مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
داروهای گیاهی و طب سنتی

موثرترین روش گیاهی برای کاهش غلظت خون

مطالب پربازدید
دمنوش گیاهی

درمان گیاهی غلظت خون

درمان گیاهی غلظت خون ​موثرترین روش گیاهی برای کاهش غلظت خون همیشه روش های شیمیایی و داروهای شیمیایی نمی باشد بلکه با تکیه بر علم گیاه شناسی می توان غلظت خون را به سرعت کاهش داد. به همین منظور قصد داریم شما را با دمنوشی که می تواند در کاهش غلظت خون معجزه کند آشنا کنیم.

به افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون، غلظت خون می‌گویند. اگر میزان هموگلوبین خون در مردان بیشتر از ۱۸ و در زنان بیشتر از ۱۶ گرم در دسی لیتر باشد، فرد دچار غلظت خون است. این عارضه بیشتر در مردان بالای ۴۰ سال دیده می‌شود. اگر برای کاهش غلظت خون اقدام نکنید می توانید منتظر بیماری های قطرناک دیگر باشید.

خواص دمنوش جو

دمنوش جو به علت داشتن بیش از ۱۰ نوع ماده آنتی اکسیدانی و ترکیباتی چون لیگنان، سلنیوم، ویتامین‌های A و C مانند آنتی‌اکسیدان عمل و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، مرگ سلول‌ها و مشکلات عصبی جلوگیری می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این دمنوش توانایی جذب و تجزیه پروکسی نیترات‌های موجود در ترکیبات سمی و رادیکال‌های آزاد را دارند.

خاصیت آنتی اکسیدانی دمنوش جو خطر ابتلای افراد سیگاری یا اشخاصی را که در شهر‌های بزرگ و در معرض هوای آلوده قرار دارند، به انواع سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش می‌دهد.

مطالب پربازدید

نقش دمنوش جو در افزایش گردش خون

غلظت بالای خون، کندی حرکت خون در رگ‌ها و مغز را موجب می‌شود، بنابراین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، تشکیل لخته‌های خونی، سکته قلبی و مغزی افزایش پیدا می‌کند. بر اساس تحقیقات انمجام شده دمنوش جو خون را رقیق می‌کند.الکیل پیرازین موجود در دمنوش جو باعث کاهش غلطت خون می‌شود.

مصرف این دمنوش بهبود جریان خون را به همراه دارد و میزان ابتلای افراد به سکته را کاهش می‌دهد. مصرف دمنوش جو برای مردان میانسال، سالمند و افراد سیگاری مناسب است.

طرز تهیه دمنوش جو

برای تهیه دمنوش جو باید یک قاشق مربا خوری جوی نیم‌کوب را در ۲ لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه دَم و آن را به صورت گرم یا سرد میل کنید.

موارد منع مصرف دمنوش جو

زنان باردار باید از استفاده از دمنوش جو خودداری کنند، همچنین مصرف همزمان این دمنوش با دارو‌های ضد انعقاد خون توصیه نمی‌شود.

 

مطالب پربازدید

سیر درمان رقیق سازی خون

سیر دارای خواص بسیاری است و بنابراین موارد استفاده آن بسیار است. یکی از خواص بسیار خوب سیر ، رقیق کننده و تصفیه کننده آن است. اگر به این گیاه حساسیت ندارید ، می توانید به راحتی آن را به صورت خام و روزانه مصرف کنید.

سیر اکسید نیتریک تولید می کند که رگ های خونی شما را باز می کند. در نتیجه لخته شدن خون را نیز کاهش می دهد.
اما اگر شما از آن دسته افرادی هستید که نمی خواهند روزانه سیر و به صورت خام بخورند ، روش های جایگزین دیگری نیز وجود دارد.

منبع: عصر خبر

بیشتر بخوانید:

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا