مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
انواع مربا و ترشیجات

بهترین روش طرز تهیه مربای پوست هندوانه

مطالب پربازدید
مربای پوست هندوانه از مواد اولیه ساده‌ای تهیه می‌شود، اما طعم بی نظیری را به ارمغان می‌آورد. در این مقاله سعی داریم طرز تهیه مربای پوست هندوانه آموزش بدهیم پس با ما همراه باشید.

مربای پوست هندوانه


یکی از شیوه‌های ساده برای متنوع کردن صبحانه، تهیه مربا‌هایی با طعم‌های متفاوت است تا همراه با کره یا خامه طعم‌های مختلفی را خلق کنید. مربای پوست هندوانه یکی از مربا‌های خوشمزه است که طعم متفاوتی دارد و به امتحان کردن آن می ارزد.

مواد لازم مربای پوست هندوانه

مواد لازم
پوست هندوانه 2 کیلوگرم
شکر دو و نیم الی 3 کیلوگرم
گلاب نصف لیوان
هل نکوبیده یک الی دو قاشق سوپخور
آبلیمو نصف استکان
آهک 2 کیلوگرم

 

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

  1. ابتدا قسمت‌های قرمز هندوانه را جدا کنید، به طوریکه فقط پوست سفید باقی بماند.
  2. سپس قسمت سبز پوست هندوانه را بگیرید. به طوریکه قسمت سفت و سفید پوست هندوانه باقی بماند.
  3. پوست سفید به دست آمده را به صورت ورقه‌ای برش بزنید یا با استفاده از قالب به شکل دلخواه درآورید.
  4. چند لیوان آب به آهک اضافه کنید و بهم بزنید. مخلوط را به حال خود رها کنید تا آهک رسوب کند. سپس آب زلال آهک را از صافی رد نمایید.
  5. پوست هندوانه را در آب زلال آهک خیس کنید و اجازه دهید ۲۴ ساعت در آب آهک باقی بماند.
  6. سپس پوست هندوانه را جدا کنید و چندین مرتبه بشویید.
  7. پوست هندوانه را با مقداری آب بپزید. بعد در آبکش بریزید، تا آب آن گرفته شود.
  8. شکر را در یک قابلمه بریزید و به ازای هر یک کیلوگرم از آن، سه لیوان آب اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر کاملا حل شود.
  9. شربت را صاف کنید.
  10. اکنون پوست هندوانه‌ها را به شربت اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا مربا به جوش آید. گاهی کف روی مربا را بگیرید.
  11. وقتی شربت قوام آمد، گلاب و هل را به مربا اضافه کنید و پس از آنکه چند جوش زد، آبلیمو را بیفزایید.
  12. پس از چند دقیقه مربا آماده است.
  13. ترجیحا صبر کنید که مربا یک شب در دمای محیط باقی بماند و سپس آن را در شیشه بریزید.

مربای پوست هندوانه آماده است.

مطالب پربازدید

نکات قابل توجه مربای پوست هندوانه

  • از پوست هندوانه‌ای که لکه یا سوراخ است استفاده نکنید، زیرا در نهایت روی طعم مربا تاثیر منفی می‌گذارد.
  • آبلیمو را اواخر زمان طبخ اضافه کنید، در غیراینصورت رنگ مربا تیره خواهد شد.
  • هل و گلاب را نیز اواخر طبخ مربا اضافه کنید، زیرا اگر زیاد بجوشند عطر و طعم آن‌ها از بین می‌رود. این اسانس‌ها برای خوش عطر و طعم شدن مربا استفاده می‌شود.
  • در تمام مدت طبخ باید درب قابلمه باز باشد، در غیراینصورت رنگ مربا تغییر خواهد کرد.
  • ترجیحا از ظرف لعابی برای طبخ مربا استفاده کنید.
  • مقداری شکر تا حدی به سلیقه شما بستگی دارد که مربا را کم شیرین یا خیلی شیرین دوست دارید.
  • اضافه کردن ترشی باعث می‌شود که مربا شکرک نزند، بنابراین علت شکرک زدن مربا کم بودن مقدار آبلیمو است.
  • شربت مربا باید به اندازه کافی غلیظ شود. اگر شربت غلیظ نباشد، مربا کپک خواهد زد.
  • هنگامی که مربا را در شیشه می‌ریزید، سعی کنید مقدار زیادی شربت داشته باشد تا مربا انباشته و له نشود.
  • برای تشخیص قوام آمدن شربت، مقداری از آن را در یک قاشق بریزید، زمانی که سرد شد باید به سختی و با حالت کش‌دار از قاشق بریزد.
  • توجه داشته باشید که تمام بخش‌های سبز و قرمزی که به پوست سفید هندوانه چسبیده‌اند را بگیرید.

خواص خرمالو برای بدن از تأمین خواص آنتی اکسیدانی تا هضم بهتر غذا ، تأمین ویتامین A مورد نیاز بدن ، جلوگیری از سرطان مفید برای دستگاه گوارش و کبد ، کنترل فشار خون و کلسترول و بسیاری موارد دیگر است.

بهترین روش تهیه مربای خرمالو را در اینجا مشاهده کنید.

مربای خرمالو

 

مطالب پربازدید

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا