زنجبیل،خوراکی مفید برای دردهای استخوانی
مریم مراداف متخصص تغذیه گفت: زنجبیل ضد تهوع است و میتواند به درمان بیماریهای مفاصل، استخوانی و عضلانی كمك كند.
این متخصص تغذیه به فارس گفت: زنجبیل یك ریشه قهوهای رنگ است و به عنوان معطركننده و ادویه، یكی از پرمصرفترین گیاهان خوراكی و دارویی جهان است. وی گفت: زنجبیل دارای خواص متعددی است، اما یكی از خواص مهم آن ضد تهوع بودن است كه در بین گیاهان جزو قویترینهاست.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف زنجبیل در زمان تهوع ناشی از مسافرت و تهوع دوران بارداری بسیار شایع است. بسیاری از افراد بعد از سوار خودرو یا وسایل نقلیه دیگر شدن دچار تهوع میشوند كه برای جلوگیری از این حالت میتوانند نیم تا یك ساعت قبل از سوار شدن نیم تا یك گرم پودر زنجبیل مصرف كنند.
مراداف افزود: مصرف زنجبیل باعث افزایش متابولیسم بدن میشود، خاصیت ضدتهوع دارد و تهوع ناشی از شیمیدرمانی را بهبود میبخشد. این گیاه طبع گرم دارد و برای درمان بیماریهای مفاصل، استخوانی و عضلانی مفید است. همچنین برای رفع سوءهاضمه و اسهال میتواند مفید باشد.
منبع: بیتوته