لبنیاتتغذیه در بیماران قلبی

تغذیه در بیماران قلبی نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف روزانه لبنیات خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

به گفته محققان کانادایی، مصرف روزانه شیر، ماست یا کره به دفع خطر ابتلا به حمله قلبی کمک می‌کند.

نتایج پژوهش‌های صورت گرفته حاکی از آن است، افرادی که سه بار در طول روز از محصولات لبنی استفاده می‌کنند،

دو برابر کمتر از‌ آنهایی که تمایلی به مصرف لبنیات ندارند، در معرض خطر بیماری‌های قلبی و عروقی هستند.

پژوهشگران تأکید می‌کنند،‌ آنهایی که لبنیات مصرف می‌کنند، به مراتب سطح کلسترول پایین‌تری دارند.

تحقیقات همچنین نشان داد، مصرف بیشتر لبنیات با کاهش ۳۰ درصدی ریسک حمله قلبی در بین زنان و کاهش ۱۹ درصدی این ریسک در مردان مرتبط بود.

محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه کانادا می‌گوید: «ما دریافتیم مصرف بلندمدت ماست ریسک مشکلات قلبی-عروقی را کاهش می دهد که ناشی از تاثیرات سودمند محصولات لبنی تخمیر شده است».

با جایگزینی چربی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید

اما عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی جایگزینی چربی است. وقتی چربی شیر با کالری مشابه چربی های گیاهی یا اشباع نشده جایگزین شود ، به ترتیب 10 تا 24 درصد خطر بیماری قلبی کاهش می یابد.

علاوه بر این ، جایگزینی همان مقدار کالری شیر در چربی با کربوهیدرات های سالم موجود در غلات ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 28 درصد کاهش می دهد. جایگزینی چربی شیر با سایر چربی های حیوانی ، مانند گوشت قرمز ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 6 درصد افزایش می دهد.

این نتایج نشان می دهد که چربی شیر چربی خوبی در رژیم غذایی ما نیست. اگرچه ما دوست داریم از لبنیات پرچرب مانند پنیر استفاده کنیم ، اما یک رژیم غذایی سالم باید بر اساس یک رژیم گیاهی با اشباع کم باشد.

به گفته فرانک هو ، نویسنده اصلی مقاله ، این نتایج نشان می دهد که چربی های اشباع نشده موجود در روغن های گیاهی ، مغزها ، دانه ها ، آووکادو و ماهی های روغنی چربی های سالمی هستند و باید به رژیم غذایی اضافه شوند زیرا این غذاها سالم هستند. آنها از قلب محافظت و تضمین می کنند.

منبع: دیلی میل

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here