دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا (دسر خوشمزه زمستانی)
شب یلدا یکی از خاص ترین شب ها در بین مردم ایران است. هر خانم خانه دار برای شب یلدا دسر و تزئینات مختلفی درست می کند. این بار برای شب یلدا یک دسر یاقوتی درست کنید.
دسر یاقوتی یکی از دسرهای مخصوص که اکثریت قریب به اتفاق افراد اعم از کودکان و بزرگسالان طرفدار آن هستند و ترکیب زیبای انار و ژله را دوست دارند. این دسر را علاوه بر شب یلدا، در مناسبت های مختلف و ایام دیگر نیز می توان تهیه کرده و در کنار دوستان و آشنایان نوش جان نمود. در ادامه می توانید با طرز تهیه دسر یاقوتی آشنا شوید.
مواد لازم:
- ژله آلوورا یک بسته
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- ژله انار یک بسته
- انار دون شده
- ژله آلوورا یک عدد
طرز تهیه:
طرز تهیه دسر یاقوتی بی شباهت به دسر انار نیست و بسیار راحت است و به امتحان کردن آن می ارزد. این دسر به علت چند لایه بودن احتیاج به زمان بیشتری برای تهیه دارد و لازم است زمان را مدیریت کنید تا وقت کم نیاورید و به موقع بتوانید آن را تهیه و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم میزنیم تا کاملا حل شود.
دونههای انار را در قالب مورد نظر میریزیم.
نصف ژله آلوورا را به آرامی و با قاشق در قالب میریزیم. بعد در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
۵۰ گرم خامه را با ویسک میزنیم.
بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا را داخل خامه میریزیم.
بعد از بسته شدن لایه اول را روی آن میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
بعد ژله انار را با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم میزنیم.
همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه را هم میزنیم و سپس با قاشق آرام آرام ژله انار را داخلش میریزیم و هم میزنیم.
سپس روی لایه دوم میریزیم. بعد از اینکه دسر کامل بست، دور دسر را با چاقو از قالب جدا کرده و قالب را داخل آب گرم قرار می دهیم و در سینی برمی گردانیم.