مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
سلامت کودکان

هر آنچه باید درباره سوراخ کردن گوش بدانید/ گوش نوزاد را چه زمانی باید سوراخ کنیم؟

مطالب پربازدید

کودکسوراخ کردن گوش نوزاد

یک متخصص گوش، حلق و بینی از راهکار‌هایی ساده برای جلوگیری از عفونت گوش پس از سوراخ کردن آن خبر داد.

محمد پورحاجی‌غلامی متخصص گوش، حلق و بینی درباره سوراخ کردن گوش گفت: برای سوراخ کردن گوش باید قسمت نرمه یا لوبول آن سوراخ شود و در صورت سوراخ شدن غضروف، احتمال ابتلا به عفونت به وجود خواهد آمد.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از عفونت گوش در هنگام سوراخ کردن، رعایت اصول بهداشتی ضروری است؛ برای این کار نخست باید محل مورد نظر با الکل یا بتادین ضدعفونی کنید و پس از ایجاد سوراخ، نخ ابریشمی را از گوش عبور داد و پس از اینکه موضع مورد نظر به خوبی ترمیم شد، با خارج کردن نخ، گوشواره را جایگزین کرد، همچنین می‌توان از همان ابتدا گوشواره را داخل گوش قرار داد.

این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: برای جلوگیری از عفونت گوش کودکان پس از سوراخ کردن باید از پماد‌های آنتی‌بیوتیک چشمی استفاده کرد، همچنین مصرف پماد‌های آنتی‌بیوتیک چشمی یا جلدی مانند تتراسایکلین یا جنتامایسین نیز در این مواقع برای بزرگسالان ضروری است.

مطالب پربازدید

با یک متخصص اطفال ، پرستار ، جواهرات فروشی محلی و موارد دیگر کامل کنید. شما گزینه های زیادی دارید. فقط مطمئن شوید که سالم و سالم است. از طرف دیگر ، اگر فکر می کنید این تصمیمی است که کودک باید هنگام بزرگ شدن بگیرد ، این نیز بسیار خوب است.

سن مناسب برای سوراخ کردن گوش

پورحاجی‌غلامی درباره سن مناسب برای سوراخ کردن گوش تأکید کرد: محدودیت سنی خاصی برای سوراخ کردن گوش وجود ندارد بنابراین می‌توان گوش نوزادان را چند ماه پس از تولد سوراخ کرد.

وی یادآوری کرد: جنس برخی گوشواره‌ها طوری است که گروهی از افراد نسبت به آنها حساسیت نشان می‌دهند، از این رو اشخاص برای اینکه کمتر دچار حساسیت شوند باید از گوشواره‌های طلا استفاده کنند.

سوراخ کردن گوش

مطالب پربازدید

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا