طرز تهیه چیز کیک انار + آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک انار + آموزش مرحله به مرحله
برای تهیه پایه چیز کـیک انار به دو روش میتوانید بسته به ذائقه و سلیقه خود عمل کنید:
- استفاده از بیسکوییت پودرشده
- استفاده از کیک شکلاتی و یا موکا یک یا دو تخم مرغی
برای تهیه چیز کیک انار به قالب کمربندی قطر 20 تا 25 سانتیمتر احتیاج خواهید داشت. قالب کمربندی باعث خواهد شد کیک به راحتی از قالب جدا شود و نیازی به برگرداندن کیک نیست. در صورت تمایل میتوانید از ژله انار در ساختار کرم استفاده نمایید. در این صورت رنگ چیز کیک انار به رنگ قرمز تغییر خواهد کرد. برای این منظور کافیست پودر ژلاتین را از لیست مواد اولیه حذف کنید و پودر ژله را جایگزین آن کنید.
چیز کیک انار
مواد لازم جهت تهیه چیز کـیک انار
بیسکوییت شکلاتی | 250 گرم |
کره | 100 گرم |
پنیر ماسکارپونه | 300 گرم |
شکر | 165 گرم |
آبلیمو تازه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 3 قاشق چایخوری |
آب | 1/2 پیمانه |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
خامه قنادی | 300 گرم |
طرز تهیه چیز کیک انار
- بیسکوییت شکلاتی را به کمک غذاساز پودر کنید.
-
کره را روی حرارت کتری ذوب کنید و به خورد بیسکوییتهای پودر شده بدهید. سپس کف قالب کمربندی را سلفون بکشید و بیسکوییتها را کف قالب به قطر تقریبی ۱/۵ سانتیمتر پرس کنید. برای این منظور از دو روش میتوانید بسته به سلیقه خود بهره ببرید: ۱) بیسکوییتها را کاملا فقط کف قالب پرس کنید. ۲) بیسکوییتها را کف و به جدارههای اطراف قالب پرس کنید. در نهایت قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا بیسکوییت فرم قالب را به خود بگیرد.
-
در این فاصله پنیر خامهای ماسکارپونه، شکر، وانیل و آبلیمو تازه را به کمک همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
-
در ظرفی جداگانه ۱/۲ پیمانه آب را با ۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم روی بخار کتری) حل کنید. پس از شفاف شدن ژلاتین به مدت ۵ دقیقه استراحت دهید تا از داغی بیفتد و سپس به مخلوط پنیر اضافه کنید.
-
در این مرحله خامه قنادی را به کمک همزن بزنید تا فرم بگیرد و در نهایت به مخلوط پنیری اضافه کنید و کلیه مواد را با هم ترکیب کنید.
-
کرم پنیر حاصله را درون قالب که با بیسکوییت پوشیده شده است بریزید و در یخچال استراحت دهید تا کرم اصصلاحا بگیرد.
چیز کیک انار
مواد لازم جهت تزیین چیز کیک
انار دانه شده | 1/2 پیمانه |
ژله انار | 1 عدد |
آب جوش | 3/4 پیمانه |
روش اول: برای تزیین چیز کیک انار ژله انار را درون قیف بدون ماسوره بریزید و قطرات هم اندازه و با فاصله یکسان بر روی چیز کیک ایجاد کنید. سپس به کمک یک خلالدندان همه قطرهها را به یک سمت بکشید تا در نهایت ظاهری به شکل قلب مطابق تصویر پیدا کنند.
روش دوم: یک بسته ژله انار را ۳/۴ پیمانه آب جوش رقیق کنید و پس از نیم بند شدن روی انارهای دانه شده که بسته به سلیقه خود روی چیز کیک انار قرار دادهاید بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا کرم و ژله بگیرد.
روش سوم: روی چیز کیک انار پس از گرفتن ژلهها، با خامه قنادی فرمگرفته شکوفه بزنید و دانههای انار را برای تزیین روی شکوفهها قرار دهید.
طرز تهیه کیک یزدی
این دسر خوشمزه ، اگرچه انواع مختلفی از کیک ها از جمله کیک هایی با خامه و کشمش در بازار ظاهر شده است ، اما هیچ کس فراموش نکرد ، زیرا بسیاری از مردم می دانند که طعم این دسر شیرین چای را دو برابر می کند.