مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
خواندنی دیدنی

مغز آلبرت انیشتین همچنان یکی از موضوعات جالب !!

مطالب پربازدید

مغز آلبرت انیشتین

تا به حال به ساختار مغز فکر کرده اید؟ مغز اصلی ترین عضو بدن می باشد و ساختار آن برای هر فردی متفاوت می باشد. دنیای قدیم و امروزه نخبگان زیادی را به خود دیده است که دلیل اصلی آن مغز آن ها می باشد. یکی از باهوش ترین انسان هایی که کره زمین به خود دیده است، آلبرت انیشتین می باشد. نکات جالبی در رابطه با این موضوع با وجود دارد که از آن ها می توان به مغز آلبرت انیشتین اشاره کرد. حقایق جالبی در رابطه با این موضوع وجود دارند که قصد داریم در ادامه به بررسی کامل آن بپردازیم. از این رو تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

مطلب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

مطالب پربازدید
آلبرت انیشتین

 هر آنچه باید در رابطه با مغز آلبرت انیشتین بدانید

مغز آلبرت انشتین همچنان یکی از موضوعات جالب برای تحقیق و مطالعه دانشمندان بوده است. زیرا وی یکی از سرشناسترین نوابغ قرن بیستم شناخته می شود.

آلبرت انیشتین در هجدهم آپریل 1995 به علت آماس رگ آئورت در بیمارستان پرینستون، در‌گذشت. او از عمل جراحی امتناع می‌کرد و می‌گفت: “من هر وقت که بخوام میرم! الکی طولانی کردن زندگی بی‌مزه‌ست. من سهم خودمو انجام دادم، وقتشه که برم. من می‌خوام زیبا انجامش بدم.”

۷ ساعت پس از مرگ آلبرت در سال ۱۹۵۵، مغز آلبرت بدون اجازه از خانواده اش توسط Thomas Stoltz Harvey بیرون آورده شد.”هاروی” مغز آلبرت را به خانه اش برد و آنرا داخل یک ظرف شیشه ای دهان گشاد نگهداری کرد، هر چند او بعد بدلیل انجام این کار از محل کارش که مخصوص تشریح اجساد بود اخراج شد.
چند سال بعد،”هاروی” از Hans پسر بزرگ آلبرت برای مطالعه و بررسی مغز پدرش اجازه گرفت و تکه‌هائی از مغز آلبرت را برای دانشمندان مختلف در سرتاسر دنیا فرستاد. یکی از این دانشمندان به نام Marian Diamond بود که در دانشگاه UC Berkeley  بود.
او با مطالعه قسمتی از مغز آلبرت متوجه شد که در مغز او در مقایسه با یک شخص نرمال، بطور قابل توجهی سلولهای گلیال که مسئول ترکیب کردن و مرتب کردن اطلاعات هست وجود دارد.
در مطالعه دیگر پروفسور ساندرا ویتسون فهمید که مغز آلبرت دارای کمبود یک چین خاصی از مغزش است که شکاف Sylvian نامیده می‌شود. ویتلسون مشاهده کرد که این استخوان بندی غیر معمول اجازه می‌دهد به اعصابها در مغز آلبرت که بهتر با دیگران رابطه برقرار کند.
نتایج مطالعه دیگری نشان می‌داد که در مغز آلبرت بزرگی آویختگی جداری زیرین که اغلب درگیر توانائی‌های ریاضیات هست، بیشتر از انسانهای معمولی بود.

نتایج به دست آمده جالب

هرچند این نتایج جذاب هستند اما باید به یاد داشته باشیم که این مطالعه تنها یک مغز نابغه انیشتین را بررسی کرده و باید مغز نوابغ دیگری هم بررسی شود. باید دید که آیا سایر نوابغ ریاضی نیز چنین مشخصات ویژه‌ای را دارند یا خیر. همچنین پژوهش‌ها در سطح میکروسکوپی خیلی دقیق نبوده و درباره نحوه ارتباط نورون‌ها و فعالیت آنها اطلاع دقیقی به دست نداده است.

اهمیت تفاوت‌های ذکر شده میان مغز انیشتین با سایر افراد هنوز ناشناخته است و نتایجی که دانشمندان به آنها رسیده‌اند هنوز به طور قطعی اثبات شده نیست. هنوز سوال‌های زیادی مطرح است که آناتومی‌های متفاوت مغز چگونه منجر به شخصیت‌ها و تفکرات متفاوت ‌می‌شود، هوش را تشکیل می‌دهد و به خلاقیت منجر می‌شود.

مغز گاوس(ریاضی‌دان)، ولادیمیر لنین و ادوارد رولاف(واژه‌شناس) نیز در سال‌های مختلف به روش‌های مشابهی برداشته و نگه‌داشته شده‌اند. تعدادی از دانشمندان اعتتقاد دارند که مغز انیشتین عادی است و در ظاهر با سایر افراد فرق محسوسی ندارد و تفاوت‌ها را باید در جای دیگری جست.

مطالب پربازدید

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا