بیماری ها و راه درمان
درمان زخم زبان در بارداری به چه صورت انجام می شود و چه علائمی دارد؟
مطالب پربازدید
درمان زخم زبان در بارداری
بیماری دهان و زبان و زخم هایی که در زبان و دهان ایجاد می شود، در زنان باردار علاوه بر درد و ناراحتی برای فرد، ممکن اثرات منفی بر روی جنین داشته باشد و موجب عفونت، زایمان زودرس و … شود. دهان محیطی مرطوب است که اگر بهداشت آن رعایت نشود، زمینه رشد انواع باکتری ها و قارچ ها را فراهم می کند که خود عامل ایجاد برخی از زخم های زبان و دهان هستند. در ادامه با درمان زخم زبان در بارداری بیشتر آشنا شوید.
مطلبی که فارسی کلاب به شما پیشنهاد می دهد:
مطالب پربازدید
انواع زخم های زبانی رایج در دوران بارداری
- آماس لثه یا ژنژیویت؛ شایعترین زخم زبان در دوران بارداری است. این بیماری به دلیل تغییرات و نوسانات هورمونی استروژن و پروژسترون در ترکیب با تغییرات فلور دهانی و افت پاسخ ایمنی بدن، عود می کند و باعث التهاب بافت لثه می شود. این بیماری منجر به حساسیت و ورم لثه می شود، لثه ها به قدری حساس می شوند که ممکن است هنگام مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان، دچار خونریزی شدید شود. که برای درمان باید به دندانپزشک متخصص مراجعه کنید.
- خونریزی لثه؛ اختلالات هورمونی در دوران بارداری ممکن است باعث ایجاد خونریزی و تورم لثه ها شود که بعد از زایمان خود به خود بهبود می یابد.
- تومور های حاملگی؛ این نوع تومور ها معمولا در سه ماهه دوم ظاهر می شوند، این تومور ها ناشی از رشد بیش از حد بافت در دندان ها می باشد که به شکل یک تومور نمایان می شود که این تومور خونریزی می کند که برای درمان حتما باید به دندانپزشک مراجعه کنید.
درصورت بروز این علائم، در بارداری به پزشک مراجعه کنید:
- بوی بد در دهان که با مسواک برطرف نمی شود.
- وجود بر آمدگی در دهان که درد ناک است.
- اگر به هنگام جویدن غذا یا گاز گرفتن چیزی دچار درد شدید شدید، مراجعه به پزشک متخصص و یا دندانپزشک متخصص را به تعویق نیندازید.
مطالب پربازدید