چگونه میتوانیم معماری موفق شویم ؟ ” تکنولوژی و چی از این بهتر “
معماری یکی از رشتههای جذاب و پرطرفدار است که یکی از زیر شاخههای هنر – مهندسی محسوب میشود. از آنجایی که این رشته پر متقاضی و محبوب دارای بازار کار رقابتی میباشد از این رو قصد داریم تا در این مقاله به طور جامع و کامل در مورد رمزهای تبدیل شدن به یک معمار موفق صحبت کنیم. پس تا انتها با فارسی کلاب همراه باشید تا بدانید که “چگونه میتوانیم معمار موفقی شویم؟”
مطلب زیر را نیز دنبال کنید:
معمار شدن؛ چگونه؟
قطعا بسیاری از افرادی که رشته معماری را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند، به آن علاقه دارند. از این رو برای اینکه آینده موفقی نیز در انتظارشان باشد باید در کنار داشتن علاقه تلاش برای رسیدن به موفقیت و همچنین داشتن یک آینده شغلی مناسب را هم در نظر بگیرند. به همین دلیل است که دانشجویان این رشته گاها با ترس و یا با این سوال که “رشته معماری را چگونه شروع کنم ” مواجه میشوند.
اما همواره راه حلی برای این موضوع وجود دارد یکی از آنها این است که برای اینکه یک معمار موفق شوید باید راه زیادی را طی کنید که در این بین پر است از فراز و نشیب، حال این شما هستید که با درایت و مدیریت زمان و همچنین برنامه ریزی میتوانید جایگاه خودتان را پیدا کنید و در این رشته محبوب بدرخشید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا تمامی پیچ و خمهای موفق شدن رد این رشته را به شما بگوییم.
اگر بخواهیم معماری را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم که معماری یعنی دنیایی از هنر کشف نشده و سخت اما پر است از عشق؛ ساعتها زیادی را باید برای اینکه یک معمار موفق شوید پشت سر بگذارید و باید وقت زیادی برای این رشته قائل باشید.
در معماری سفت و سخت باشید
یکی از عادات بدی که بسیاری از دانشجویان در دام آن گرفتار میشوند، این است که فکر میکنند با ورود به دانشگاه دیگر دوران سخت تحصیل طی شده است و میتوانند تمام سالها را با خیال راحت بگذرانند. اما در این بین افراد موفق به دنبال کسب تجربه و یادگیری فراتر از دانشگاه هستند و این دوره را یکی از حساسترین و سختترین زمان برای ادامه تحصیل میدانند.
از این رو یکی از گزینههایی که باید برای تبدیل شدن به یک معمار موفق آن را جدی بگیرید. سعی کنید در این دوران به دنبال نوگرایی باشید و اصلا به شرکتهای قدیمی و از کار افتاده تکیه نکنید. جالب است بدانید که شرکتها و کارخانجات امروزه به دنبال کسانی هستند که ایدههای تازهای دارند و همچنین چه چیزی بهتر از این که نیروی جوان هم باشند. البته تلفیق هنر کلاسیک با هنر جدید باعث شده تا امروزه شاهد یک معماری نوین باشیم. این معماری مدرن بسیار دقیق و هوشیارانه است و همین باعث شده تا محبوبیت زیادی هم پیدا کند.
دایره ارتباطاتتان را گستردهتر کنید
آینده شما همواره در گرو جوانیتان خواهد بود، شما به طور میانگین 12 سال از عمرتان را صرف کار کردن خواهید کرد پس این زمان فرصت مناسبی است تا از دایره ارتباطات خود را گستردهتر کنید و تلاش کنید تا با افراد موفق در حوزه کاری خودتان و معماری آشنایی بیشتری پیدا کنید. در گروههای که در آنها شناخته شده هستید سطح خود را بالا ببرید و همواره سعی کنید که یک پله از هم گروهیهای خود جلوتر باشید.
هیچ وقت نا امید نشوید و همواره نسبت به آینده و اتفاقاتی که پیش رویتان قرار دارند خوش بین باشید. صبر کلید موفقیت است، همیشه با مشتریانتان خوش برخورد باشید و اگر ایدهای داشتند با حوصله به حرفهایشان گوش دهید و سپس گزینههای پیش رو را برایشان روشن کنید.
همواره در بین مشتریان کسانی هستند که فکر میکنند بیشتر از شما میدانند، صبور باشید و به یاد داشته باشید که این شما هستید که متخصص این شغل هستید. خونسرد بودن رمز موفقیت شما خواهد بود. دنیای معماری با اینکه پر است از عشق اما برخلاف تصور بسیار کوچک است و به همین دلیل است که کیفیت و نوع برخورد شما همواره به یاد افرادی که با آنها در تماس هستید خواهد ماند، پس پلهای پشت سرتان را خراب نکنید.
انتهای کار را برای موفق شدن در معماری در نظر بگیرید
یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که انتهای مسیر را برای خود تجسم کنید. اگر در حال انجام پروژه ای هستید که برای انجام آن مبتدی به حساب میآیید، پس حتما نهایت کار را در نظر داشته باشید. اگر برای انجام یک پروژه تجربه کافی ندارید پس باید خودتان را در یک مسیر درست قرار دهید. از اینکه ایدههای خودتان را بازگو نترسید و این شهامت را به خودتان بدهید که ایده شما اگر اجرایی شود بهترین ایده خواهد بود.
هیچ پروژهای قبل از اینکه ایده آن بازگو نشود عملی نخواهد شد، پس از این موضوع نگران نشوید که ممکن است طرح شما سخت و ناممکن باشد؛ شاید ایدهای که برای شما سخت است یکی از سادهترین کارهایی است که یک شرکت و یا پیمانکار بتواند آن را از شما بپذیرد و از شما و ایده شما حمایت کند. البته در هنگام ارائه ایده به این موضوع هم توجه داشته باشید که ایدهای که در حال ارائه آن هستید جایگاه و پوزیشن شما باشد.
معماری تکنولوژی و چی از این بهتر
عصر، عصر تکنولوژی و دنیا، دنیای اینترنت است. بدیهی است که باید برای حفظ جایگاه با این دنیا و همچنین تکنولوژیهایش پیش رفت و همواره بروز بود. از این رو باید با تمامی نرم افزارهای کاربردی رشته معماری آشنا باشید و همیشه برای یادگیری آنها و استفاده در یک پروژه در گروه و یا شرکتی که در آن مشغول به کار هستید پیشگام باشید.
اگر میخواهید که یک معمار موفق باشید باید در دوران تحصیلی از این فرصت به خوبی استفاده کنید و تمامی نرم افزارهای جدید و کاربردی معماری را یاد بگیرید. معمولا بیشتر مردم ارزش کاری که یک معمار انجام میدهد را زیاد نمیشمارند، اما این شما هستید که بر روی کار خود ارزش میگذارید و تعیین میکنید که چگونه با پروژه و ایده شما برخورد شود.
تلاش کنید و واقع بین باشید
در این بین که درگیر دنیای تکنولوژی هستید کارآموزی را هم از یاد نبرید، البته کار آموزی به معنای داشتن یک شغل تمام وقت نیست. شغل تمام وقت پر است از استرس پس اگر این چنین بود این کار را ادامه ندهید. سعی کنید در طول دوران تحصیل و یا شغلی به عنوان یک معمار خودتان مشکلات را حل کنید تا بتوانید وظایفتان را به خوبی به پایان برسانید. شما باید یک نمونه مناسب برای نسل جوانی باشید که قرار است راه شما را پیش بگیرد.
پس به عنوان یک معمار موفق باید خوش خلق باشید و به هیچ وجه بدبین نباشید. به روند رو به رشد افراد کمک کنید تا بتوانید حرفه خود را حفظ کنید. در نهایت مشتری مدار باشید، یعنی سعی کنید با دادن امکانات و ایجاد یک جامعه عظیمی از مشتریان بالقوه به 98 درصد از مشتریان این اجازه را بدهید تا بتوانند شما را به عنوان یک معمار برجسته و کاربلد بپذیرند.
مهارتتان را افزایش دهید
یکی دیگر از راهکارهایی که باعث می شوند یک معمار موفق شوید این بوده که به فکر افزایش دادن مهارت های مختلف خود باشید. این مهارت ها می توانند در زمینه های مختلفی خلاصه شوند که از جمله آن ها می توان به تسلط به نرم افزارهای مختلف اشاره کرد. این نرم افزارها گستردگی بسیار زیادی را دارند و هر کدام از آن ها می توانند به نوعی برای طراحی و موفقیت مورد استفاده قرار بگیرند. به همین علت این موضوع را جدی بگیرید و از کنار آن به سادگی گذر نکنید تا بتوانید جاده های موفقیت را برای خودتان هموار نمایید.
سخن پایانی
چگونگی موفق شدن در رشته معماری موضوع اصلی این مقاله بود که سعی کردیم به طور اختصاصی به آن بپردازیم. به یاد داشته باشید که معماری طراحی یک لیوان و یا جعبه نیست بلکه معماری یعنی دریایی عظیم از کات برای کسانی که قرار است در آن محیط زندگی کنند.