طرز تهیه کیک شکلاتی برای 6 نفر ” ترفند طلائی برای تهیه کیک شکلاتی خوشمزه “
طرز تهیه کیک شکلاتی برای 6 نفر
طرز تهیه کیک شکلاتی بزرگترین لذت در این روزهایی است که در خانه مانده ایم . کیک شکلاتی و طعم بی نظیر آن یکی از بهترین دسر های دنیاست که هر شخصی نمیتواند به راحتی از آن بگذرد . معمولا جمعیت خانواده های ایرانی بین 4 تا 7 نفر می باشد و برای تهیه مواد لازم کیک های شکلاتی به اندازه 5 الی 6 نفر باید تهیه کنید چرا که بستگی به مزاج شما دارد که تا چه اندازه تمایل به خوردن کیک شکلاتی داشته باشید. در این مقاله طرز تهیه کیک شکلاتی برای 6 نفر را آماده کرده ایم.
باما همراه باشید تا دستور پخت بهترین کیک شکلاتی را به شما ارائه دهیم.
مواد لازم طرز تهیه کیک شکلاتی برای 6 نفر
- 1 فنجان آرد (130 گرم)
- ½ فنجان پودر کاکائو (46 گرم)
- 1 فنجان شکر (195 گرم)
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان دوغ (235 گرم)
- * دستور دوغ و طرز تهیه کیک شکلاتی خیس در این لینک موجود است .
- ¼ فنجان کره ذوب شده (57 گرم)
- ⅓ فنجان روغن (گیاهی 67 گرم)
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- کره آب شده برای قالب کیک
- 3 سفید تخم مرغ (فقط سفیده 85 گرم)
- ½ قاشق چایخوری سرکه (یا آب لیمو)
- شکلات تلخ (85 گرم)
بعد از آماده کردن مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی حالا به سراغ پخت این دسر عالی می رویم.
طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه
فر را می توانید با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کره ذوب شده را روی قالب کیک خود بریزید . کف قالب کیک را یک تکه کاغذ روغنی قرار دهید و کاغذ روغنی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
دوغ ، روغن ، کره ذوب شده ، تخم مرغ و عصاره وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن هم بزنید تا ترکیب شود.
آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در یک کاسه ای که برای مخلوط کردن در نظر گرفته اید ، الک کنید . شکر و نمک را به مخلوط آرد اضافه کرده و کاملاً با همزن مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط مایع اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک مایه صاف ایجاد شود.
خمیر را در قالب کیک آماده بریزید و به مدت 30 تا 32 دقیقه آن را بپزید . حالا برای اطمینان خلال دندان را داخل کیک کنید ، اگر کیک به آن نچسبید و تمیز خارج شد یعنی کیک شما کاملا پخته است ولی اگر تکه های خمیر کیک به آن چسبیده بود چند دقیقه تا زمان آماده شدن آن مانده است.
بعد از آماده شدن کیک شکلاتی ، آن را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 10 – 15 دقیقه روی یک توری خنک شود. وقتی آنقدر خنک شده که بتوانید قالب کیک را لمس کنید ، با چاقو لبه های آن را شل کنید ، قالب را برعکس کنید تا کیک از قالب خارج شود. کاغذ پوست را جدا کرده و بگذارید کیک کاملا خنک شود.
کیک شکلاتی برای 6 نفر ” دستور پخت “
شکلات را به روش بن ماری (روش بن ماری یعنی آب کردن شکلات روی بخار آب . به این صورت که ظرف حاوی شکلات را روی ظرف دیگر که درون آن به نقطه جوش رسیده ، قرارمی دهیم و شکلات را هم میزنیم تا یکنواخت آب شود . از این روش برای انواع شکلات های تخته ای و سکه ای و … میتوان استفاده کرد) ذوب میکنیم و پس از ذوب از روی حرارت برمیداریم و در این حین هم میزنیم تا یکدست شود. شکلات را کنار گذاشته تا خوب خنک شود.
سفیده تخم مرغ و شکر را به یک کاسه ضد حرارت دیگر اضافه کنید و آن را روی قابلمه آب در حال جوشیدن تنظیم کنید (مشابه روش بن ماری ) مرتباً هم بزنید تا تمام شکر حل شود ، این زمان حدود 7 تا 10 دقیقه طول خواهد کشید.
مخلوط گرم تخم مرغ را در یک کاسه ای که بشود در آن از همزن استفاده کرد بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید . تا زمانی که نسبتا سفت شود حالا سرکه یا آبلیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی برای 6 نفر
زمانی که مخلوط صاف و یکدست شد کره را که که از پیش در دمای اتاق حالت خمیری گرفته را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن کره ، وانیل را به آن اضافه کنید و سرعت همزن را افزایش دهید و آنقدر هم بزنید تا تمام کره با مخلوط یکدست شود . اینکار چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد.
همزن را کنار بگذارید و شکلات ذوب شده و پودر کاکائو را که کاملا خنک شده است را به آن اضافه کرده ، حالا دوباره هم بزنید تا ترکیب شود و سرعت را کم کم اضافه کنید تا هیچ یکنواختی در آن دیده نشود.
مخلوط تهیه شده را روی کیک خود بریزید و حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
کیک شکلاتی خوشمزه شما آماده است.
حالا ک طرز تهیه کیک شکلاتی به اتمام رسیده میتوانید نوش جان کنید.
نکته : این مقدار کیک شکلاتی به 6 تکه بزرگ و یا 8 تکه متوسط تقسیم میشود.
زولبیا از شیرینی های سنتی ایرانیان است برای طرز تهیه زولبیا با ما همراه باشید.