فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

مزیت های اثبات شده چای سبز برای کاهش وزن و زیبایی پوست

مزیت اثبات شده چای سبز

آیا میدانید سالم ترین نوشیدنی روی کره زمین چای سبز است! این ماده با آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی که اثرات قدرتمندی در بدن دارند بارگذاری می شود شامل بهبود عملکرد مغز، کاهش چربی، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از مزایای چشمگیر دیگر است چای سبز بهترین نوشیدنی گرم و با مزیت های بسیار مقوی می باشد.

۱۰ فایده سلامتی چای سبز

۱.چای سبز دارای ترکیبات فعال زیستی است که باعث بهبود سلامتی میشود

چای سبز چیزی غیر از مایع است.بسیاری از ترکیبات گیاهی موجود در برگ های چای،آن را به نوشیدنی نهایی تبدیل می کند که حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی مهم است. چای سرشار از پلی فنول است که تأثیراتی همانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان دارد. چای سبز حدود ۳۰ درصد پلی فنول از نظر وزن شامل مقادیر زیادی کاتچین به نام EGCG است. کاتچین ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کنند و از مزایای دیگر آن استفاده می کنند.این مواد می تواند تشکیل رادیکال های آزاد در بدن را کاهش داده و سلول ها و مولکول ها را از آسیب محافظت کند. این رادیکال های آزاد شناخته شده است که در پیری و انواع بیماری ها نقش دارند.

(EGCG) مخفف Epigallocatechin Gallate یکی از ترکیبات قدرتمند موجود در چای سبز است. این مقاله برای درمان بیماری های مختلف انجام شده است و ممکن است یکی از اصلی ترین دلایلی باشد که چای سبز دارای چنین خواص دارویی قدرتمند است. چای سبز همچنین مقادیر کمی مواد معدنی دارد که برای سلامتی مهم هستند.سعی کنید یک چای سبز با کیفیت بالاتر انتخاب کنید.

۲.ترکیبات چای سبز میتواند باعث بهبود عملکرد مغز شود

چای سبز میتواند شما را باهوش کند. ماده فعال اصلی کافئین است که یک محرک شناخته شده است. آنچه کافئین در مغز انجام می دهد ، مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی بازدارنده به نام آدنوزین است. به این ترتیب، در واقع شلیک نورون ها و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش می دهد. کافئین قبلاً به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است و به طور مداوم منجر به بهبود در جنبه های مختلف عملکرد مغز از جمله بهبود خلق و خو ، هوشیاری ، زمان واکنش و حافظه می شود.

همچنین دارای اسید آمینه L-theanine است که قادر به عبور از سد خونی مغزی است. L-theanine فعالیت انتقال دهنده عصبی مهاری GABA را افزایش می دهد که دارای اثرات ضد اضطرابی است. همچنین باعث افزایش دوپامین و تولید امواج آلفا در مغز می شود.مطالعات نشان می دهد که کافئین و L-theanine می توانند اثر هم افزایی داشته باشند. ترکیب این دو به ویژه در بهبود عملکرد مغز قدرتمند است.به دلیل دارا بودن L-theanine و مقدار کمتری کافئین ، چای سبز می تواند نوعی “وزوز” بسیار ملایم تر و متفاوت تر از قهوه به شما بدهد.بسیاری از افراد از داشتن انرژی پایدار و بسیار پربار هنگام نوشیدن چای سبز در مقایسه با قهوه خبر می دهند.

۳.چای سبز باعث چربی سوزی و بهبود سیستم بدنی می شود

اگر لیست داروهای مکمل چربی سوزی را مشاهده کنید، احتمال دارد که چای سبز در آنجا باشد.دلیل این امر آن است که چای سبز باعث افزایش چربی سوزی و افزایش میزان متابولیسم در آزمایشات کنترل شده توسط انسان می شود.

مطالعه دانشمندان

در یک مطالعه در ۱۰ مرد سالم ، چای سبز ۴٪ انرژی را افزایش داد.یک مطالعه دیگر نشان داد که اکسیداسیون چربی ۱۷ درصد افزایش یافته است و این نشان می دهد که چای سبز به طور انتخابی می تواند باعث افزایش سوزش چربی شود. برخی از مطالعات در مورد چای سبز هیچ افزایش متابولیکی را نشان نمی دهند ، بنابراین اثرات ممکن است به فرد بستگی داشته باشد.خود کافئین همچنین نشان می دهد که با بسیج اسیدهای چرب از بافتهای چربی و ایجاد آنها برای استفاده به عنوان انرژی ، عملکرد بدنی را بهبود می بخشد.مطالعات نشان داده شده است که کافئین به طور متوسط ۱۱ تا ۱۲ درصد عملکرد بدنی را افزایش می دهد.

۴.آنتی اکسیدان های چای سبز میتواند احتمال ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد

سرطان در اثر رشد کنترل نشده سلول ها ایجاد می شود. این یکی از مهمترین دلایل مرگ در جهان است.شناخته شده است که آسیب اکسیداتیو به پیشرفت سرطان کمک می کند و آنتی اکسیدان ها ممکن است اثر محافظتی داشته باشندچای سبز منبع عالی آنتی اکسیدانهای قدرتمند است، بنابراین منطقی است که می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد ، به نظر می رسد:

  • سرطان پستان: یک بررسی متا آنالیز از مشاهدات مشاهده کرد که زنانی که بیشتر چای سبز می نوشندt در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان ، ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از ابتلا به سرطان پستان ، شایعترین سرطان در زنان هستند.
  • سرطان پروستات: در یک مطالعه مشخص شد که مردانی که چای سبز می نوشند ، ۴۸٪ خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند ، که شایع ترین سرطان در مردان است.
  • سرطان کولورکتال: تجزیه و تحلیل از ۲۹ مطالعه نشان داد که افرادی که چای سبز می نوشند ، تا ۴۲٪ کمتر احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را دارند.
    بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که نوشیدنی های چای سبز احتمال ابتلا به چندین نوع سرطان را ندارند. با این حال ، برای تأیید این تأثیرات ، تحقیقات با کیفیت بیشتر لازم است.

این را باید در نظر داشته باشید که ممکن است این یک فکر بد برای گذاشتن شیر در چای شما باشد ، زیرا برخی از مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان را کاهش می دهد.

۵.چای سبز می تواند از مغز در پیری محافظت کند و خطر ابتلا به پارکینسون و آلزایمر را کاهش دهد

نه تنها چای سبز می تواند عملکرد کوتاه مدت مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد بلکه ممکن است از سن شما نیز محافظت کند. (بیماری آلزایمر) شایع ترین بیماری عصبی در انسان و عامل اصلی زوال عقل است. (بیماری پارکینسون) دومین بیماری شایع عصبی است و شامل مرگ نورون های تولید کننده دوپامین در مغز است. ترکیبات کاتچین موجود در چای سبز می توانند اثرات محافظتی زیادی بر روی نورون ها در لوله های آزمایش و مدل های حیوانات داشته باشند، به طور بالقوه خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

۶.چای سبز باکتری ها را از بین میبرد که خطر عفونت را کاهش داده و سلامت دندان را بهبود می بخشد

کاتچین موجود در چای سبز اثرات بیولوژیکی دیگری نیز دارد. کاتچین در چای سبز می توانند باکتری ها را از بین برده و ویروس هایی مانند ویروس آنفولانزا را مهار کنند، به طور بالقوه خطر عفونت شما را کاهش می دهد. (Streptococcus mutans)یکی از اصلی ترین باکتری های مضر در دهان است. این ماده باعث ایجاد پلاک می شود و در پیشگیری از حفره ها و پوسیدگی دندان نقش اصلی دارد.کاتچین موجود در چای سبز می تواند رشد Streptococcus mutans را مهار کند. مصرف چای سبز با بهبود سلامت دندان و ریسک پایین پوسیدگی همراه است. چای سبز می تواند باعث کاهش بوی بد دهان شود.

۷.چای سبز احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد

دیابت نوع ۲ نوعی بیماری است، که در چند دهه گذشته به تناسب اپیدمی رسیده و اکنون در حدود ۴۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان رنج می برند. این بیماری شامل بالا رفتن سطح قند خون در زمینه مقاومت به انسولین یا عدم توانایی در تولید انسولین است. چای سبز می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و میزان قند خون را کاهش دهد.یک مطالعه در مورد افراد ژاپنی نشان داد که افرادی که بیشترین چای سبز را نوشیده اند ، ۴۲٪ احتمال خطر کمتر به بیماری دیابت را دارند.طبق بررسی ها با تعداد ۲۸۶۷۰۱ نفر، مصرف کنندگان چای سبز ۱۸٪ باعث بهبود دیابت شده اند. 

۸.چای سبز خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد

بیماری های قلبی و عروقی از جمله بیماری های قلبی و سکته مغزی بزرگترین دلایل مرگ در جهان است. نوشیدن چای سبز می تواند برخی از عوامل اصلی خطر این بیماری ها را بهبود بخشد، که شامل کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیریدها است و چای سبز آنتی اکسیدان خون را به طور چشمگیری افزایش می دهد که باعث شده ذرات LDL از اکسیداسیون که بخشی از بیماری قلبی است محافظت کند.با توجه به تأثیرات مفید بر روی عوامل خطر جای تعجب نیست، افرادی که چای سبز می نوشند تا ۳۱ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

۹.چای سبز به کاهش وزن کمک کند و خطر چاقی را کاهش دهد

نوشیدن چای سبز می تواند در کوتاه مدت میزان متابولیسم را تقویت کند، منطقی است که می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند.

مطالعات متعددی نشان می دهد که چای سبز منجر به کاهش چربی بدن به ویژه در ناحیه شکم می شود.یکی از این مطالعات یک کارآزمایی کنترل شده ۱۲ هفته ای تصادفی در ۲۴۰ زن و مرد بود. در این مطالعه ، گروه چای سبز از نظر درصد چربی بدن ، وزن بدن ، دور کمر و چربی شکم کاهش چشمگیری داشت.با این حال ، برخی از مطالعات از نظر آماری افزایش معنی داری در کاهش وزن با چای سبز نشان نمی دهند ، بنابراین باید با یک دانه نمک مصرف شود.

۱۰.چای سبز می تواند کمک کند زندگی طولانی داشته باشید

چای سبز می تواند به شما در زندگی طولانی تر کمک کند. در یک مطالعه ۴۰.۵۳۰ بزرگسال ژاپنی کسانی که بیشترین چای سبز را نوشیده اند (بیشتر از ۵ فنجان در روز) به طور قابل ملاحظه ای کمتر از یک دوره ۱۱ ساله جان خود را از دست می دهند.

مرگ و میر همه دلایل: ۲۳٪ در زنان پایین تر ، ۱۲٪ در مردان پایین است.
مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی: در خانمها ۳۱٪ پایین ، ۲۲٪ در مردان پایین است.
مرگ ناشی از سکته مغزی: در زنان ۴۲٪ کمتر ، در مردان ۳۵٪ کمتر است.
یک مطالعه دیگر در ۱۴۰۰۰ فرد سالمند ژاپنی نشان داد که افرادی که بیشترین چای سبز را نوشیدند، ۷۶ درصد کمتر احتمال دارد که در طی ۶ سال مطالعه فوت کنند.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.