راهنمای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ (راهنمای تصویری)

پاسپورت
ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ از روز ۱۱ مهرماه (۳ اکتبر) آغاز و در روز ۱۵ آبان (۶ نوامبر) پایان می‌یابد. با نحوه ثبت نام لاتاری آمریکا و شرایط ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ همراه ما باشید.

 

آیا رویای سفر به آمریکا دارید؟ چگونه می‌توان به این کشور پیشرفته سفر کرد؟ گرین کارت مجوزی است که به فرد اجازه می‌دهد به طور قانونی و دائمی در کشور مقصد کار و زندگی کند. دارندگان گرین کارت از خدمات بهداشتی، تحصیلی و بسیاری دیگر مزایا برخوردار میگردند و همچنین می توانند آزادانه و بدون نیاز به اخذ ویزا به آمریکا رفت و آمد کند. دولت آمریکا همه ساله از طریق قرعه کشی به ۵۵,۰۰۰ نفر از سراسر دنیا گرین کارت رایگان اعطا می‌کند.

در صورتی که در این قرعه کشی برنده شوید، می توانید به همراه خانواده تان به طور دائمی در آمریکا اقامت داشته و کار کنید. دونالد ترامپ رییس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا سعی در لغو قرعه کشی لاتاری آمریکا داشته که هنوز موفق به انجام این کار نگردیده است. در واقع ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ به مانند سال‌های قبل انجام گرفته و ایرانیان نیز می‌توانند در آن شرکت کنند.


فهرست موضوعی

  • زمان ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰
  • شرایط ثبت نام لاتاری
  • شرایط عکس لاتاری
  • ثبت اطلاعات شخصی
  • ثبت اطلاعات همسر و فرزندان
  • دریافت کد تاییدیه

تاریخ و زمان ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰

ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ از تاریخ ۳ اکتبر (۱۱ آبان) آغاز و تا روز ۶ نوامبر (۱۵ آبان) ادامه دارد. این تاریخ قابل تمدید نمی‌باشد. ثبت نام لاتاری فقط در سایت رسمی کنتاکی کونسولار امریکا www.dvlottery.state.gov انجام می‌گردد و هیچ سایت دیگری دارای اعتبار نمی‌باشد. این وبسایت به زبان انگلیسی بوده و فقط یک ماه از سال برای ثبت نام باز است. در ثبت نام لاتاری آمریکا، فرم ها باید مطابق قوانین اداره مهاجرت و ملیت آمریکا تکمیل شوند.

لازم به ذکر است که ثبت نام در برنامه لاتاری امریکا کاملا رایگان می‌باشد. 

 

شرایط ثبت نام لاتاری چگونه است؟

شرایط عمومی

  • داشتن تابعیت یکی از کشور‌های مجاز شرکت کننده در لاتاری
  • داشتن مدرک ۱۲ سال تحصیل کامل یا دو سال سابقه کار در طی ۵ سال گذشته
توجه داشته باشید:
  • در سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۱، دوره اخذ دیپلم در ایران یازده ساله بوده و یک سال برای دانش‌آموزانی که تمایل به ادامه تحصیل داشتند، به عنوان دوره پیش‌دانشگاهی در نظر گرفته شد. یعنی کسانی که مابین سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۱ موفق به اخذ دیپلم شده‌اند نیاز به مدرک پیش دانشگاهی برای ثبت نام در لاتاری می‌باشند. در سال ۱۳۹۲ با ایجاد نظام جدید آموزشی دوباره مدت زمان دریافت این دوره ۱۲ ساله شد.
  • لازم به ذکر است که این شغل باید نیاز به حداقل دو سال آموزش یا تجربه را داشته باشد. این شغل بایستی در لیست مشاغل اداره کار ایالات متحده در لیست JOB ZONE 4 و البته با امتیاز SVP 7 باشد.

برای اینکه بفهمیم شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine به آدرس www.onetonline.org بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آن‌ها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.

در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل، مهارت‌های مورد نیاز آن شغل، توان مندی‌های فرد شاغل و فعالیت‌های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت این شغل می‌تواند مشکل تحصیل شما را حل کند.

شرایط عکس لاتاری

یکی از مهمترین بخش‌های ثبت نام لاتاری گرفتن عکس با معیار‌های قوانین مهاجرتی امریکا است که هزاران نفر به دلیل عدم ارسال عکس مناسب از رسیدن به این کشور محروم خواهند شد. فرد متقاضی و تمامی افراد مجازی که می‌توانند به همراه ایشان ثبت کنند (همسر و فرزندان) بایستی حتماً تصویر مناسب و مجاز جهت شرکت در لاتاری تهیه کنند. حتی اگر کودک یک ماهه دارید، بایستی از ایشان نیز عکس تهیه کنید. اگر کودکتان نمی‌تواند بنشیند می‌توانید به صورت خوابیده رو به دوربین از او عکس بگیرید. در عکس کودکان زیر ۲ سال سختگیری زیادی وجود ندارد، اما تهیه تصویر اجباری است.
تصویر زیر یک قالب استاندارد و قابل قبول برای اداره مهاجرت آمریکا می‌باشد. تصاویری که دارای ویژگی‌های تصویر زیر می‌باشند برای ثبت نام لاتاری بلامانع شناخته می‌شوند. و اما ویژگی‌های این عکس چیست؟
عکس تمام رخ
شرایط عمومی عکس
  • عکس بایستی رنگی باشد.
  • فرد کاملاً مستقیم و رو به دوربین بنشیند.
  • سر کاملاً رو به دوربین باشد. نه رو به بالا و نه رو به پایین یا طرفین باشد.
  • اندازه سر در عکس به حالت نرمال باشد. نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشد.
  • زمینه عکس سفید یا روشن باشد.
  • در صورت استفاده از عینک، انعکاس نور در آن نمایان نباشد.
  • از کلاه در عکس استفاده نشود حتی برای کودکان.
  • عکس خانم‌ها میتواند با حجاب باشد. اما گردی صورت باید کاملاً نمایان باشد.
  • عکس مربعی و ابعاد آن ۵ سانت در ۵ سانت یا ۶۰۰ پیکسل در ۶۰۰ پیکسل باشد.
  • رزولوشن عکس ۳۰۰ dpi باشد.
  • هیچ گونه سایه‌ای روی صورت یا دیوار نباشد. بهتر است با فاصله یک قدم از دیوار بایستید.
  • دیوار هیچ گونه دکور یا زمینه رنگی نداشته باشد.
  • حالت چهره شما خنثی باشد. بخصوص دهان بسته و چشمان بازو سر صاف. نگاه مستقیم رو به دوربین.
  • مقدار فضای زیادی خالی بالا و پائین صورتتان باشد.
  • پس از تهیه عکس آن‌را از طریق فرم مربوطه ارسال می‌نمایید. حجم عکس زیر ۱۰۰۰ کیلوبایت باشد.
  • عکس خانم‌ها هم با پوشش اسلامی و هم بدون آن قابل قبول است.

ثبت اطلاعات شخصی

همانطور که گفته شد ابتدا بایستی وارد تنها وبسایت رسمی دولت آمریکا برای ثبت نام لاتاری به آدرس  www.dvlottery.state.gov گردید. سپس مرحله به مرحله مطابق با قوانین مهاجرتی امریکا اطلاعات خود را در صفحات مربوطه ثبت کنید.
دکمه begin entry زده و وارد فرم ثبت اطلاعات بشوید.

در فرم زیر ابتدا باید مشخصات متقاضی اصلی (entrant) وارد گردد. سپس اگر همسر یا فرزند دارید اطلاعات آن‌ها در صفحات بعدی وارد کنید.
  • شما فقط به صورت آنلاین می‌بایست فرم را پر و ارسال کنید. در هنگام تایپ یا وارد کردن اطلاعات لازمه در صفحه ثبت نام لاتاری، فقط ۳۰ دقیقه برای وارد کردن اطلاعات و عکس‌ها فرصت دارید. اگر زمان بیشتری صرف کردید پرونده ثبت نامی شما باطل و خطای timing out Error به شما داده خواهد شدکه می‌بایست تمامی اطلاعات را از ابتدا مجددا وارد نمایید.
  • همواره تمامی اطلاعاتی که وارد فرم ثبت نام لاتاری می‌کنید مربوط به وضعیت فعلی و در حال حاضر شماست. اگر پس از ارسال این فرم به دولت امریکا، تغییراتی در وضعیت تحصیلی یا جنسیتی یا ازدواجی یا فرزندانتان بوجود بیاید به‌هنگام مصاحبه در کنسولگری امریکا، آنها را مطلع و اطلاعاتتان را در کنسولگری تصحیح یا تکمیل نمایید.
  • Last/Family Name, First Name (نام کوچک و نام خانوادگی)
اسپلینگ نام و نام خانوادگی دقیقا مطابق با مشخصات پاسپورت بایستی باشد و entrant به معنای متقاضی اصلی است.
در افراد متاهل یک‌بار زن و یک‌بار هم شوهر “جداگانه” ثبت نام نمایند و عکس و مشخصات همسر و فرزندان و فرزندخوانده های مجرد و زیر ۲۱ ساله خود را نیز وارد کنند. در نتیجه زن و شوهر در هر مر حله خود entrant و همسرشان spouse خواهد گردید.
در مورد افرادی که دارای همسر می‌باشند دو گزینه مشاهده می‌شود که :
  1. مورد اول مخصوص اشخاصی است که متاهل هستند و همسر آن ها دارای اقامت دائم و یا شهروند کشور آمریکا نیست.
  2. مورد دوم مخصوص کسانی است که با یک شهروند آمریکایی یا شخصی که دارای گرین کارت است ازدواج کرده‌اند.
  • DATE OF BIRTH – Day, Month, year (تاریخ تولد)
  • GENDER – Male or Female (جنسیت)
  • CITY WHERE YOU WERE BORN (شهر یا روستای محل تولد)
  • COUNTRY WHERE YOU WERE BORN (کشور محل تولد)
  • COUNTRY OF ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY (کشور مجاز محل تولد)
نکته مهم: کسانی‌که کشور محل تولدشان در لیست کشورهای مجاز برای ثبت نام لاتاری قرار ندارد ولی کشور محل تولد همسر فعلی یا پدر یا مادرشان در لیست مجاز می‌باشد، می‌توانند از کشور محل تولد همسر یا پدر یا مادرشان اگر در لیست کشورهای مجاز برای شرکت در این لاتاری است استفاده کنند و نام ان کشور را بنویسند.
  • photographs ( عکس خود را آپلود کنید)
وضعیت آدرس پستی (MAILING ADDRESS – In Care Of, Address LineDistrict/Country/Province/State, Postal Code/Z )
در ثبت اطلاعات آدرس پستی با موارد زیر روبرو می‌شوید.
  • In Care Of یعنی نام و نام خانوادگی شما
  • second address و یا Line 2 ادامه آدرس محل سکونت
  • COUNTRY WHERE YOU LIVE کشور محل سکونت فعلی شما
  • PHONE NUMBER (شماره تلفن، اجباری نیست)

نحوه نوشتن آدرس پستی به انگلیسی

نوشتن آدرس به زبان انگلیسی برعکس فارسی شروع  و به کشور ختم می شود. شما ابتدا باید نام و نام خانوادگی را بنویسید. بعد از آن بایستی شماره پلاک یا شماره طبقه را بنویسید. سپس نام کوچه و پس از آن کدپستی و نام شهر، نام استان و نام کشور را نوشته و در اتنها نیز شماره تلفن و کدپستی را قرار دهید.

 آدرس انگلیسی معادل فارسی آدرس انگلیسی معادل فارسی
 Noپلاک Westغربی
 Unitواحد Eastشرقی
Ground Floorطبقه همکف North شمالی
 Floorطبقه South جنوبی
Bldg  ساختمانRight Sideسمت راست
Complexمجتمع، مجموعهLeft Side سمت چپ
 Residential Complexمجتمع مسکونیLower ofپایین تر از
 Townشهرک Above ofبالاتر از
 Hall تالار Afterبعد از
 PassageپاساژBeforeقبل از
 Mallمرکز خریدBetween بین
 Bank بانکPhase فاز
 Quarter کوی (محله، برزن)Nearنزدیک (جنب)
 District  منطقهCornerنبش
 P.O BOXکد پستیFirst ofابتدای
 AlleyکوچهEnd ofانتهای
 Stفرعی (خیابان کوچک)In Front ofروبروی
Ave اصلی (خیابان بزرگ)Dead Endبن بست
Blvd بلوارVillageروستا
 Sq میدانCity شهر
 HighwayبزرگراهProvinceاستان
FreewayآزادراهCountry کشور
 RdجادهIndustrial Estateشهرک صنعتی
 Cross چهارراه Entranceورودی برج یا ساختمان
Juncتقاطع، سه راهExit خروجی خیابان تا اتوبان
به مثال زیر توجه فرمایید.

بزرگراه امام علی ، خیابان امام خمینی (اصلی) ، میدان آزادی ، خیابان طالقانی‌ جنوبی (اصلی) ، خیابان پیروزی (فرعی) ، بلوارشفق ، کوچه مینا ۱۳ ، پلاک ۸

No 8, mina13 Alley, Shafagh Blvd, Piroozi St, South Taleghani Ave, Azadi Sq, Emam khomeini Ave, Emam Ali Highway

  • E-MAIL ADDRESS ایمیل (اجباری است)
در این مرحله نوبت به پر کردن مقاطع تحصیلی خواهد رسید. شما بایستی آخرین مدرک تحصیلی خود را وارد نمایید.
  • Primary school only (دبستان)
  • High school, no degree (دبیرستان ناتمام)
  • high school degree (دیپلم دبیرستان)
  • vocational school (فوق دیپلم با هنرستان یا آموزشگاه فنی یا خصوصی یا هر نوع آموزشگاه تخصصی کوتاه مدت خصوصی یا دولتی که قبل یا بعد از دبیرستان و یا بدون داشتن دیپلم دبیرستان برای آموزش یک فن یا حرفه گذرانده اید و آخرین و بالاترین مدرک تحصیلی شما محسوب می‌شود)
  • Some university courses (دانشگاه ناتمام یا فقط چند واحد دانشگاهی را گذرانده‌اید)
  • University degree لیسانس دانشگاه (فارغ التحصیل شده در لیسانس دانشگاهی).
  • Some graduate level courses, degree (فوق لیسانس ناتمام، یا فقط چند واحد فوق لیسانس گذرانده اید)
  • Master degree (فوق لیسانس)
  • Some doctorate level courses (دکترای هر رشته ای ناتمام یا فقط چند واحد دکترا گذرانده‌اید)
  • Doctorate degree (مدرک دکترا )
مشخصات مربوط به وضعیت ازدواج فعی (MARITAL STATUS)
  • مجرد/هرگز ازدواج نکرده (Unmarried)
  • متاهل (Married)
  • طلاق قانونی (Divorced)
  • بیوه  (Widowed)
  • جدا شده (قانونی و یا با توافق دادگاه یا محضر) Legally Separated 
وضعیت تعداد فرزندان مجرد و زیر ۲۱ ساله (Number of children)
این وضعیت شامل فرزندان طبیعی، فرزندخوانده، یا تحت سرپرستی، فرزندان همسر سابق اگر آن فرزندان جدا از شما زندگی می‌کنند و حتی اگر به‌طور کامل از آن‌ها و همسرتان جدا شده‌اید و یا اگر آنها اصلا نخواهند به امریکا مهاجرت کنند باید نام و مشخصات و عکس آن فرزندان را در فرم وارد شود. لازم به ذکر است عدم وارد کردن هر کدام از این فرزندان منجر به مردود شدن ثبت اطلاعات شما خواهد شد.

ثبت اطلاعات همسر و فرزندان در ثبت نام لاتاری

در این مرحله بایستی اطلاعات همسر و فرزندان مانند مراحل قبل ثبت گردد.
اطلاعات همسر
فرم لاتاری

ثبت اطلاعات مربوط به فرزندان

فرزندان

دریافت کد تاییدیه

پس از ثبت نام لاتاری در سایت مورد نظربه شما یک صفحه نهایی success که شامل شماره پرونده (confirmation number) ، یک سریال نامبر دیجیتال و تاریخ تولدتان است نمایش داده خواهد شد. این سریال نامبر را در تمامی مراحل پس از برنده شدن در لاتاری همراه خود داشته باشید.
منبع: ستاره
لینک کوتاه مطلب:

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *