مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمانداروهای گیاهی و طب سنتی

غلبه سودا چیست و چگونه درمان می شود؟ + علائم بیماری

مطالب پربازدید

غلبه هر یک از اخلاط چهارگانه در بدن انسان، می‎تواند منجر به بیماری خاصی شود. غلبه سودا در بدن می‎توان بیماری خاص خودش را ایجاد کند و مشکلات و عوارض متعددی را در پی داشته باشد.

سبک زندگی امروزی که پر از تنش و اظطراب و افسردگی و غم و تنهایی است، باعث شده تعداد قابل توجهی از افراد جامعه درگیر این بیماری و عوارض آن باشند.

غلبه سودا، درمان غلبه سودا

علل ابتلا به غلبه سودا

سبک زندگی امروزی و همچنین عوامل زیر باعث ابتلا به غلبه سودا می‎شود:

مطالب پربازدید

1- بی تحرکی و استراحت بیش از حد

2- گوشه گیری و غم و ناراحتی و تنهایی

3- مصرف غذاهای سرد بیش از اندازه

4- مصرف غذاهای گرم بیش از اندازه

5- در معرض هوای بسیار سرد یا گرم قرار گرفتن

مطالب پربازدید

6- غم یا شادی بیش از حد

7- افکار منفی و ناامیدکننده مستمر

8- در معرض بوهای مستمر و حساسیت زا بودن

9- مصرف مستمر تریاک و هروئین

10- داروهای ترک اعتیاد

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

11- گوشت گاو فریز شده مخصوصا گوشت برزیلی

و…

علائم غلبه سودا در بدن

اگر سودا در سر غلبه داشته باشد، موهای سر خشک و مجعد شده و می ریزند. علاوه بر آن ابروها هم دچار ریزش مو می شوند. این ریزش مو در افراد سوداوی به علت سردی بدن و مصرف مواد غذایی سرد بیش از اندازه است. اگر غلبه سودا در خون باشد، بدن دچار اگزما و خارش شدید می شود. این سردی و رطوبت و غلبه سودا ممکن است در نتیجه مصرف غذاهایی مثل بادمجان، زنجبیل و … یا استنشاق هوای شرجی رخ دهد.

همچنین در صورتیکه سودا در سر بیشتر باشد، سردرد سوداوی به وجود می آید که کل سر و اطراف چشم را در بر می گیرد. شخص مبتلا به این نوع سردرد نسبت به نور و صدا حساس شده و اذیتش می کند و دوست دارد که تاریک باشد و چشمهایش را ببندد و بخوابد.

اگر سودا در پوست بیشتر باشد، هاله سیاهی دور چشم را در بر می گیرد که ممکن است باعث بروز پیرچشمی نیز بشود. عوارض و ناراحتی های غلبه سودا معمولا بر اثر غلظت گردش خون پدید می آید. اگر غلبه سودا در اندام تحتانی مثل انگشتان باشد، انگشتان سیاه می شوند که درمان آن مصرف سرکنگبین و حجامت عام ساکرال (گودی کمر)، ساق پا، بین پاشنه و قوزک پا و انداختن زالو است. با این کار می توان جلوی قطع شدن انگشت را گرفت. اگر فرد سیگاری باشد ممکن است با ترک سیگار برای جلوگیری از سودای منتشر شده بمیرد، پس نبایستی سیگار را ترک کند.

اگر سودا در روده و بخش های انتهایی آن باشد، ممکن است منجر به بواسیر (هموروئید) شود. بطور کلی اگر سودا در اندام تحتانی غلبه داشته باشد، ممکن است باعث بروز سرطان بدخیم شود و اگر در اندام فوقانی باشد ممکن است منجر به سرطان خوش خیم شود.

اگر سودا در دستگاه گوارش بیشتر باشد فرد زود به زود احساس گرسنگی داشته و ممکن است به یبوست نیز دچار شود. درمان این افراد مصرف گرمی (گلاب و شربت عسل) است. اگر سودا در اندام جنسی غلبه داشته باشد، فرد به ریزش ادرار همراه با سوزش ادرار دچار می شود که درمان آن مصرف سرکنگبین گرم و درمان موضعی می باشد.

درمان غلبه سودا

بهترین درمان پیاده روی است. مصرف ترش مزه ها، سرکه شیرین، قره قوروت، عاقرقرحا (ریشه ترخون کوهی)، سرکنگبین (ترش وشیرین) و ماءالجبن و همچنین حجامت عام ماهی یک بار برای مدت سه ماه نیز برای درمان موثر و مفید است.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا