طرز تهیه کیک شکلاتی خیس وانیلی خوشمزه ” مرحله به مرحله ” نکات کیک شکلاتی خیس
چگونه کیک شکلاتی خیس را به راحتی درست کنیم؟
در این روزهای کرونایی خیلی از افراد طرفدار کیک های خانگی شکلاتی شده اند . وقتی هم که پای کیک شکلاتی خیس به میان می آید تعداد این افراد چند برابر می شود . به دلیل بافت نرم و منسجم و شکلات فراوان این کیک ، یکی از خوشمزه ترین کیک هایی است که هر سلیقه ای را جذب خود میکند . بهترین میان وعده در روزهای سرد پاییزی ، میتواند یک تکه کیک شکلاتی و چای گرم در کنار خانواده دلبندتان باشد که باعث لذت بردن از بزرگترین موهبت های الهی باشد . در ادامه مواد لازم و طرز تهیه کیک شکلاتی خیس را به شما ارائه می دهیم و همینطور نکات ضروری کیک شکلاتی خیس را هم بررسی می کنیم ، پس ادامه مطلب را از دست ندهید.
زمان آماده سازی کیک شکلاتی خیس
پخت این کیک 1ساعت و 15 دقیقه طول می کشد. بعد از این زمان شما یک کیک تک لایه به ابعاد 9*12 که میتوان آن را تبدیل به 12 تکه 3*3 کرد ،خواهید داشت.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک شکلاتی خیس آسان و خوشمزه :
- 2 فنجان آرد
- 2 فنجان شکر
- ¾ فنجان کاکائو
- 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر (اختیاری)
- 2 عدد تخم مرغ (من از تخم مرغ های بزرگ استفاده می کنم)
- 1 قاشق چایخوری نمک
- دوغ شیر 1 فنجان
- 1 فنجان روغن نباتی
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 1 فنجان آب جوش
نکته : شما می توانید دوغ را فریز کنید ، بنابراین می توانید بعداً از آن کیکی دیگر تهیه کنید.
تهیه کیک شکلاتی خیس ، آیا دوغ پیدا نمی کنید؟
در اینجا نحوه ساخت جایگزین آورده شده است …
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا لیمو را به یک فنجان اندازه گیری اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و فنجان (80 میلی لیتر) را پر کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند.
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ساده مرحله به مرحله
آیا می توانم از شیر معمولی استفاده کنم یا نصف و نیم؟
خیر ، دوغ اسیدی است و با جوش شیرین (پایه) مقابله می کند تا هر نوع طعم تلخ را از بین ببرد.
می توانید به جای آب جوش از 1 فنجان قهوه غلیظ استفاده کنید. با این کار طعم شکلات تشدید می شود. اگر آن را برای کودکان درست می کنید ، ممکن است بخواهید از آب جوش استفاده کنید.
خب حالا………..
فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
(این اشتباه تایپی نیست! این یک دستور پخت آهسته کیک شکلاتی خیس وانیلی است)
قالب کیک خود را کمی چرب کنید و آرد بزنید. حالا در ظرفی دیگر همه مواد را بجز فنجان آب جوش در یک کاسه مخلوط کنید .
با سرعت زیاد یا متوسط با همزن مخلوط کنید. بعد از حدود 1 دقیقه 1 فنجان آب جوش را اضافه کنید. سپس به هم زدن را ادامه دهید تا همه مواد مخلوط و یکدست شوند.
حالا وقت آن رسیده مخلوط را در ظرف پخت چرب و آردپاشی شده بریزید.
توجه: حدود یک سوم الی دو سوم ظرف شما باید با مخلوط پر شده باشد .
نکات ضروری برای طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ساده و خوشمزه
برای پخت کیک شکلاتی خیس هرگز ظرف را بیش از 2/3 پر نکنید در غیر اینصورت از ظرف بیرون ریخته می شود مخصوصاً اگر هم از جوش شیرین و هم از بیکینگ پودر اختیاری استفاده کرده اید.
تست را با چاقو یا خلال دندان در وسط قرار دهید. اگر تمیز بیرون بیاید … یعنی کار تمام شده و زمان طرز تهیه کیک شکلاتی خیس به پایان رسیده است ! اگر اینطور نبود آن را به مدت 10 دقیقه دوباره در فر قرار دهید و دوباره ازمایش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
حالا میشود گفت کیک شما آماده برای میل کردن است . آن را به تعداد دلخواه برش زده و با نوشیدنی مورد علاقه ، ترجیحا چای ، نوش جان کنید .
شما میتوانید معجزه طعم را در چشمان عزیزانی که در کنار شما در حال میل کردن کیک شکلاتی خیس هستند ، حس کنید . آن ها با چشمان خود فریاد خوشمزگی میزنند و از شما تشکر میکنند .