مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان زخم بستر با زردچوبه | چگونه می توان زخم بستر را با استفاده از زردچوبه درمان کرد؟

مطالب پربازدید

درمان زخم بستر با زردچوبه

درمان زخم بستر با زردچوبه یکی از روش های رایج درمان خانگی می باشد. اگر با خواص شگفت انگیز زردچوبه آشنایی داشته باشید؛ از اینکه زردچوبه می تواند زخم بستر را درمان کند تعجب نخواهید کرد؛ اما اگر در خصوص خواص زردچوبه آگاهیهای کافی ندارید؛ بهتر است ادامه مطلب را با ما همراه باشید تا کمی با خواص منحصر‌به‌فرد زردچوبه آشنایی پیدا کنید.

زخم بستر یکی از مشکلاتی است که بیمارانی که مجبور به استراحت مطلق هستند؛ در صورت پیشگیری نکردن از آن به آن مبتلا می شوند. در صورتی که زخم بستر پیشرفت کند؛ می تواند مشکلات زیادی چون عفونت خون، عفونت پوست، التهاب مزمن مفاصل و پوست و کارسینوما را به وجود آورد. به همین سبب توصیه می‌شود پوست افراد حساس و در معرض مرتباً چک شود و در صورت مشاهده علائم اولیه زخم بستر، روش های درمانی لازم اتخاذ شود.

در صورتی که زخم بستر گسترش پیدا نکرده باشد بافت های زیرین خود یعنی ماهیچه ها را درگیر نکرده باشد؛ می‌تواند با روش های خانگی رو به بهبود رود که در ادامه یکی از این روش ها که درمان زخم بستر با زردچوبه می باشد؛ شرح داده می شود.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

مطالب پربازدید

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

روش های درمان زخم بستر با زردچوبه

برای درمان زخم بستر با زردچوبه ابتدا باید مقداری زردچوبه ارگانیک تهیه نمایید.

می‌توانید زردچوبه را به روش های مختلف بر روی زخم بستر قرار دهید؛ به عنوان مثال می توانید با آب نمک روی زخم را شستشو داده و سپس با گاز استریل روی زخم را خشک کرده و زردچوبه را با مقداری روغن زیتون یا نارگیل مخلوط کرده و بر روی زخم قرار دهید؛ دقت کنید که نباید محل زخم بستر ماساژ داده شود؛ زیر ماساژ التهاب ناحیه زخم را افزایش می دهد.

می‌توانید با مخلوط کردن عسل طبیعی و اصل و زردچوبه ضمادی تهیه نمایید و سپس آن را در محل زخم بستر قرار دهید؛ با یک گاز استریل زخم را پوشانده و بعد از دو تا ۳ ساعت ضماد را از روی محل زخم بردارید.

مطالب پربازدید

برای درمان زخم بستر با زردچوبه روش های فوق را روزی دو تا سه بار انجام دهید.

درمان زخم بستر با زردچوبه

زردچوبه چگونه باعث بهبود زخم بستر می شود؟

سوالی که در ذهن بسیاری از افراد مطرح می‌شود این است که زردچوبه چگونه باعث بهبود زخم بستر می شود؟

زردچوبه سرشار از مواد آنتی اکسیدان و ضد التهاب می باشد؛ به عنوان مثال زردچوبه دارای موادی به نام کورکومین است که کورکومین خاصیت ضد التهابی بسیار قوی داشته و با درمان التهاب مزمن می تواند باعث بهبود زخم بستر شود.

همانطور که در سر تیتر اول بیان شد سرطان پوست خصوصا سرطان سلول های سنگفرشی یکی از عوارض زخم بستر می باشد؛ به دلیل خواص آنتی اکسیدانی قوی زردچوبه علاوه بر درمان زخم بستر با زردچوبه می توان از ایجاد سرطان در سلولهای پوست جلوگیری نمود.

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

ترکیب زردچوبه با روغن ها و مواد شفابخش دیگر می تواند تاثیر دو چندانی داشته باشد.

زردچوبه علاوه بر خاصیت ضد التهابی که دارد؛ یک ضد قارچ و آنتی باکتریال قوی نیز به حساب آمده در نتیجه می‌تواند از عفونی شدن زخم بستر جلوگیری نماید. ترکیب عسل و زردچوبه خاصیت ضد میکروبی را چندین برابر کرده و در نتیجه اگر در مراحل اولیه زخم بستر، بر روی زخم قرار داده شود از گسترش زخم بستر و عفونی شدن آن جلوگیری می نماید.

علائم زخم بستر چیست؟

آشنایی با علائم زخم بستر می‌تواند به شما کمک نماید تا هر چه سریعتر برای درمان اقدام نمایید.

توجه داشته باشید که برخی از مواقع زخم بستر سریعاً به وجود می آید و به دلیل اختلال در سیستم عروقی فرد سریع پیشرفت می کند؛ به همین سبب باید در همان مراحل اولیه درمان آن شروع شود.

تغییر رنگ پوست به گونه ای که بعد از فشار تغییر رنگ از بین نمی رود، گرمتر شدن یا سرد تر شدن قسمتی که تغییر رنگ داده است، سفت تر شدن یا نرم تر شدن پوست، و دردناک بودن پوست از علائم اولیه زخم بستر می باشد دقت کنید که در این مرحله پوست به نظر سالم می آید.

با پیشرفته شدن بیماری اپیدرم پوست از بین رفته، پوست به صورت فرو رفته قرمز یا صورتی رنگ و در برخی موارد همراه با تاول دیده می شود.

در مراحل پیشرفته تر که زخم فرو رفته تر می شود ممکن است، چربی های زیر پوست نیز نمایان شود و سلول های پوست دچار نکروز شوند که این نکروز به‌ صورت بافت مرده زرد رنگ مشاهده می شود.

درمان زخم بستر با زردچوبه

در صورت عود زخم عضله ها و تاندون ها قابل مشاهده می شوند و علاوه بر بافت پوست ماهیچه ‌ها نیز دچار آسیب می شوند. در صورتی که زخم بستر به این مرحله برسد؛ درمان بسیار سخت شده و حتماً باید زیر نظر پزشک متخصص و با روش‌های مدرن درمان صورت پذیرد و درمان زخم بستر با زردچوبه در این مرحله جوابگو نخواهد بود.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا