دسر شکلاتی وانیلی

دسر شکلاتی از جمله دسرهایی است که طرفداران بسیاری دارد.

دسر ماست

 

مواد لازم دسر شکلاتی وانیلی

مواد لازم
شیر 2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شکر 3 الی 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
خامه 100 گرم
شکلات تخته ای 60 گرم
وانیل به میزان لازم

 

دستور تهیه دسر شکلاتی وانیلی

  1. ژلاتین را در نصف لیوان آب داغ به روش بن ماری حل کنید.
  2. پودر کاکائو را الک کنید تا گلوله‌ای در آن نباشد.
  3. شیر، شکر، پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.
  4. شکلات تلخ تخته‌ای را خرد و به مخلوط بیفزایید.
  5. مخلوط را بهم بزنید تا شکلات آب شود و مواد یک دست گردند.
  6. ژلاتین را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید.
  7. زمانی که دسر از حرارت افتاد و کمی خنک شد، خامه را اضافه کنید و بهم بزنید.
  8. سپس دسر را در قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
  9. با لبه چاقو کناره‌های دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.

طرز تهیه دسر ماست

سه فنجان ماست یا خامه پرچرب را با یک فنجان خامه فرم گرفته مخلوط کنید. سپس یک قاشق چای خوری ژلاتین ذوب شده را با آنها ترکیب کنید.

بیسکویت های کوچک را با غذاساز خوب یا چرخ گوشت خرد کرده و ته قاشق بریزید. یک لایه نازک عسل روی بیسکویت ها بریزید و سپس مخلوط ترش را روی آنها بریزید.

می توانید ماست را با یک لایه از میوه های مورد علاقه خود بپوشانید. و به مدت 4ساعت در یخچال بگذارید. بهتر است این دسر را در ظرف شفاف یا مربا های منفرد تهیه و سرو کنید.

دسر شکلاتی

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here