پخت کیک ساده در توستر – طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه با تمام نکات آشپزی
طرز تهیه کیک ساده در توستر
توستر یکی از وسایل ضروری در آشپزخانه های امروزی است. این وسیله به دلیل قابلیت هایی که دارد نسبت به فر طرفداران بیشتری دارد. چرا که توستر نسبت به فر مصرف انرژی کمتر، و نیز تولید گرمای کمتری دارد. این ویژگی ها سبب شده تا توستر به یک وسیله پر کار برد مصرفی در آشپزخانه های امروزی باشد. امروزه از توستر برای تهیه انواع کیک ها از جمله کیک ساده، تهیه پیتزا های گوناگون استفاده می شود. در ادامه با روش پخت کیک ساده در توستر آشنا می شوید پس لطفا ما را همراهی کنید.
پخت کیک ساده در توستر
کیک ساده یک کیک خوشمزه برای وعده های عصرانه در کنار خانواده است. مواد لازم برای تهیه این کیک بسیار آسان و در دسترس بوده و هر کسی با کمترین امکانات می تواند یک کیک ساده خوشمزه برای خود و خانواده خود تهیه کند با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پخت کیک ساده در توستر
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: ۱پیمانه
- آرد: ۴/۱ پیمانه
- روغن مایع: ۲/۱ پیمانه
- شیر: ۲/۱ پیمانه
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- هل: یک قاشق چایخوری
- گلاب: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک ساده در توستر شکلاتی
قبل از این که شروع به تهیه مواد کنیم، همه مواد را به مدت ۳۰دقیقه از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شود. در همین هنگام توستر را روی زمان ۱۰دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد و المنت های پایین و بالا روشن می کنیم تا توستر گرم شود.
تخم مرغ ها در ظرف می شکنیم، شکر را نیز به تخم مرغ اضافه می کنیم حدود ۸ دقیقه با همزن برقی با دور متوسط هم می زنیم. تا یک ماده کرم مانند کشدار تهیه شود. بعد از تهیه این مایع، هل و گلاب را نیز اضافه می کنیم و مخلوط حاصل را خوب مخلوط میکنیم، سپس روغن را به این مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم، بعد از کمی هم زدن شیر را به مواد اضافه می کنیم و با دور کند هم زن برقی هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را که جدا باهم مخلوط کرده ایم و سه بار از الک رد کرده ایم را به این مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود حال مایع کیک ما آماده است.
ادامه مراحل پخت کیک ساده در توستر …
قالبی که برای پخت کیک آماده کرده ایم برداشته و خوب چرب و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم. مایع کیک را در قالب ریخته، زمان توستر را روی ۴۵دقیقه تنظیم می کنیم، المنت بالا را که قبلا روشن کرده بودیم خاموش می کنیم و فقط المنت پایین را روشن نگه می داریم. درجه توستر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و قالب کیک را در طبقه وسط توستر قرار می دهیم. تا ۳۰ دقیقه اول اصلا در توستر را باز نمی کنیم تا پف کیک نخوابد، بعد از ۳۰ دقیقه قالب کیک را حدود ۱۸۰ درجه چرخانده و کیک را بررسی می کنیم، چرا که حرارت عقب توستر بیشتر از جلوی توستر است با این کار تمام کیک بطور یکنواخت پخت می شود.
بعد از این مدت کیک را با خلال از نظر پخت بررسی کرده و در صورت پخت کامل کیک، توستر را خاموش می کنیم و حدود ۵ دقیقه کیک را در توستر نگه می داریم بعد از ۵ دقیقه کیک را از توستر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا کیک خنک شود بعد کیک را از قالب خارج می کنیم و برش می دهیم.
برای پخت کیک در توستر چه شکلی بخرم
برای توسترها باید از فرم های کوچک با قد کم استفاده کنید. نوع قالب مهم نیست ، می توانید از انواع قالب کیک برای پخت کیک در توستر مانند آلومینیوم ، نچسب ، قالب های سرامیکی و یونجه استفاده کنید
اما برای خرید قالب کیک توستر ، نکات زیر را در نظر بگیرید
اول از همه ، ارتفاع داخل توستر را اندازه بگیرید ، ارتفاع فرم خریداری شده نباید بیش از یک سوم ارتفاع توستر باشد و بیشتر از نیمی از آن نباشد.
عرض و طول سینی توستر خود را اندازه بگیرید و شکل مربع و مستطیلی که انتخاب کرده اید باید حدود دو اینچ تا یک سانتی متر از عرض و طول سینی کوچکتر باشد. برای یک شکل گرد ، عرض سینی باید حدود یک سانتی متر قطر داشته باشد.