شیرینی ها
شیرینی دانمارکی خانگی + طرز تهیه شیرینی دانمارکی (شیرینی گل محمدی)
مطالب پربازدید
طرز تهیه شیرینی دانمارکی ( گل محمدی )
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار آسان و طعم آن بی نظیر است. برای تهیه شـیرینی دانمارکی خانگی به آرد، شیر، شکر، وانیل و … نیاز دارید. شیرینی های دانمارکی بیشتر در ایام نوروز تهیه می شود به دلیل طعم بی نظیر و پرطرفدار بودن این شیرینی مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است.
شـیرینی دانمارکی یکی از خوشمزهترین انواع شیرینیهای خشک است که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه شـیرینی دانمارکی خانگی برخلاف آنچه تصور میشود بسیار آسان بوده و در عین حال طعمی بی نظیر و خاص دارد. برای آشنایی با طرز تهیه شیـرینی دانمارکی خانگی ادامه متن را دنبال کنید.
پرطرفدارترین شیرینی هایی که بسیار مرسوم است شیرینی سوت تبریزی و شیرینی کشمشی است به دلیل خواص های بی نظیر این شیرینی ها میتوانید با مواد بسیار ناچیز این شیرینی ها را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانـمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
آرد سفید | 750 گرم |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
شیر ولرم | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد + 1 عدد زرده برای روی شیرینی |
شکر | 2 ق سوپخوری |
مایه خمیر فوری | 1.5 ق سوپخوری |
نمک | 1 پینچ |
وانیل | 1/2 ق چایخوری |
طرز تهیه شـیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
- یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مایه خمیر پف کند.
- در یک ظرف بزرگ آرد را با وانیل 3 بار الک کنید تا خمیر پوکتری داشته باشید .
- شیر، شکر، روغن مایع و تخممرغها را مخلوط کرده و با چنگال خوب به هم بزنید.
- خمیر مایه پفکرده را به مواد بالا اضافه کنید.
- سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
- خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید و در جای تقریباً گرمی قرار دهید و حدود 1.5 ساعت صبر کنید تا خمیر آماده شود.
حالا به سراغ تهیه کرم وسط شیرینی دانمارکی بروید.
مواد لازم تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی
آرد ذرت یا گندم | 6 ق غذاخوری |
شیر | 1/2 فنجان |
گلاب | 1/2 پیمانه |
شکر | 2/3 پیمانه |
وانیل یا رنده پوست لیمو | به میزان لازم |
تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
- ابتدا گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که بهجوش بیاد.
- شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید که گلوله نشود.
- وقتی آرد خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی سفت شود.
- کرم شیرینی دانمارکی شما آماده است.
پیچیدن شیرینی دانمارکی
- روی میز یا کف سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید.
- برای اینکار میتوانید از وردنه هم استفاده کنید.
- سعی کنید که قطر خمیر را نازک بگیرید.
- داخل خمیر مقداری کرم شیرینی دانمارکی قرار دهید و خمیر را به شکل دلخواه بپیچید.
- فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تظیم کنید.
- با قلممو روی شیرینیها زرد تخممرغ بمالید و شیرینیها را داخل فر قرار دهید.
- زمان پخت این شیرینی حدود 20 دقیقه است.
طرز تهیه شیرینی کشمشی
کشمش یکی از شیرینی هایی است که خیلی راحت و سریع درست می شود و مانند شیرینی های دانمارکی پخته می شود و مواد اولیه آن در بیشتر خانه ها وجود دارد.
مطالب پربازدید
حال به جای خرید این کیک از شیرینی پزی ها ، طرز تهیه این کیک با کشمش را با ما هراه باشید.
مطالب پربازدید