فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

چگونه انار ساوه را تشخیص دهیم

اناربنا بر گفته سید ضیاء الدین طباطبایی (عضو هیئت علمی پردیس تحقیقات و آموزش ایستگاه تحقیقات انار ساوه): رقم ملس به عنوان بیشترین رقم انار تولیدی قطب تولید انار جهان به شمار می‌رود. حتی در رقم ملس انار ساوه نیز تنوع زیادی وجود دارد چه بسا این رقم در سایر نقاط جهان به اسامی دیگر کشت می شود.

ارقام مشهور دیگر انار ساوه عبارتند از: ملس، تبریزی، یوسف خانی، محمدعلی خانی، سیاه، آلک و ….

انار ساوه از غلظت آب بالایی که اصطلاحا به آن “بریکس” می‌گویند برخوردار است و نسبت به سایر انارهای تولیدی در جهان بریکس بالاتری دارد.

روزهای گرم و شب‌های خنک ساوه از زمان گل دهی تا آب دهی انار موجب تولید متوازن اسیدهای آلی و تولید رنگ و دانه آنتوسیانین می‌شود که از لحاظ ترکیب غذایی موجب تولید انار با کیفیت شده و مدت زمان ماندگاری و شفافیت عصاره آب انار را بر خلاف انار سایر نقاط جهان بیشتر می‌کند.

به دلیل غلظت و بریکس  بالای انار ساوه، یک لیتر آب انار این منطقه  حدودا نیم کیلو رب انار می‌دهد در حالیکه انار سایر نقاط کمتر از چهارصد گرم رب تولید می‌کند.

یکی از ویژگی‌های ظاهری انار ساوه پوست قرمز است. انار تولیدی ساوه از پوست ضخیم‌تری برخوردار است و این مزیت موجب ماندگاری بیشتر و تازه بودن پوست شده است.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.