مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
رپورتاژ آگهی

دستگاه تصفیه آب زینود و فیلتر های آن در تصفیه مارکت

مطالب پربازدید

دستگاه تصفیه آب زینود و فیلتر های آن

دستگاه تصفیه آب که امرزه امری هم و ضروری در هر خانه ای میباشد دارای تعدادی مراحل تصفیه است . این مراحل را فیلتر ها تشکیل میدهند. فیلترهایی هستند که کار پیش تصفیه انجام میدهند. برخی از فیلتر ها کار اصلی تصفیه آب را انجام میدهند. فیلترهایی هم در دستگاه تصفیه آب هستند که کار پس تصفیه را انجام میدهند. حتما بسیاری از نصاب ها و همکاران با دیدن این موضوع تعجب هم بکنند و تا الان کار پس تصفیه به گوششان هم نرسیده باشد. این موضوع از موضوعاتی است که فقط تکنسین های خبره و قدیمی و کار آزموده به آن مطلع هستند. بله آب بعد از تصفیه هم نیاز به عملیات دارد. چون آب تصفیه شده به میزان زیادی خالص سازی میشود و خصوصا ماندنگاری  آن در مخزن باعث گرفتن بو بعضا مزه بد هم میشود.
فیلتر های 123 دستگاه علاوه بر گرفت املاح درشت آب کار حذف کلر و منشقات کلر را هم انجام میدهند که این به نوبه خود بسیار مهم است. چون کلر بسیار اسیب زننده به ممبران  است.
به دلیل حساس بودن ممبران به کلر، همیشه حداقل یک فیلتر کربنی در دستگاه های تصفیه آب خانگی به عنوان پیش تصفیه برای حذف کلر وجود دارد. عمر ممبران با توجه به میزان مصرف آب متغیر است ولی به طور معمول اگر مجهز به سلف واش باشد 2 تا 3 سال دوام دارد.

 فیلتر پست کربن:

به علت سرعت پایین فیلتراسیون آب به علت دقت بسیار بالای فیلتر ممبران در دستگاه های تصفیه آب خانگی اسمز معکوس، آب به صورت آهسته و قطره ای تولید می شود و یک مخزن ذخیره برای جمع آوری آب در زمان هایی که مصرف وجود ندارد تعبیه شده است.
به همین خاطر برای جلوگیری از ایجاد طعم و بوی احتمالی ناشی از راکد ماندن آب در مخزن از یک فیلتر کربن خطی با عنوان پست کربن در دستگاه های تصفیه آب استفاده می شود، تا قبل از استفاده نهایی شما بو و یا طعم احتمالی تاثیر تانک بر آب مخزن حذف شود. لازم به ذکر است که در ساخت تانک های ذخیره آب با برندهای معتبر مثل تانک پک از تیوپ های ضد باکتری استفاده شده است، که تاثیر تانک بر آب در مدت زمان نگهداری را به کمترین حالت ممکن می رساند.

فیلتر مینرال:

ممبران اسمز معکوس تمام مواد مضر و غیر مضر را از آب حذف می کند. نوشیدن آب خالص در دراز مدت برای سلامتی مضر است و اندکی طعم تلخی دارد؛ به همین دلیل بعد از عبور آب از ممبران مجددا املاح معدنی مثل کلسیم، منیزیم و سدیم در حد لازم از طریق شیر میکس و فیلتر مینرال به آن اضافه می شود، تا تاثیرات منفی آب تصفیه شده صد در صد خالص را از بین ببرد و pH ایده ال برای آب آشامیدنی تنظیم شود.
بنابر این در استفاده از دستگاه های تصفیه آب اسمز معکوس مطمئن باشید که ضمن تصفیه آب با بالاترین کیفیت برای آشامیدن با تعبیه فیلترهای مینرال، دیگر نیازی نیست نگران کمبود املاح مفید و ضروری بدن مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم باشید.

فیلتر قلیایی:

این فیلتر یک آپشن اضافی برای قلیایی یا هیدروژنه کردن آب است و جزو فیلترهای ضروری برای دستگاه تصفیه آب محسوب نمی شود. pH آب قلیایی بین 7 تا 8 به دلیل مزیت های سلامتی که نسبت به آب خنثی و اسیدی دارد ترجیح داده می شود. فیلتر قلیایی باید حتما پس از شش ماه تا یک سال بسته به میزان مصرف تعویض شود.

 فیلتر یووی:

در این فیلتر از لامپ اشعه فرابنفش برای کشتن میکروب های آب استفاده می شود. لامپ یووی همیشه یک آپشن در دستگاه های تصفیه آب خانگی چند مرحله ای برای محافظت بیشتر در برابر میکروارگانیسم های آب است.
در واقع سیستم یووی نمی تواند به تنهایی برای تصفیه کامل آب کافی باشد و در کنار سیستم یووی همیشه به یک سیستم فیلتراسیون برای حذف مواد جامد معلق، آلاینده های محلول شیمیایی و آلی و لاشه میکروب ها نیاز است.

دستگاه های تصفیه آب چه روشهایی دارند

اولترا فیلتراسیون (UF)

فیلتر UF کاربردی شبیه به فیلتر ممبران RO دارند، تنها تفاوت آن با فیلتر ممبران این است که منافذ فیلترهای UF در حدود 0.01 میکرون هستند؛ در حالی که قطر منافذ فیلترهای ممبران در حد 0.0001 میکرون است. این فیلتر بر خلاف ممبران اسمز معکوس که معمولا با جریان برق کار می کند، از فشار هیدروستاتیک برای عبور دادن آب استفاده می کند و نیازی به پمپ ندارد.
دستگاه های تصفیه آب UF برای آب هایی مناسب هستند، که میزان سختی آب (TDS) در محدوده استاندارد قرار دارد ولی مواد جامد معلق در آب (TSS) از حد مجاز بالاتر است و یا آب از نظر عوامل ویروسی، باکتری ها و انگل ها آلوده است. فیلتر یو اف (UF) توانایی حذف هیچ نوع ماده محلولی مثل نمک را از آب ندارد؛ یعنی اگر آب ورودی به دستگاه تصفیه آب شما طعم شوری داشته باشد، استفاده از دستگاه تصفیه آب به روش UF، گزینه مناسبی برای انتخاب نیست. در عین حال منافذ ریز 0.01 تا 0.02 میکرون فیلتر UF برای حذف ذرات معلق و حتی تقریبا تمامی میکرو ارگانیزم های باکتری و انگلی مناسب است ضمن این که املاح معدنی مفید آب هم باقی می مانند.
فیلتر UF بر خلاف ممبران اسمز معکوس به کلر مقاوم است و بنابراین برای تصفیه آب شهر بدون نیاز به فیلتر کربنی مناسب است؛ ولی نمی تواند کلر، بو و مزه بد آب را رفع کند. برای تهیه آب آشامیدنی مطلوب معمولا فیلتر UF با فیلترهای دیگر مثل فیلتر الیافی، کربن فعال و یا فیلتر ممبران RO ترکیب می شود.

دستگاه های تصفیه آب با دقت بالای ۵ میکرون

دستگاه های تصفیه آب 1 تا 3 مرحله ای از این نوع دستگاه ها هستند که به طور معمول دارای فیلترهای الیافی و کربنی می باشند. این دستگاه ها توانایی حذف ذرات معلق با اندازه بالای 5 میکرون را از آب دارند.
دستگاه های تصفیه آب با دقت بالای 5 میکرون قابلیت حذف شن های ریز، ذرات معلق موجود در لوله ها مثل زنگ آهن و حتی تخم و لارو حشرات را دارند. اگر این دستگاه ها به فیلترهای کربنی مجهز باشند، می توانند تا حد قابل قبولی مواد شیمیایی آب مانند فلزات سنگین، بو، رنگ و طعم و تا حد کمی باکتری ها را نیز حذف کنند.
هر چه اندازه منافذ فیلترها کوچکتر باشد، آلاینده های ریزتری را می تواند از آب جداسازی کند. اگر منافذ فیلتر 1 میکرون و یا کوچکتر باشد یعنی هر نوع آلاینده ای را که بزرگتر از 1 میکرون است مثل انگل کریپتوسپوریدیوم ( که با فرایند کلرزنی تصفیه آب شهری قابل حذف شدن نیست) را می تواند جداسازی کند.

محل نصب دستگاه های تصفیه آب خانگی زینود  تصفیه مارکت در منزل

حتما اگر دستگاه تصفیه آب خانگی در منزل خود داشتئه باشید محل نصب آن را هم میدانید اما اگر تازه میخواهید دستگاه تصفیه آب خرید کنید حتما این مقاله را بخوانید .
 دستگاه تصفیه اب خانگی مدل های متفاوتی دارد که اگر بخواهیم تقسیم بندی کنیم مدل های زیر سینکی و مدله های رومیزی از مهمترین انواع آن ها هستند. دستگاه تصفیه آب خانگی زیر سینکی زینود دستگاه هایی هستند که برای زیر سینک ظرفشویی طراحی شده اند. حتما دستگاه تصفیه آب زیر سینکی با کیفیت و بی کیفیت را میتوان از هم تفکیک کرد. و آن مهمترین نکته و برند آن است. تصفیه آب با کیفیت مثل زینود دستگاهی است که اگر سال ها در زیر سینک ظرفشویی شما نصب باشد به این سادگی خراب نمیشود. حتما کیفیت دستگاه تصفیه آب مهم است.

تصفیه آب رومیزی

این دستگاه های تصفیه آب رومیزی هم از مدل هایی هستند که روی میز یا کابینت مورد استفاده قرار میگیرند.
سیستم های تصفیه آب خانگی اصطلاحا POE برای فیلتراسیون کل آب ورودی به ساختمان و سیستم های تصفیه آب خانگی POU برای تصفیه آب در محل مصرف مانند حمام، ماشین ظرفشویی، آشپزخانه، آب آشامیدنی استفاده می شوند، که در واقع همان دستگاه های تصفیه آب خانگی معمول هستند.

دستگاه های تصفیه آب خانگی با توجه به موقعیت و مکانی که می توانید از آنها در منزل خود استفاده کنید شامل انواع زیر هستند:

1. دستگاه های تصفیه آب بیسیک یا قدیمی تر

پارچ آب (متشکل از یک فیلتر کربنی یا یک فیلتر میکس مدیا شامل فیلتر الیافی و کربن فعال) که می تواند مواد جامد معلق، زنگ، شن و ماسه، کلر و مشتقات آن، چربی و بوی نامطبوع آب را حذف کند و می تواند برای داخل یخچال هم استفاده شود.
تصفیه آب های سرشیری معمولا فیلترهای کربنی هستند، که قبل از شیر آب قرار می گیرند و می توانند کلر و مشتقات آن، چربی و بوی نامطبوع آب را حذف کنند.
دستگاه تصفیه آب یک مرحله ای کلمنی رومیزی، که می تواند مقدار مورد نیاز آب آشامیدنی شما را برای مدت طولانی تامین کند، بدون این که نیاز به تعویض فیلتر در کوتاه مدت داشته باشد.
دستگاه تصفیه آب یک مرحله ای زیر سینکی که معمولا از یک فیلتر میکس مدیا (فیلتر الیافی+ کربن فعال) تشکیل شده و می تواند مواد جامد معلق، زنگ، شن و ماسه، کلر و مشتقات آن، چربی و بوی نامطبوع آب را حذف کند.
دستگاه های تصفیه آب پیشرفته

2. دستگاه های تصفیه آب پیشرفته

هیچ نوع سیستم فیلتراسیون تک مرحله ای وجود ندارد، که بتواند تمام آلاینده ها را از آب حذف کند؛ بنابراین در دستگاه های تصفیه آب خانگی نسل جدید از چند نوع فیلتر که هر کدام برای حذف مواد خاصی ایده آل هستند استفاده شده است. این دستگاه ها معمولا حجم بیشتری را نسبت به سیستم های تک مرحله ای اشغال می کنند.
دستگاه های تصفیه آب چند مرحله ای رومیزی، 3 یا تعداد بیشتری فیلتر دارند و برای کسانی که در آشپزخانه فضای کافی دارند مناسب هستند.
دستگاه های تصفیه آب چند مرحله ای زیر سینکی همان کار را برای شما انجام می دهند، ولی فضای زیادی نمی خواهند و در زیر سینک نصب می شوند. این دستگاه ها دارای سه مرحله و بیش تر هستند و بیش ترین استقبال را از طرف مصرف کننده ها دارند.
دستگاه تصفیه آب زیر سینکی پایه دار که از نظر کیفیت مشابه با انواع بدون پایه هستند، ولی قابلیت جابجایی و تعویض فیلتر آنها راحت تر است.
سیستم تصفیه آب جاذبه ای که از یک سیستم فیلتراسیون چند لایه ای تشکیل شده است و برای مصرف بیرون از خانه و سفر مناسب می باشد.

دستگاه های تصفیه آب مجهز به تکنولوژی اسمز معکوس (RO)

دستگاه تصفیه آب مناسب برای شما باید با توجه به کارکردهای مختلف دستگاه های تصفیه آب و هم چنین نوع آب ورودی به دستگاه، انتخاب شود. در زیر به صورت مختصر به بررسی هر کدام از این موارد می پردازیم:

دستگاه های تصفیه آب مجهز به ممبران RO

دستگاه های تصفیه آب RO اغلب برای آب هایی استفاده می شوند، که از املاح بالایی برخوردارند و یا به مواد آلاینده ای مانند آرسنیک و نیترات و …. آلوده شده اند. این دستگاه های تصفیه آب قادر به حذف کلیه جامدات محلول در آب (TDS) و یا اصطلاحا سختی آب  هستند. بنابر این اگر آب منطقه شما شور است، حاوی مواد مضر برای سلامتی مثل آرسنیک و نیترات است و یا سختی بالایی دارد، بدون شک مناسب ترین دستگاه برای شما دستگاه تصفیه آب مجهز به فیلتر ممبران است.

دستگاه تصفیه آب مجهز به فیلتر UF

اگر آب ورودی مورد مصرف شما دارای سختی مناسبی باشد (حدود TDS=100-200 ppm) و تنها دارای مواد معلقی مانند شن ها، رنگ، گل، باکتری و ویروس ها است، دستگاه تصفیه آب به روش UF برای شما بسیار مناسب است. دستگاه های تصفیه آب UF توانایی حذف باکتری ها، میکروب ها، انگل ها، شن، گل و هر ماده ای که قطر آن بالاتر از 0.01 میکرون باشد را دارند.

دستگاه تصفیه آب خانگی سه فیلتره (بالای 1 میکرون)

دستگاه های تصفیه آب خانگی سه فیلتره با دقت فیلتراسیون بالای 1 میکرون تنها برای آب هایی مناسب می باشند، که به ذرات معلقی مانند ماسه ریز آلوده هستند. این دستگاه ها در صورت مجهز بودن به فیلترهای کربنی، توانایی حذف نسبی مواد شیمیایی مانند کودهای شیمیایی و فلزات سنگین را دارند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا