شکلات خانگی

شکلات برای صبحانه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شکلات های مایع است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود.

شکلات صبحانهمواد لازم برای شکلات صبحانه خانگی : 

کاکائو 5 قاشق سوپخوری
 مغز فندق 100 گرم
 کره 25 گرم
 شیر  2 لیوان
پودر قند 3 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شکلات صبحانه :

برای تهیه این شکلات صبحانه ی خوشمزه یک ظرف روی حرارت بگذارید و کره را داخل آن بیندازید، بعد از اینکه کره آب شد. وانیل، کاکائو و شکر و شیر را هم  کم کم به آن اضافه کنید. و وقتی دیدید مواد در شیر حل شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. وقتی خنک شد مغز فندق را که خرد کردید داخل شکلات بریزید و هم بزنید. نوش جان

 

نکته برای تهیه شکلات صبحانه :

  • در این شکلات صبحانه به جای فندق می توانید از مغز بادام، گردو و حتی پسته هم استفاده کنید.
  • شاید شما بلد نیستید که چگونه شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. بن ماری نام دشواری دارد اما در واقع بخارپز است. یک ظرف آب روی شعله گاز قرار دهید تا آب بجوشد. یک کاسه استیل یا پیرکس را روی آب در حال جوش قرار داده و شکلات ها را درون آن بریزید و اجازه دهید شکلات ها به دلیل گرما بخار آب شوند.
  • اطمینان حاصل کنید که شکر صبحانه ریز ریز باشد. این قندها به قند قنادی معروف هستند. شکر کرچک نیز نوعی قند قنادی است که می توانید از یک شیرینی فروشی تهیه کنید.
  • اگر می خواهید صبحانه شکلاتی شما با فندق طعم تلخی داشته باشد ، کمی شکر اضافه کرده و پودر کاکائو بیشتری اضافه کنید.
  • اگر از کره شکلات برای صبحانه همراه با فندق استفاده می کنید ، لازم است خامه یا شیر را به آن اضافه کنید تا سفت نشود. در این حالت لازم است که شکلات را برای صبحانه در یخچال قرار دهید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here