مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
اخبار پزشکی

بیماری های قلبی و سرطان با مصرف روغن مایع سرخ کردنی افزایش پیدا می کند

مطالب پربازدید

نسبت روغن سویا به نسبت روغن پالم موجود در روغن های سرخ کردنی بالاتر بوده و برخلاف فرمولاسیونی است که انجمن ها در این رابطه مشخص کرده اند. این روغن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را افزایش می دهد و برای سرخ کردن مناسب نیست.

 

دکتر فاطمه اسفرجانی در جلسه بررسی چالش های تبلیغات مواد غذایی که صبح امروز در دانشکده علوم تغذیه دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: روغن سویا به علت دارا بودن مقدار زیادی اسید چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه، از مقاومت بسیار پایینی برخوردار است و موجب کاهس زمان پایداری اکسایشی روغن می شود و به دلیل تولید آلدئیدها، احتمال بیماری های قلبی و سرطانی را افزایش می دهد و برای سرخ کردن مناسب نیست.

وی از برخی تبلیغات که در باره روغن پالم پخش می شوند انتقاد کرد و گفت: روغن پالم با اسیدهای چرب اشباع بالاتر نقش به سزایی در بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسایشی و همچنین افزایش کیفیت روغن های مخصوص سرخ کردنی دارا است.

مطالب پربازدید

بنا به گفته وی، برخلاف تبلیغات برخی رسانه ها، روغن هایی که نسبت پالم بیشتری دارند، تاثیری در احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان ندارند.

 

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا