مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان زخم معده | چه راه هایی برای درمان زخم معده وجود دارند؟ | بررسی آن ها

مطالب پربازدید

آنچه که در ارتباط با زخم معده باید بدانید

زخم معده یک بیماری گوارشی است که امروزه به خاطر برنامه های غذایی ناسالم و مصرف غذا های فست فود افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می کنند در این بیماری لایه ی داخلی معده به دلایلی نازک شده و اسید ها به بافت معده نفوذ می کند. گاهی ممکن است علت بروز زخم معده یک چیز ساده باشد و با درمان نکردن آن به یک درد سر بزرگ تبدیل شود.

زخم معده به تنهایی می تواند مخل زندگی یک فرد شود به شما توصیه می کنم اگر حتی کمی هم احساس معده درد دارید به فکر درمان آن بیفتید تا به زخم معده تبدیل نشده است و در برنامه ی غذایی خود یک تجدید نظر کلی کنید و پس از درمان همین روند را در پیش بگیرید زیرا ممکن است معده درد دوباره به سراغتان بیاید حال با هم بیش تر درباره ی زخم معده و درمان آن می خوانیم.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

مطالب پربازدید

کسب درآمد با بیت کوین

درمان زخم معده

 

پیشگیری از بروز  زخم معده

برای پیشگیری از بروز زخم معده مستلزم به رعایت یک سری نکات هستید مثلا سعی کنید با سیگار، الکل و تنباکو خداحافظی کنید، از نوشابه به عنوان دشمن سلامتی یاد کنید، از خوردن مسکن های قوی به شدت پرهیز کنید و می توانید از استامینوفن برای تسکین درد های خود استفاده کنید، تا جایی که می توانید مصرف شکلات و قهوه را کم کرده و  مصرف غذا های تند و داغ را کم کنید. در برنامه ی غذایی جدید جاهای زیادی را برای سبزیجات باز کنید، سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، هویج، کلم، کرفس و حتی نارگیل. بهتر است همیشه یک کیک و یک خوراکی به همراه خود داشته باشید تا هنگامی که احساس ضعف کردید بخورید زیرا معده شما اصلا نباید خالی باشد زیرا زخم معده شما عود می کند.

علت ایجاد زخم معده

اصلی ترین علت ایجاد زخم معده بنابر نظر متخصصان میکروب ها و باکتری ها هستند. متخصصان می گویند باکتری  با نام هلیکو باکتر پیلوری اصلی ترین دلیل ایجاد زخم معده می باشد این باکتری درد سر ساز در بزاق فرد زندگی می کند و معمولا به همراه قاشق و چنگال آلوده و یا مصرف غذای دست خورده ی فردی که این باکتری را دارد وارد بدن انسان می شود و کار اصلی او تخریب لایه های مخاطی و ایجاد زخم معده می باشد.

مطالب پربازدید

البته اصولی غذا نخوردن و بی هواسی نسبت به تغذیه نیز عامل دیگر بروز این بیماری است پس سعی کنید عجله ای غذا نخورید و کاملا غذا را بجویید  و دیگر غذای تند و داغ نخورید تا به این درد دچار نشوید. لازم به ذکر است که خوردن غذا های سنگین قبل از خواب دوری کنید و سعی کنید تعداد غذا خوردنتان را زیاد و حجم آن ها را کم کنید‌ و موز را به صورت کال بخورید و از نمک دریا برای غذا استفاده کنید.

علائم زخم معده چه چیز هایی هستند؟

اولین ک ساده ترین روش تشخیص زخم معده خون بالا آوردن بیمار است معمولا وقتی فرد به زخم معده دچار می شود استفراغ او با خون همراه است و در مدفوع او خون تیره وجود دارد و یا رنگ مدفوع تیره رنگ تر از حد معمول است. کاهش وزن بی دلیل یکی از علائم آشکار دیگر این بیماری است زیرا فرد بیمار به خاطر درد و سوزشی که در معده احساس می کند نمی تواند غذا بخورد و بی اشتها می شود.

این فرد دائم حالت تهوع و استفراغ دارد و هنگام غذا خوردن فورا سیر می شود. نشانه ی دیگر این بیماری سوزش و درد در قفسه سینه و به دنبال آن سوزش قلب است که این سوزش ها در پی سوزش معده اتفاق می افتند. در صورت داشتن این علائم حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید و اصلا درمان را پشت گوش نیندازید.

درمان خانگی زخم معده

گاهی اوقات بدترین درد ها را نیز می توان در خانه درمان کرد به این شرط که خیلی هم برای درمان آن دیر نشده باشد. درمان زخم معده نیز به صورت خانگی امکان پذیراست . این درمان خانگی با کمک موارد زیر انجام می شود

  • زرد چوبه
  • بابونه
  • شیرین بیان
  • عسل
  • موز سبز
  • آلوورا
  • میوه های رنگی و زنجبیل. این موارد به شما کمک می کنند تا با کم ترین هزینه ها زخم معده شما بهبود یابد و از پیش روی بیماری جلوگیری می کنند چه بسا که در همان روز های اول این درد سرکوب شود.

درمان زخم معده

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

درمان زخم معده با زنجبیل

تحقیقات نشان داده اند که زنجبیل مانند یک محافظ برای دستگاه گوارش عمل می کند پس برای مواقعی که فرد بر اثر وارد شدن هلیکو باکتر پیلوری دچار زخم معده شده است معجزه می کند و از بروز زخم های غیر استروئیدی جلوگیری می کند و معمولا به خاطر طبع گرمی که دارد مورد استقبال مردم قرار می گیرد.

عسل برای درمان زخم معده معجزه می کند

از زمان گذشته عسل به عنوان یک مرهم و درمان‌‌گر شناخته می شود طوری که به عنوان انتی بیوتیک طبیعی از ان یاد می شود و واقعاً برای درمان زخم معده معجزه می کند. برای این درمان خانگی کافی است  هر روز یک چهارم قاشق  پودر دارچین را با یک قاشق عسل میل کنید تا تاثیر آن را روی معده درد خود ببینید زیرا عسل مانوکا دارای خاصیت ضد باکتریایی بوده و می تواند ضد میکروب هلیکو باکتر پیلوری عمل کرده و زخم معده را ریشه کن کند. قطعا نیاز به یادآوری نیست که عسل در بهبود زخم ها نیز نقش بسزایی دارد.

خوراکی های زیر را جزء نباید های برنامه غذایی خود قرار دهید

اگر به فکر سلامتی خود هستید و یا یکی از عزیزانتان از موارد زیر مصرف می کند به آن ها هشدار دهید. چای داغ و پر رنگ را کنار بگذارید و با نوشابه قهر کنید. از خوردن فلفل، میخک و خردل به جد خودداری کرده و مصرف خیار شور را هر چه کم تر کنید به نفع خودتان است. سعی کنید نان خشک بخورید و نان های ضخیمی مانند نان سنگک به خاطر خمیر بودن معده درد شما را بیش تر می کند. کنسرو های مانند کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و .. را نیز کنار بگذارید. سوسیس و کالباس را از ذهنتان دور کنید با توجه به سبک‌ زندگی امروز رعایت این موارد سخت است اما مطمئن باشید سلامتی شما از هر‌ چیزی مهم تر است.

پزشکان برای درمان زخم معده چه تجویز می کنند؟

معمولا پزشکان برای درمان زخم معده آنتی بیوتیک تجویز می کنند زیرا این کار اسید معده فرد را کم می کند در نتیجه درد او نیز کم تر می شود. این دارو های تجویز شده عموما پنتوپرازول، لنزوپرازول و یا امپرازول هستند که عموما به شکل کپسول دیده می شوند البته لازم است اضافه کنم که این کپسول ها گاهی سبب بروز سوء هاضمه در افراد می شود اما جای نگرانی نیست زیرا زخم معده را بد تر نمی کند و در اکثر اوقات بیماری زخم معده را درمان می کنند.

پس سعی کنید همیشه هواستان باشد چه میخورید و غذای خود را آرام بخورید و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید و تعداد غذا را بالا تر ببرید و به تمام نکات بالا توجه کنید و بنابر تشخیص دکتر قرص های خود را در ساعت معین و تعداد مشخص بخورید تا درمان شوید و به هیچ وجه درمان را پشت گوش نیندازید تا زندگی را به کام خود زهر نکنید.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا