مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
اخبار پزشکی

تسکین و درمان جوش‌های پوستی با کرم مرطوب کننده ضد جوش

مطالب پربازدید

کرم مرطوب کننده ضد جوش از محصولات مراقبتی است که باید جایگاه ویژه ای در میان روتین پوستی افراد دارای جوش و آکنه داشته باشد. این محصول خواص متعددی دارد و موجب کاهش عوارض ترشح زیاد چربی به سطح پوست می شود. برخلاف تصور عموم کرم مرطوب کننده باعث چرب شدن بیشتر پوست نمی شود بلکه با هیدراته کردن سلول ها از ایجاد خشکی شدید جلوگیری می کند. در این مقاله قصد داریم به فواید استفاده از کرم های مرطوب کننده ضد جوش بپردازیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
کرم مرطوب کننده ضد جوش برای چه نوع پوستی مفید است؟

همه افراد می توانند از کرم مرطوب کننده استفاده کنند. اما کرم مرطوب کننده ضد جوش عمدتا برای افرادی مناسب است که پوست چرب و مستعد جوش و آکنه دارند. تولید چربی در سلول های این افراد بیشتر از حالت نرمال بوده و در منافذ سلولی تجمع می یابد. افزایش تولید چربی موجب خشکی و از بین رفتن رطوبت سلول ها خواهد شد. کرم مرطوب کننده ضد جوش چربی بسیار کمی داشته و با هدف آبرسانی و تامین رطوبت سلول ها جذب لایه های پوستی می شود. نفوذ کرم مرطوب کننده ضد جوش بالا بوده و به سرعت جذب سلول ها می شود؛ به همین دلیل احساس چرب شدن و سنگینی روی پوست به وجود نمی آید.

برای خرید انواع کرم مرطوب کننده ضد جوش می توانید به سایت araskharid مراجعه کنید:

https://araskharid.com/product-tag/%da%a9%d8%b1%d9%85-%d9%85%d8%b1%d8%b7%d9%88%d8%a8-%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87-%d8%b6%d8%af-%d8%ac%d9%88%d8%b4/

مطالب پربازدید

ویژگی‌های کرم مرطوب کننده ضد جوش

کرم مرطوب کننده ضد جوش با کرم های مرطوب کننده دیگر تفاوت زیادی دارد. در ترکیبات این کرم ها چربی کمتری وجود دارد و سبب انسداد منافذ سلولی نمی شود. بلکه با خواص ضد باکتری که دارند از عفونی شدن جوش ها جلوگیری کرده و التهابات را تسکین می دهند. بیشتر مواد موجود در فرمولاسیون کرم های مرطوب کننده ضد جوش خواص آبرسانی و تامین رطوبت دارند و با نفوذ با لایه های عمیق پوستی خشکی آن ها را از بین می برند. این نوع کرم حاوی ویتامین های مورد نیاز سلول ها بوده و سبب تقویت آن ها و ایجاد شادابی و طراوت در پوست می شود.

فاقد چربی و غیر کومدون زا:

یکی از اصلی ترین ویژگی کرم مرطوب کننده ضد جوش، عدم وجود چربی در ترکیبات آن است. این محصول مراقبتی مانع از بسته شدن منافذ پوستی می شود و به این شکل از ایجاد جوش در سطح پوست جلوگیری می کند. ترشح زیاد چربی از سلول ها باعث بزرگ شدن منفذهای سطح پوست شده و به مرور زمان حفره های نازیبایی روی پوست به وجود می آورد. بنابراین استفاده مرتب از کرم های مرطوب کننده که غیر کومدون زا هستند سبب ترمیم این منافذ شده و ظاهر طبیعی روی پوست به وجود می آورد. ترکیبات غیر کومدون زا موجب یکدست شدن پوست و افزایش شفافیت و درخشندگی آن می شوند. اگر پوست شما مستعد جوش و آکنه است از کرم های مرطوب کننده فاقد چربی و غیر کومدون زا استفاده کنید.

دارای ترکیبات ضد التهاب و ضد باکتری:

وجود عوامل بیماری زا در سطح پوست و منافذ سلولی باعث عفونت جوش و تبدیل آن ها به آکنه می شود. کرم های مرطوب کننده خواص ضد باکتریایی داشته و سطح پوست و منافذ سلولی را ضد عفونی می کنند و به این شکل مانع از عفونت و التهاب جوش ها می شوند.

جذب سریع:

کرم مرطوب کننده پوست چرب به دلیل بافت سبکی که دارد سریعا جذب پوست می شود. عدم وجود چربی در این کرم ها جذب آن ها را به لایه های زیرین افزایش می دهد.

ترکیبات رایج در کرم مرطوب کننده ضد جوش

مطالب پربازدید

چند ترکیب موثر در فرمولاسیون کرم مرطوب کننده ضد جوش وجود دارد که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم:

سالیسیلیک اسید:

این ماده دارای خاصیت لایه برداری بوده و سلول های مرده را از سطح پوست جدا می کند. سالیسیلیک اسید مانع از بسته شدن منافذ سلولی می شود و یک ضد التهاب موثر است.

بتا هیدروکسی اسید:

نوعی لایه بردار شیمیایی است که قدرت بالایی در پاکسازی پوست از مواد زاید و گرد و غبارها دارد. این ماده با کنار زدن سلول ها مرده به تولید سلول های سالم کمک می کند.

گلیسرین:

گلیسیرین یک آبرسان قدرتمند است که با حمل مولکول های آب به لایه های زیرین رطوبت رسانی سلول های پوستی را انجام می دهد.

آلانتوئین:

خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی دارد و از خشک شدن سلول ها جلوگیری می کند.

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا