شیرینی ها

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد ” نکات طلایی برای پخت کیک اسفنجی “

کیک اسفنجی با پف زیاد یکی از ساده ترین و معروفترین و پرطرفدارترین نوع کیک به شمار می‌آید. و با مواد اصلی مانند آرد و شکر و تخم مرغ میتوان این کیک خوشمزه و ساده را بدون پرداخت هزینه ی زیادی به آسانی در خانه پخت و لذت برد. طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد دارای نکات کلیدی می باشد که در صورت رعایت نکردن آن ها کیک مناسبی نمیتوانید تهیه بکنید. با ما همراه باشد تا نکات طلائی طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد را با هم بررسی بکنیم.

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد 

افراد بسیاری وجود دارند که دنبال کیک های پف دار هستند به دلیل خوش طعم و لذیذ بودن این نوع کیک ها تصمیم  گرفتیم تا طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد را به شما آموزش دهیم تا با وسایلی که در منزل دارید به راحتی بتواید تهیه کنید و میل نمایید.

اموزش تصویری کیک اسفنجی بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی پف دار

  • تخم مرغ ۸ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  •  شکر ۲ پیمانه
  • ۲ پیمانه بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

مرحله اول

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ و از همدیگه جدا میکنیم و درون ظرف های جداگانه می ریزیم بعد از جدا کردن زرده و سفیده شروع به هم زدن سفیده می کنیم بعد از چند دقیقه که گذشت یک پیمانه شکر رو به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی می‌زنیم این کار حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه و تا جایی باید هم بزنیم که سفیده تخم مرغ خودشو بگیره و سفت بشه و اگر ظرف رو برعکس کنیم دیگه سفیده از ظرف بیرون نریزد و بعد مواد را داخل یخچال قرار بدید تا آب نندازه.

مرحله دوم

درون ظرفی که زرده تخم مرغ را قرار داده بودید عصاره وانیل را میریزیم و مقداری مخلوط میکنیم و بعد شکر باقی مانده را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط می کنیم تا رنگ آن کرمی شود و بعد یک لیوان آب داغ و جوشیده را در چندین مرحله به مواد اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم این کار باید با سرعت خیلی بالا انجام شود تا زرده ها سفت نشوند.

جدول اندازه قالب و مقدار مواد در کیک اسفنجی

نکته در صورت تمایل می توانید به جای یک لیوان آب داغ از یک لیوان شیر استفاده کنید.

ادامه…

طرز تهیه کیک اسفنجی

مرحله سوم

آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و حداقل سه بار آن را الک کنید تا ذرات از هم جدا بشوند و بافت یکنواختی پیدا کند و در هنگام پخت کیک به خوبی پف کند بعد از الک کردن آرد را کم کم به زرده اضافه کنید و با لیسک به طور مرتب هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی آرد به خوبی ترکیب شد سفیده تخم مرغ را که در یخچال گذاشته بودیم رو خارج میکنیم و با مواد دیگر مون مخلوط می‌کنیم تا مواد به شکل کاملاً یکدست در بیاید.

مرحله آخر

کف قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم و اگه کاغذ روغنی نداشتید میتونید کف قالب و دیوارهای آن را چرب کنید و سپس مقدار خیلی کمی آرد روی آن بریزید تا کیک به قالب نچسبد سپس مواد را درون قالب بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت کنید و در آخر قالب کیک را چند بار بر روی سطح صافی بکوبید تا هوای اضافه موجود در کیک از کیک خارج شود و بعد درجه بندی فر را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

نکات طلایی برای پخت کیک اسفنجی با پف زیاد

 ۳۰ دقیقه قبل از زمان پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنبد بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر مواد کیک به خلال دندون نچسبید یعنی کیک بخوبی پخته شده است.

 و بعد از آماده شدن تا ۲۰ دقیقه دیگر کیک را از فر خارج نمی کنیم باید داخل فر بمونه بعد کیک را خارج کنیم.

از تخم مرغ های بزرگ استفاده کنید.

بهتر است از ارد سفید کیک پزی استفاده کنید.

حداقل به مدت ۱۵/۲۰ دقیقه تخم مرغ و شکر را بزنید. در طی این مرحله است که هوا ترکیب می شود. تخمها باید زرد کمرنگ شوند.

آرد را کم کم روی مخلوط تخم مرغ الک کنید و آن را با قاشق چوبی به آرامی تا کنید. اگر مقدار زیادی آرد بریزید ، در ته کاسه فرو می رود.

آرد را ۳ بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند.

ظرفی که سفیده را در آن می ریزیم و هم می زنید باید کاملاً تمیز و خشک باشه.

از شکر دانه ریز تر استفاده کنید.

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر

قالب کیک پزی بسیار مهمه در کیفیت پخت. قالب های گالوانیزه وآلومینیوم از بهترین قالب ها برای پخت کیک است.

زمان آماده سازی کیک حدوداً ۲۰ دقیقه زمان پخت حدودا ۴۵ دقیقه می باشد می باشد.

شما میتوانید در پخت خمیر کیک از شیر گرم به جای آب استفاده کنید.

نکات کلیدی طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

بهتر است تمام مواد شیرنی که آماده شده کمی در دمای محیط بمانند یعنی از یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون بیاورید تا دمای ان ها با محیط یکسان شود، مخصوصا تخم مرغ و شیر و کره.

 اگر برای پخت شیرینی میخواهید از فر استفاده کنید  حداقل ۱۰دقیقه قبل از قرار دادن سینی  فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید.

 توجه داشته باشید که مواد مصرفی، مانده نباشند و تاریخ مصرف آن ها نگذشته باشد و بوی نامطبوع ندهند. تخم مرغ ها باید تازه باشد. آردها هم همینطور

برای پر کردن پیمانه ها بهتر است که آنها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید بهتر است روی آن را با خلی خوب صاف کنید.

 اگر از روغن جامد برای شیرینی پزی استفاده می کنید بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا آب شود.

 اگر شیرینی تان خشک و سفت شد، باید بدانید که یا مقدار شکر یا آردتان خیلی زیاد بوده یا اینکه به مدت زیادی در فر مانده است.

خمیر کیک اسفنجی پف دار

توجه داشته باشید که اگر قبل از اینکه خمیر شیرینی را در فر بگذارید خمیر سفت شد میتوانید به خمیر شیر یکمی روغن اضافه کنید تا خمیر نرم شود.

 هنگام درست کردن شیرینی ها آنها سعی کنید آن ها را با فاصله از هم بچینید تا در حین پخت مواد به همدیگر نچسبند و فرم آنها به هم نخورد.

کیک اسفنجی ، انواع کیک اسفنجی

بهترین نوع شکر برای تهیه شیرینی، شکر معمولی است اما توجه داشته باشید از نوع ریز آن استفاده کنید. برای ریز کردن دانه های شکر میتوانید از  آسیاب هم استفاده کرد همچنین میتوانید از شکر قهوه ای هم در تهیه شیرینی پزی استفاده کنید که کم کالری تر است. شکر قهوه ای دو نوع است شکر قهوه ای روشن و شکر قهوه ای تیره که بر اساس‌ نوع شیرینی میتوانید از آنها استفاده کنید.

 توجه داشته باشید شیرینی هایتان را در ظرف های دربسته، در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

اگر شیرینی هایتان خشک شده اند، می توانید ظرف آنها یک فنجان آب بگذارید و ظرف را به مدت چند دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شیرینی هایتان تازه شود.

ادامه…

نکاتی برای تهیه کیک پف دار اسفنجی

 سعی کنید شیرینی هایتان را با صبر و حوصله تهیه کنید و سلیقه به خرج دهید شیرینی های خانگی هر چقدر ریزتر و اندازه ها یکسان باشد زیبا تر به نظر میرسند.

برای نگهداری شیرینی های پخته شده، آنها را در ظروف فلزی یا شیشه ای درون یخچال نگهداری کنید و هرگز از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید.

کیک اسفنجی

اگر میخواهید که از طمع دهنده و چاشنی مانند هل دارچین وانیل و غیره برای تهیه شیرینی و کیک پزی استفاده کنید سعی کنید آن ها را با روغن مخلوط کنید.

 برای اینکه شیرینی ها خرد نشود قبل از خنک شدن کامل شیرینی ها سعی کنید به آنها بدست نزنید تا خرد نشوند.

 در پخت شیرینی های خانگی بهتر است که از مغزهای مرغوب و تازه استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید