مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
فال و طالع بینی

استخاره با قرآن – فارسی کلاب

مطالب پربازدید

استخاره با قرآن

گاهی اوقات انسان در برخی امور به قرآن وعالمان دینی متوسل می شوند تا بوسیله آن ها نتیجه امری که برای انسان نامشخص و بلاتکلیف است برای انسان تسهیل کند به این کار استخاره با قرآن  گفته می شود. واژه استخاره از ریشه (خیر) مشتق شده است گه در زبان عربی به معنی دعا می باشد. “استخاره با قرآن”

دعایی که باید با آداب خاص و درست آن گرفنه شود که می تواند حلال مشکلات باشد البته باید بدانیم که نتیجه تمام اموربه دست خداوند حکیم و توانا می باشد.

شما می توانید هرگاه بر سر دوراهی های سخت و نفس گیر زندگی قرار گرفتید و نمی توانید درست تصمیم بگیرید، بهترین راه نجات از این وضعیت، توسل و توکل به خداوند بزرگ وتوانا برای گره گشایی از کار پیچیده ماست. که این امر با توسل به قرآن و استخاره گرفتن با قرآن ممکن می باشد.

سرکتاب رایگان آنلاین ابجد

استخاره با قرآن

مطالب پربازدید

معنی دیگر استخاره

معنی دیگر استخاره در لغت، طلب خیر کردن از خداوند متعال در کاره و تصمیمات مهم زندگی است چرا که تنها خداوند حکیم است که از خیر وشر نتایج امور باخبر است و تمامی موجودات این هستی گوش به فرمان این خالق یکتا می باشند .

اهمیت استخاره را می توان در روایت معصومین نیز دریافت:

از امام جعفر صادق علیه السلام روایت شده است که اگر بنده ای بندگان خداوند، از خدا طلب خیر کند، خداوند حتما به او خیر می دهد.(بحارالانوار، ج۹۱، ص ۲۲۶).

در روایت دیگری چگونگی انجام استخاره آمده است:

دو رکعت نماز بخوانید و بعد با خلوص نیت استخاره نمایید.

مطالب پربازدید

شرایط انجام استخاره و جایگاه استخاره:

زمانی انسان می تواند به استخاره و کمک از خداوند متوسل شود که انسان به طور کامل در کاری سرگردان و سردرگم شود.در واقع وقتی انسان پس از کمک گرفتن از قوه عقل خود که خدا در انسان ودیعه نهاده است و مشورت با بزرگان و افراد با تجربه، هنوز دچار سردر گمی باشد ونتواند راه را از چاه نشخیص دهد، می تواند از خداوند قادر و توانا کمک بگیرد و با خدا که عالم الغیب است مشورت کند، که این امر با استخاره گرفتن با قرآن و یا استخاره گرفتن با تسبیح، توسط افرادی که این کار را انجام می دهند امکان پذیر است.

تفاوت استخاره گرفتن با تفأل در چیست؟

استخاره با تفأل وسرکتاب گرفتن فرق دارد؛ در استخاره انسان به معنای واقعی ناچار و حیران بر سر دو راهی مهمی است که واقعا نمی تواند راه درست را انتخاب کند، پس از خداوند سبحان که برتمامی امور واقف است کمک می گیرد خداوند هم خیر را به او نشان می دهد.

اما تفأل آینده نگری و پیش بینی آینده به جهت این است که مثلا ببینیم گمشده ما پیدا می شود یا نه ، یا رابطه ما با یک فرد ادامه پیدا میکند یا نه و . . که جدا از استخاره می باشد.

معمولا انسان ها گاهی اوقات در برخورد با مسائل مختلف دچار سردرگمی وسرگردانی می شود پس می توان با توسل به خداوند بزرگ  از او بخواهیم تا ادامه راه را به ما نشان دهد چرا که اوست خداوند دانا وحکیم به تمامی امور.

 

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا