گوگل حتی با خاموش بودن لوکیشن، شما را ردیابی می کند (آموزش غیرفعال کردن)

 موقعیت مکانی گوگل, تاریخچه لوکیشن

آموزش غیر فعال کردن ویژگی Location History

 

گوگل موقعیت مکانی شما را ردیابی می‌کند حتی اگر گزینه تاریخچه لوکیشن خود را خاموش کرده باشید. به‌تازگی یکی از محققان علوم کامپیوتر اظهار کرده است که با خاموش کردن تاریخچه موقعیت مکانی، گوگل همچنان سابقه لوکیشن کاربر را ثبت می‌کند.

 

گوگل شما را تعقیب می‌کند؛ این جمله‌ای است که امروزه هر فرد درباره این غول جستجوگر می‌گوید. در واقع گوگل به دلیل نظارت بر جستجوهای کاربر، فعالیت‌های صوتی و حتی مکان کاربر به این لقب متهم شده است.

 

به نظر می‌رسد در صورتی‌ که کاربران Google Location History را به صورت دستی نیز غیرفعال کنند، باز هم اپلیکیشن گوگل مپ و دیگر برنامه‌ها، اطلاعات مربوط به موقعیت آنها را حفظ کرده و به گوگل گزارش می‌دهند.

 

 موقعیت مکانی گوگل, تاریخچه لوکیشن

ردیابی مکان در گوگل

 

اگرچه گوگل ادعا می‌کند که چنین ویژگی نظیر ردیابی مکان برای بهبود تجربه کاربر از اپلیکیشن طراحی شده است، اما جاناتان مایر، دانشمند علوم کامپیوتر پرینستون اظهار می‌کند که این مفهوم با تعریف «خاموش کردن این ویژگی» تفاوت دارد. این شخص می‌گوید:

اگر قصد دارید به کاربران اجازه دهید تا ویژگی Location History را خاموش کنند، پس می‌بایست همه مکان‌هایی که سابقه موقعیت مکانی را نگهداری می‌کنند نیز خاموش شود.

 

درواقع زمانی‌که ویژگی تاریخچه موقعیت مکانی (Location History) در اکانت گوگل کاربر خاموش است، باز هم AP در حال شناسایی است و فعالیت‌هایی نظیر جستجو در مرورگر، به‌روزرسانی اتوماتیک آب و هوا و باز کردن گوگل مپ منجر به ثبت موقعیت مکانی کاربر می‌شود. محققان پرینستون توانستند ادعاهای مربوط به AP را بررسی کرده و تائید کنند.

 

اگر مایل هستید که ردیابی مکان به‌طور کامل در گوگل غیرفعال شود (البته در نظر داشته باشید که با غیرفعال کردن آن، قابلیت‌های مکان‌یابی برخی دیگر از اپلیکیشن‌ها نیز محدود خواهد شد)، می‌بایست تنظیمات دیگری با نام Web & App Activity را نیز غیرفعال کنید.

 

 موقعیت مکانی گوگل, تاریخچه لوکیشن

 ردیابی موقعیت مکانی در لوکیشن‌های مختلف کمک بسیاری به کاربران می‌کند

 

غیرفعال کردن Web & App Activity در اندروید:

ابتدا به تنظیمات رفته و سپس مسیر Google > Google Account > Data & Personalization را طی کنید. حال روی گزینه Web & App Activity کلیک کرده و آن را غیرفعال کنید.

 

غیرفعال کردن Web & App Activity در دسکتاپ و iOS:

گوگل را در یک تب جدید باز کرده و سپس وارد اکانت کاربری خود شوید. حال روی تصویر پروفایل خود که در گوشه سمت راست و بالا قرار دارد، کلیک کرده و روی Google Account ضربه بزنید. حال روی Personal Info & Privacy > My Activity کلیک کرده و سپس روی گزینه Activity Controls که در نوار ابزار سمت چپ قرار دارد، کلیک کنید. در این قسمت روی Web & App Activity کلیک کرده و آن را خاموش کنید.

 

خاطر نشان می‌شود که ردیابی موقعیت مکانی در لوکیشن‌های مختلف کمک بسیاری به کاربران می‌کند. همچنین قادر است تا گزارش‌های آب و هوا را براساس مکان فعلی کاربر به او ارائه دهد. البته بدون شک برای اهداف بازاریابی و تبلیغات نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما اگر از این ردیابی مکانی احساس نارضایتی دارید می‌توان آن را به‌طور کامل غیرفعال کرد.

 

منبع: shabakeh-mag

لینک کوتاه مطلب:

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *