انواع مواد مخدر صنعتی ” اثرات مواد مخدر ، بهترین مواد مخدر “
همچنین شوربختانه اگر میزان وابستگی به مخدر در فرد بالا باشد احتمال سر زدن اعمال خشونت آمیز برای رسیدن به مواد نیز محتمل است که در آن صورت به فرد موردنظر معتاد متجاهر گفته می شود. در این مطلب قصد داریم با موارد زیر شما را آشنا نماییم؛ انواع مواد مخدر صنعتی جدید ، اسم مواد مخدر صنعتی ، انواع مواد مخدر و عوارض آن و مواد مخدر خاکی رنگ.
مواد مخدر صنعتی که در انگلیسی، نارکوتیک خوانده می شود، که از سایکو اکتیو ها و مواد شیمیایی در آزمایشگاه های زیر زمینی بشکل غیر مجاز تولید می شود باعث افزایش سرخوشی در فرد مصرف کننده میگردد. خرید و فروش، جابجایی و پنهان کردن مواد مخدر در اکثر نقاط جهان من جمله در ایران ممنوع است و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است. امروزه پیشرفت علم انواع متنوعی از مواد مخدر صنعتی توسط افراد خلافکار بوجود آمده است که فرد مصرف کننده ممکن است برای بدست آوردن آن مقدار مصرف خود را افزایش دهد یا روی به مصرف ماده مخدر قوی تر بیاورد.
اسم مواد مخدر صنعتی :
امروزه مواد مخدر صنعتی و شیمیایی زیادی در سراسر جهان در حال تولید و عرضه به بازار تجارت این ماده خطرناک است که متاسفانه روز به روز شاهد مواد مخدر جدید و مختلف هستیم، که همه آنها دارای ضررهای اجتماعی و اقتصادی به عموم و دولتها است. در ادامه به چند مورد اشاره میکنیم.
- کریستال یا شیشه ( آیس)
- کراک
- گل
- ال اس دی
- حشیش
- کتامین
- اکستازی
- آمفتامین
- متادون
- برنز
- پان پراگ
- ماده مخدر کروکودیل
انواع مواد مخدر صنعتی جدید :
شوربختانه هر ساله اسم های متنوع و تازه ای به گوش می خورد که شایعاتی به گوش میرسد، که مواد جدیدی که به بازار عرضه شده است. و شایعه می کنند که جدی و خطرناک و اعتیاد آور نیستند، ولی این حرف ها فقط برای فروش هنگفت و تبلیغات است و در اصل این مواد مخدر جدید با گذر زمان بدتر و بدتر می شوند. در این بخش میخواهیم به شما انواع مخدرهای صنعتی را همراه عوارض آنها معرفی نماییم.
کریستال یا شیشه:
كريستال یک نوع محرك بسيار قوى است كه فعاليت هاى مركزى سيستم عصبى را سرعت مى دهد و تاثیر بسیار بدی بر روی فرد مصرف کننده از لحاظ اجتماعی، روانی، عاطفی و جسمی میگذارد. كريستال دى متامفتامين یک نوع ماده قوی و اعتیاد آور است که جزء دسته مواد مخدر محرک و مصنوعی است. همچنین کریستال با نام دیگری در میان مصرف کنندگان و فروشندگان، شناخته میشود مثل؛ “مت” و “تینا” .
افراد از این ماده بشدت اعتیاد آور بیشتر بصورت تفریحی و در میهمانی های شبانه که میخواهند تا دیر وقت بیدار باشند استفاده می کنند.
از جمله عوارض و تاثیرات استعمال کریستال بر فیزیک و جسم و رفتار فرد می توان، به زیر اشاره کرد :
- حالت تهوع و استفراغ
- گیجی و سردرد های مدوام
- بروز بیماریهای عفونی
- افزایش فشار خون
- بی اشتهایی
- تپش قلب و نارسایی آن
- آسیب جدی بر رگ های مغز
- چاک خوردن لبها و خشکی مفرط آن
- سیاهی و رفتن چشم ها
- افزایش تنفس
- اضطراب و نگرانی(پارانویا تاثیر بر رفتار فرد)
- پرخاشگری و عصبانیت شدید
- توهم زدن
- پر حرفی
- کنترل نداشتن فرد در رفتار خود
- اختلال در فهم و درک و گفتار
کراک :
کراک به ترکیب همان مواد شیمیایی کوکایین و هیدروکلورید گفته می شود. کراک به دلیل اینکه فرم تقویت شده کوکایین است، به شکل جامد و غیر مایع است و به این دلیل کراک نام گرفته که وقتی که داغ میشود و بدان حرارت داده می شود، از هم متلاشی میگردد.
کوکایین در دهه ۷۰ میلادی از مواد بسیار گران به شمار می رفته است، اما با ساخته شدن کراک، جوانان زیادی بسوی این ماده ارزان قیمت روی آورند چون هم ارزان قیمت و هم راحت قابل استفاده بوده است.
از جمله عوارض جسمی، مصرف کراک میتوانیم به موارد زیر اشاره نماییم:
- استرس
- تشنج
- بیخوابی
- تهوع و استفراغ
- افزایش فشار خون، تنفس، ضربان قلب
- تعریق مفرط
- بی قراری
- آسیبهای ریوی
- حملات عصبی
- کما و مرگ در اثر مصرف روز بالا
كتامين :
کتامين اثراتی شبیه گسستگي ايجاد مي كند و از آن به عنوان داروي كلوپ ها و پارتی های مشهور استفاده می گردد. زیرا در شب نشيني هاي كلوپ مصرف زيادي دارد. لذا اين دارو به عنوان داروي بيهوشي بچه ها ساخته شد و همچنین اغلب در دامپزشكي كاربرد دارد و در دارو خانه ها فروخته می شود.
تاثیر این ماده در عرض ۲ تا ۴ ساعت می باشد و از جمله تاثیرات کتامین بر فرد مصرف کننده میتوانیم به موارد زیر اشاره نماییم؛
- تحريك پذيري نا خوشايند
- گيجي
- رفتار غير منطقي
- حالت تهوع و استفراغ
- خواب آلودگی
ماده مخدر شابو :
شابو یکی دیگر از مواد صنعتی است که اغلب در آسياي جنوب شرقي و خاوردور وجود دارد. طبق تحقيقات مهمترين تركيب اين ماده مخدر آمفتامين است. توليد و مصرف آمفتامين و شابو به قبل از جنگ جهاني دوم ميرسد چون در زمان جنگ جهاني دوم يك نوع داروی مؤثر برای رفع افسردگي سربازاني كه مشغول جنگ بودند و يا نيروهايي كه باید چند شبانه روز بیدار می بودند، ازاین ماده مخدر استفاده می کردند.
همچنین به تدریج با گذشت زمان، عوارض این ماده خطرناك که اعتیاد آور بودن است، مشخص شد.
قرص اکستازی :
امروزه مصرف اكستازي بیشتر در پارتيها وميهمانيها به عنوان يك ماده انرژي مصرف مي شود. زیرا مصرفكنندگان آن ميتوانند ساعتها بدون حتی کوچکترین استراحتی بيدار بمانند.
متأسفانه از تبليغات نادرست و غلط در مورد آن ماده مخدر اين است، كه رسانههاي اجتماعی از آن به عنوان قرص شادي یاد می گردد. این در حالیست که اين ماده از خودش هيچ انرژي و شادي بخصوصی ندارد! چون انرژيهاي ذخيره شده خود بدن را یکدفعه آزاد ميكند و آن انرژي كه باید در طول چند روز مصرف شود در چند ساعت به هدر می رود و فرد مصرف کننده به نوعی به انرژی می ماند! یعنی از کَتِکُول می افتد و احساس خستگی به او دست خواهد داد. بنابراین همین امر سبب مصرف مجدد و روی آوردن به این ماده مخدر می شود و اعتیاد را بوجود می آورد.
این ماده انرژی زا سبب ذخیره سازی هر چه بیشتر انرژی فرد مصرف کننده می گردد ولی بعدها کمبود انرژی را حس می کنند و در آینده باعث تعدیل انرژی خواهد شد.
پان پراگ :
پان پراگ، یک نوع ماده مخدری است، که جدیداً بشکل و شمایل آدامس وارد کشور شده است و انواع گوناگونی وجود دارد چند اسم آن: ناس خارجی، پان عربی، پان پاکستانی، ملوان زبل، پان اسفناج وگوتکا و پان تایتاتیک و…
پان پراگ در اصل از خانواده ناس پر از کثافت است که فقط اسم آن عوض شده به مواد خوشبو! مدت زیادی نیست وارد بازار شده است بصورت آدامس و خوشبوکننده دهان از طریق مرزهای شرقی کشور وارد میگردد و با قیمتی ارزان توزیع میشود.
روش تهیه جان پراگ : جهت تهیه آدامسها و پاستیلهای پان پراگ، دانههای قرمز و درشت درخت بتل را در برگ درخت پیچیده و تنباکو، آهک، خاکستر، ادویهجات معطر، ساخارین و مقدار زیادی اسانس و افزودنیهای غیرمجاز را میچپانند توی این مخلوط و میشود پان پراگ.
این ماده به ۲ صورت آدامس جویدنی و پاستیل مکیدنی است.
طبق تحقیقات انجام شده بر روی این ماده مشخص گردید، که در ۱۱ نوع از پان پراگ مواد مخدر استفاده شده است که برخی از آنها شامل؛کربنات منیزیم، ارسنیک و مقداری سرب دیده شده است.
از جمله خطرات مهم برای کودکان این ماده مخدر است که بصورت آدامس های بادکنکی تق تقی با طعم های متنوع به دست خردسالان داده میشود.
تاثیرات و عوارض مصرف پان پراگ چیست؟
- سرخوشی کوتاه
- گیجی و شادی موقت
- سبکی سر فرد
- احساس گرمی
- ضرارت بسیار جبران ناپذیر
- توهم زایی
- نابودی لثه ها و بدرنگی دندان ها
- سرطان دهان
- مشکلات حاد در قلب و دستگاه های تنفسی.
مواد مخدر خاکی رنگ :
چند نوع مواد مخدر به رنگ خاک و قهوه ای وجود دارد که به آنها اشاره می کنیم.
حشیش :
یک نوع ماده ی اعتیاد آور و روان گردان است که رنگ آن خاکی یا قهوه ای است. همچین بوی حشیش شبیه بوی برگ بید است که بصورت سیگار مصرف می شود.
خشخاش (تریاک) :
از یک نوع گیاه علف مانند و گل دار به عمل می آید. از دانه خشخاش خشک شده برای خوردن استفاده می شود. و نحوه کاشت آن سالانه است، لذا از فصل سرما سال قبل آنرا می کارند و در تیر الی مرداد ماه آنرا برداشت می کنند. این ماده مخدر سنتی بیشتر در نواحی گرمسیری به عمل می آید. البته اغلب آن در شرق کشور یعنی افغانستان منبع کشت خشخاش است. شیره خشک شده از کاس برگ خشخاش بوجود می آید، که به تریاک معروف است و که این محصول خشخاش به رنگ قهوه ای است.
هروئین :
یک ماده مخدر اعتیاد آور تشکیل شده از مرفین است که به رنگ پودری قهوه ای روش و تیره می باشد. فروش و خرید این ماده مخدر غیرقانونی است و اغلب در پزشکی برای اهداف تسکین درد و درمان استفاده می گردد و افراد برای تفریح و لذت کاذب استفاده می کنند.