده‌اید را از صافی رد کنید تا مایه یکنواختی به دست آید.
  4. کف یک ماهیتابه کوچک را با کمی روغن که بهتر است روغن مایع مخصوص سرخ کردنی باشد، کمی چرب کنید، طوری که روغن اضافی کف ظرف باقی نماند.
  5. ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز گرم کرده و حدود ۱/۴ فنجان از مایه را کف آن بریزید.
  6. ظرف را از روی گاز برداشته و مایه را دور تا دور آن بگردانید تا مایه به طور یکنواخت و با قطر خیلی کم (حدود ۳-۲ میلی متر) کف ماهیتابه پخش شود.
  7. سپس به سرعت تا ظرف سرد نشده آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
  8. پس از حدود ۱ دقیقه و زمانی که مایه داخل ماهیتابه کمی خشک شد . و گوشه‌های آن متمایل به قهوه‌ای شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان در کف ماهیتابه قرار گیرد.
  9. پس از حدود ۳ ثانیه آن را در بشقاب قرار دهید تا سرد شود و به همین ترتیب سایر نان‌ها را درست کنید.
  10. شاید لازم شود در این فاصله یکی دو بار دیگر کف ماهیتابه را چرب کنید.
  11. این نان صبحانه را می‌توانید با پنیر، پوره میوه جات، انواع مربا، برگه هلو یا زردآلوی خیس . و خرد شده، پودر جوانه گندم یا جوانه ماش مخلوط با عسل یا مربا مصرف کنید.

طرز تهیه نان فطیر

نان فطیر نان گرم مورد علاقه اکثر افرادی است که هم برای رفع گرسنگی و هم برای تجربه طعم خوشمزه آن نان تهیه و می نوشند.برای آموزش نان فطیر در اینجا کلید کنید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here