مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان زخم زبان و گلو | چگونه زخم های زبان و گلو را درمان کنیم؟

مطالب پربازدید

درمان زخم زبان و گلو

گاهی افراد دچار زخم ها و ناراحتی هایی در گلو و زبان خود یا به طور کلی در محوطه دهان خود می شوند. این زخم ها اکثرا خطری برای افراد ندارند و خود به خود درمان می شوند اما بعضی از این درد ها، اگر درمان نشوند مزمن شده و برای فرد ایجاد عارضه می کند. پس بعضی از این زخم ها نیاز به مراجعه به پزشک و دندانپزشک برای درمان کامل و قطعی دارند. زخم های زبان و گلو متعدد هستند به گونه ای که دامنه وسیعی از این بیماری ها می توانند این ناحیه را درگیر کنند و برای فرد مشکل ساز شوند. به همین علت درمان زخم زبان و دهان اهمیت بالایی دارد.

برخی از زخم های زبان و گلو شامل، زخم های محوطه دهان هستند این زخم ها همچون، تبخال، آفت دهان، لیکن پلان، زبان سیاه مو دار، برفک دهان، آبسه و … می باشد از میان این زخم ها، برخی از زخم ها اگر درمان نشوند زمینه ایحاد سرطان دهان را ایجاد می کنند.

همچنین می توانید مطلب زیر را دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

مطالب پربازدید

کسب درآمد با بیت کوین

درمان زخم زبان و گلو

زخم زبان و رابطه آن با سرطان دهان

زبان به علت موقعیتی که در داخل دهان دارد، همواره در معرض دید  بوده و هر گونه تغییر در آن  قابل رویت است و فرد خود به راحتی می تواند تغییرات آن را مشاهده کند. اما بروز هر گونه تغییر در دهان، نشانه ابتلا به سرطان دهان نیست. شایعترین نشانه سرطان  زبان و دهان، وجود زخم های پایدار داخل دهان است. این زخم ها معمولا برای فرد، درد و ناراحتی ندارد مگر اینکه با عفونت همراه شود. گاهی هم سلول های سرطانی تهاجمی تر شده است و ممکن است در حفره دهان ایجاد خونریزی کند. اما تنها عاملی که پزشکان را مشکوک به وجود سرطان در حفره دهان می کند، پایداری زخم در دهان بیش از دو هفته است.

درمان زخم زبان و گلو

سرطان دهان و زبان در چه سنی شایع است؟!

این نوع سرطان، معمولا در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی بروز می کند دلایل گوناگونی برای ابتلا به این سرطان بیان شده است، از جمله این دلایل می توان به، تضعیف سیستم ایمنی ݥتل بیماران ایدزی یا بیمارانی که شیمی درمانی می شوند، بیماران قلبی ریوی، بیماران کلیوی و … اشاره کرد افرادی نیز که به هر نوعی از هر ماده مخدری استفاده می کنند بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به این سرطان هستند.

مطالب پربازدید

این نوع سرطان اگر در مراحل اولیه تشخیص داده نشوند برای فرد خطرناک است زیرا قابلیت انتشار به نقاط دیگر بدن را از طریق لنف را دارد. پس حتما باید در صورت مشاهده هر گونه از علائمی که گفته شد، به پزشک و متخصص فک و صورت مراجعه کنید تا پزشک با انجام معاینات و آزمایشات لازم بیماری را تشخیص دهد و نسبت به درمان آن اقدام کند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا