مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
ترفندهای اینترنتی

موتور جستجوی ایرانی و 4 موتور جستجوی ایرانی در رقابت با جستجوگر چینی

مطالب پربازدید

موتور جستجوی ایرانی

4 موتور جستجوی ایرانی که باید بدانید . اگرچه ایرانیان عاشق استفاده از خدمات موتورهای جستجوی غول پیکر مانند گوگل و یاهو هستند . اما هر از چند گاهی شاهد راه اندازی یک موتور جستجوی ایرانی محلی جدید هستیم که توسط ایرانیان توسعه یافته است. در اینجا چهار مورد از آنها آورده شده است تا بدانید.

موتور های جستجوی ایرانی می توانند . در صرفه جویی در هزینه های پهنای باند اینترنت در ایران بسیار کمک کنند. این موتورهای جستجو می توانند جامعه فارسی زبان را در یافتن جستجوی محلی خاص بیشتر کمک کنند. چند سال پیش ، دولت ایران از تعدادی موتور جستجوی پیشرفته در داخل کشور پشتیبانی می کرد به این امید که مقداری از مراجعه به موتورهای جستجوی غول پیکر را جلب کند.

اگرچه برخی از این موتورهای جستجوی محلی به درستی کار می کنند . اما بسیاری از ایرانیان هنوز در استفاده از خدمات خود مردد هستند. یکی از دلایل می تواند بی اعتمادی کاربران باشد. دلیل دیگر ممکن است این باشد که بسیاری از ایرانیان بر این باورند . که این نتایج موتور جستجوی محلی فیلتر شده است.

گوگل و یاهو با توجه به رتبه الکسا هنوز در لیست سایت های پر بازدید در ایران هستند . در حالی که این موتورهای جستجوی محلی را نمی توان در بالای نتایج رتبه بندی وب سایت یافت . Yandex روسیه ، Baidu چینی و Naver کره جنوبی موارد موفقیت آمیزی هستند که توانسته اند رقیب گوگل ، یاهو و بینگ باشند . در اینجا چهار موتور جستجوی ایرانی در تلاشند تا این بازار را تصاحب کنند.

موتور جستجو ایرانی یوز ، جستجوگر ایرانی

مطالب پربازدید

یوز

موتور جستجوی ایرانی یوز

Yooz ، به معنای یوزپلنگ یکی از موتورهای جستجوی شناخته شده در ایران است که در سال 2010 تاسیس شده است. این موتور جستجوی ایرانی در ماه فوریه وقتی اعلام شد که این شرکت 2 میلیون دلار بودجه با کمک دولت دریافت کرده است ، سر و صدا ایجاد کرد. به گفته مدیرعامل یوز ، روزانه 25 میلیون ایرانی از موتور جستجوی گوگل استفاده می کنند که این تعداد از کشورهایی مانند آلمان و فرانسه بالاتر است.

در صورت ارائه خدمات با کیفیت به جامعه فارسی زبان ، این می تواند فرصتی عالی برای جذب یوز ایرانی باشد. از ماه فوریه ، یوز اعلام کرد که اطلاعات بیش از 1 میلیارد . وب سایت ایرانی را در سرورهای خود ذخیره کرده است . و قصد دارد 30 درصد از جستجوهای ایرانیان را ضبط کند. جدا از توانایی جستجوی کلمات کلیدی خاص . کاربران در Yooz می توانند اخبار ، وبلاگ ها و عکس ها را نیز جستجو کنند.

ریسمون

موتور جستجوی ایرانی Rismoon

Rismoon به انگلیسی “chain” ترجمه شده است و ادعا می شود اولین موتور جستجوی محتوای فارسی است. این سایت در سال 2004 توسط یک شرکت خصوصی راه اندازی شد که ادعا می کند . هیچ بودجه ای از سازمانهای خصوصی یا دولتی دریافت نکرده است. Rismoon یک ویژگی به نام “بزرگنمایی جستجو” دارد که به کاربر اجازه می دهد . کلمات کلیدی را در یک موضوع یا زمینه خاص مانند شعر و ادبیات جستجو کند. این سایت همچنین داده های دفترچه تلفن ایران را برای شرکت هایی . که بیشتر مردم محلی با نام “118” می شناسند ذخیره می کند.

موتورهای جستجوگر ایرانی ، موتور جستجو پارسی جو

صلح

موتور جستجوی ایرانی صلح

سلام یک موتور جستجوی مستقل نیست ، “موتور جستجوی متا” ایرانی است. سلام به طور همزمان در دو موتور جستجو کلمات کلیدی را جستجو می کند و ترکیبی کامل از همه آنها را نشان می دهد. سلام (که هنوز در مرحله بتا خود است) از یک سیستم هوش مصنوعی بهره می برد و از مدلهای پیشرفته ریاضی برای دستیابی . به نتایج دقیق تر برای کلمات کلیدی به زبان اسپانیایی استفاده می کند. سلام توسط Bayan پشتیبانی می شود ، یک شرکت نرم افزاری است . که خدمات محلی دیگری مانند وبلاگ نویسی ، ایمیل و میزبانی فایل را نیز ارائه می دهد.

مطالب پربازدید

پارسجو

موتور جستجوی ایرانی پارسی جو

پارسی جو یکی دیگر از موتورهای جستجوی فارسی است که توسط ایرانیان توسعه یافته است. نسخه بتا این سایت در سال 2010 در دسترس بود. پارسی جو با نوسازی بیش از یک میلیارد صفحه وب در نوامبر 2015 به صورت تجاری در دسترس قرار گرفت . این وب سایت توانایی جستجوی مطالب مختلف مانند متن ، فایل های صوتی ، ویدئو ، تصاویر ، فایلها و برنامه های قابل بارگیری را دارد. برخی از ویژگی های دیگر شامل فرهنگ لغت آنلاین ، نقشه ، صفحه شغلی و بخش اخبار است. همچنین کاربران می توانند مورد خاصی را در بخش بازار پارسی جو جستجو کرده . و نتایج را در 20 وب سایت تجارت الکترونیکی ایران مشاهده کنند.

منبع : techrasa

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا