مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
شیرینی ها

طرز تهیه پنکیک ” طرز تهیه پنکیک صبحانه آمریکایی ” ترفند طلائی

مطالب پربازدید

پنکیک یا همون کیک ماهیتابه ای از جمله سریع ترین و راحت ترین صبحانه ها ومیان وعده ها بشمار میاید که طرفدارای زیادی هم به خودش اختصاص داده . اینجا باشید تا طرز تهیه پنکیک را باهم بررسی کنیم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک را دنبال کنید.

این صبحانه ی خوشمزه و راحت را به هزاران مدل و روش میشه درست کرد.

چگونه راحت ترین پنکیک ها را همیشه درست کنیم.

طرز تهیه پنکیک

پنکیک ها اغلب فقط در یک زمان آخر هفته در نظر گرفته می شوند ، برای اینکه این گزینه را در صبحهای پرحجم واقعاً عملی کنید . چند گزینه پیش رو دارید . می توانید پنکیک ها را از قبل درست کرده و منجمد کنید (یا حتی خمیر را منجمد کنید ) . یا می توانید به این دستورالعمل یک کاسه ای که فقط به شش ماده در خانه نیاز دارد و در 30 دقیقه یا کمتر آماده است ، تسلط داشته باشید.

مطالب پربازدید

آموزش تهیه پنکیک

درست کردن پنکیک وقت کمی از شما میگیره و خیلی راحته و هر کسی میتونه این صبحانه ی خوشمزه را  با موادی که در خانه ی همه هست درست کنه و همه ی خانواده رو دور هم برای صرف یک صبحانه ی لذیذ کنار هم جمع کنه.

پنکیک های روزمره که برای صبح روزهای هفته طراحی شده اند.

من فکر می کنم که هر خانه باید دو دستور پنکیک داشته باشد: یک دستور عالی برای آخر هفته ها و یک دستور ساده تر برای روزهای هفته.

آنچه این موارد را بسیار آسان می کند این است که خمیر فقط در یک کاسه مخلوط می شود ، این به معنی آماده سازی سریعتر و پاکسازی آن است . هیچ مرحله پر سر و صدایی مانند الک کردن آرد یا جدا کردن تخم مرغ وجود ندارد و همه مواد اولیه شما هستند که احتمالاً آنها را در دست دارید.

مطالب پربازدید

پنکیک انواع مختلفی داره

مانند پنکیک موز پنکیک شکلاتی پنکیک مغز دار و…

در اینجا من طرز تهیه پنکیک ساده را به شما آموزش میدهم پس با من همراه شوید.

آمادگی: 5 دقیقه

پختن: 15 دقیقه

جمع: 20 دقیقه

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مواد تشکیل دهنده

  •  فنجان آرد همه منظوره ½
  • سه فاشق چای خوری بیکینگ پودر
  •  یک قاشق چایخوری نمک
  •  یک قاشق غذاخوری شکر سفید
  •  یک فنجان شیر
  •  یک عدد تخم مرغ
  •  سه قاشق غذاخوری کره ، ذوب شد
  • ماهیتابه ی بزرگ چدنی

طرز تهیه پنکیک آماده

طرز تهیه پنکیک آماده

مرحله اول

ابتدا کره را در دمای محیط اتاق قرار دهید تا ذوب شود.

سپس در یک کاسه بزرگ ، آرد ، بکینگ پودر ، نمک و شک را با هم الک کنید. تخم مرغ را درون ظرف بزرگی با چنگال بزنید تا کمی فرم بگیرد و کم کم شیر را اضافه کنید . دوباره هم برنید و بعد کره ذوب شده را داخل آن بریزید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.

دقت داشته باشید که زیاد هم نزنید چون باعث میشود که پنکیک ها سفت شود.

مرحله دوم

یک تابه یا ماهیتابه را که کمی روغن کاری کرده ، روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. تابه که کاملا داغ شد خمیر را روی ملاقه بریزید یا با اسکوپ بریزید ، تقریباً 1/4 فنجان برای هر پنکیک استفاده کنید . مایه را که ریختیم بعد از حدود یک دقیقه مایه سفت میشه و حالت سوزن سوزن میشه این نشان دهنده ی این است که پنکیک در حال سرخ شدن است . اگر از هر دو طرف قهوه ای شده و گرم سرو کنید توجه داشته باشید که حتما بالای سر ماهیتابه منتظر بمانید زیرا پنکیک ها خیلی زود سرخ میشوند

برای سرو پنکیک

نحوه ی سرو پنکیک سلیقه ای هست ولی میتوانید پنکیک را با عسل یا سس شکلاتی و خامه و توت فرنگی و موز نوش جان کنید.

 نکات مهم برای طرز تهیه پنکیک های بهتر

از شیر پرچرب برای تهیه پنکیک استفاده کنید.

شیر باعث میشود که پنکیک شما نرم و تازه بماند و خشک نشود وای اگر شیر دوست ندارید میتوانید از آب هم برای تهیه ی پنکیک استفاده کنید.

سفیده تخم مرغ را خیلی خوب به هم بزنید.

آرد را حتما سه بار الک کنید.

طرز تهیه پنکیک

بیکینگ پودر باعث میشود که پنکیک شما تخت نباشد و حالت پف دار تر به نظر برسد پس حتما از بیکینگ پودر استفاده کنید.

یک کاسه مناسب برای مخلوط کردن مناسب است. نیازی به کثیف کردن کاسه های مختلف نیست. ابتدا مواد خشک را به راحتی هم بزنید ، سپس شیر ، روغن و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

همیشه خمیر را استراحت دهید. پس از مخلوط کردن ، اطمینان حاصل کنید که خمیر را حدود 10 دقیقه استراحت دهید. این به آرد فرصت می دهد تا به درستی هیدراته شود و بکینگ پودر زمان فعال شود.

برای پخت و پز از چدن استفاده کنید . چدن ظرف انتخابی من برای پنکیک است ، زیرا خوب گرم می شود و بدون کره اضافی پنکیک ها را قهوه ای می کند. یک تابه نچسب یا یک توری می توانید استفاده کنید.

خواص چای زنجبیل

محل نگهداری پنکیک: پنکیک ها را می توان در ظرف در بسته هوا تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد و یا تا 2 ماه در فریزر قرار داد

درمان سرفه و سرماخوردگی: اگر مدام سرفه می کنید و آبریزش بینی دارید ، نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل برای شما بسیار موثر است و به پاکسازی ریه ها و آرامش سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین باعث گرم شدن بدن و احساس شادابی و نشاط می شود.

سرطان را کاهش دهید: ثابت شده است که چای زنجبیل در درمان سرطان از جمله سرطان تخمدان موثر است.

چای زنجبیل برای معده: این چای نقش مهمی در هضم مناسب بازی می کند ، که می تواند جذب مواد مغذی را به طور مستقیم بهبود بخشد و از درد معده جلوگیری کند و از نفخ شکم جلوگیری کند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا