کیک انار شب یلداکیک انار

کیک انار یک دسر بسیار خوشمزه و شیک برای شب یلدا است. یک خامه بسیار خوشمزه بین دو لایه کیک قرار می گیرد و طعم آن را به یاد ماندنی می کند.

مواد لازم:

آرد کیک: 1 پیمانه
تخم مرغ درشت:2 عدد
شکر:سه چهارم پیمانه
آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
پودر قند یا خامه جهت تزئین

 

 

طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را چندبار با هم الک کنید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند.

بعد یک چهارم شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگر و هم بزنید و در پایان یک چهارم آخر را اضافه کنید.(یعنی شکر به تدریج اضافه شود)

آنقدر هم بزنید تا نرم و روان شود.

به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید.

کف و دیواره‌های یک قالب 20-١٨سانتی (قالب باید کوچک باشد) کاغذ روغنی گذاشته شود و مایه را در آن بریزید.

قالب را در فری که از قبل گذاشتید گرم شود، در طبقه وسط با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک قهوه‌ای شود.

با استفاده از یک خلال امتحان کنیدکه کیکتان پخته است یا نه.

بعد آن را از قالب در بیاورید و بگذارید خنک شود.

میتوانید با استفاده از پودر قند و دانه‌های انار آن را تزئین کنید و یا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانه‌های انار تزئینش کنید.

برای آموزش باسلوق انار در اینجا کلید کنید.

باسلوق انار

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here