مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان زخم بستر با طب سنتی | چگونه زخم بستر را با روش های طب سنتی درمان کنیم؟

مطالب پربازدید

زخم بستر چیست؟

بر اثر نشستن و یا دراز کشیدن طولانی مدت بدن بیمار در یک وضعیت ثابتی قرار میگیرد که این وضعیت سبب آسیب دیدن بافت‌های بدن می‌شود که در اصطلاح به آن زخم بستر می‌گویند و معمولا در افرادی دیده می‌شود که دچار ضایع نخاعی شده، فلج شده‌اند و یا در حالت کما به سر می‌برند. حتی در برخی از افراد که بیماری زمینه‌ای نیز دارند نیز شاهد چنین بیماری می‌باشیم. لازم است بدانید که زخم بستر اغلب در مناطقی از بدن که استخوانی است ایجاد می‌شود؛ زیرا در این بخش ها چربی کمتری وجود دارد و فشار بیش تری به پوست وارد می شود. این بیماری درد سر ساز ممکن است در طی چند ساعت به وجود بیاید اما بهبود آن چندین ماه طول بکشد. درمان زخم بستر با طب سنتی موضوعی است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

مطالب پربازدید

درمان زخم بستر با طب سنتی

قطعا شما نیز بار ها و بارها شاهد این قضیه بوده اید که مادر و مادر بزگتان برخی از بیماری ها و زخم ها را به وسیله ی مرهم های دست ساز خودشان درمان کرده اند. درمان زخم بستر با طب سنتی نیز ممکن است. یکی از قوی ترین مرهم ها درمان زخم بستر با عسل است که در بخش بعدی مفصل تر درباره ی آن توضیح می دهیم. گیاهانی مانند بابونه و مورد نیز در این جا چاره ساز هستند این گیاهان را سالیان قبل نیز مورد استفاده قرار می دادند علاوه بر این ها موارد دیگری نیز هستند که به درملن زخم بستر با طب سنتی کمک می کنند و شما را به نتیجه ی دلخواه می رسانند.

  • زرد چوبه
  • الوورا
  • آب نمک نیز همان درمان گر های خانگی هستند که به شما کمک می کنند.

با کمک عسل شاهد معجزه شوید

عسل دارای خاصیت ضد عفونی کننده و ضد التهابی دارد پس می تواند نقش پر رنگی در درمان زخم بستر با طب سنتی داشته باشد. برای استفاده از پانسمان عسل باید مقدار مساوی عسل و شکر را با یک‌ دیگر مخلوط کنید و یک لایه ی نسبتا ضخیمی را روی زخم بگذارید سپس زخم مورد نظر را پانسمان کنید. اگر هر روز این کار را انجام دهید پس از گذشت چند روز شاهد معجزه ی آن می شوید. توجه داشته باشید که این پانسمان عسل با عسل خوراکی متفاوت می باشد و اگر زخم بیمار مورد نظر باز می باشد برای استفاده از این پانسمان حتما با یک متخصص مشورت کنید.

درمان زخم بستر با طب سنتی

چه کسانی در معرض ابتلا به زخم بستر هستند

این بیماری معمولا به سراغ افرادی می آید که بر اثر کهولت سن قادر به حرکت زیاد نمی باشند البته در افرادی که فلج شده اند و یا به بیماریMS مبتلا هستند و یا بر اثر ضایع نخاعی نمی توانند حرکت کنند نیز دیده می شود و فقط مختص افراد مسن نیست.همچنین به دلیل تغذیه نا مناسب و یا ننوشیدن آب کافی نیز ممکن است افراد زیادی را با خود درگیر کند.

پس اگر بیماری در خانه و یا بیمارستان دارید که به هر دلیلی نمی تواند تکان بخورد بدن آن را هر دو ساعت یک بار حرکت دهید زیرا فشاری که بیش تر از ۳۲ میلی متر جیوه بر پوست وارد شود عامل اصلی ایجاد زخم بستر می باشد. فرد بیمار اگر می تواند حرکت کند تا حد ممکن آن را حرکت دهید و اگر قادر به حرکت نیز نمی باشد همان حرکت دادن شما یک ورزش برای او به حساب می آید.

مطالب پربازدید

زخم بستر موجب قطع عضو نیز می شود یا خیر؟

برای پاسخ به این سوال بیاید از ابتدای موضوع را بار دیگر با یک‌دیگر مرور کنیم. اگر پوست بدن فرد در آن منطقه ی فشار قرمز رنگ شد و یا یک نقطه از بدن او سرد تر و یا حتی گرم تر شد این نشانه شروع زخم‌ یستر است حتی در مواردی ورم نیز دیده می شود بعد از آن پوست فرد بافت خود را از دست می دهد و زخم به بافت های زیرین می رسد و آن ها را نیز درگیر می کند. مهم ترین چیز در درمان زخم بستر جدا و حذف کردن بافت مرده است که این کار توسط جراحان انجام می شود. دقت کنید که اگر زخم بستر در بخش های متعدد فشار باشد و به موقع درمان نشود ممکن است سبب قطع عضو شود.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا