• طرزتهیه مربای گل محمدی (مربای گل سرخ تازه)

    مربای گل محمدی با استفاده از برگ های تازه یا خشگ گل محمدی تهیه میشود. گل محمدی از زمان های قدیم در ایران ...

    مربای گل محمدی با استفاده از برگ های تازه یا خشگ گل محمدی تهیه میشود. گل محمدی از زمان های قدیم در ایران کشت می شده است. از گل محمدی در قمصر کاشان گلاب ناب میگیرند. گلاب (اسانس گل محمدی)یکی از کالاهای ...

    بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای بهار نارنج

      مواد لازم: بهار نارنج 1 کیلو شکر 1.200 گرم آب 3 لیوان آبلیمو 3 قاشق غذاخوری آب آهک به مقدا لازم ...

      مواد لازم: بهار نارنج 1 کیلو شکر 1.200 گرم آب 3 لیوان آبلیمو 3 قاشق غذاخوری آب آهک به مقدا لازم   طرزتهیه: بهار نارنج تازه را به مدت 2 ساعت در آب آهک قرار دهید. دردیگ مناسبی  5 الی 6 لیتر ...

    بیشتر بخوانید
  • روش تهیه لواشک انار در منزل

    جزو لواشک‌های ترش مثل انار وگوجه سبز وآلو، معمولا در فصل پاییز که انار به وفور یافت می‌شود تهیه و برای فص ...

    جزو لواشک‌های ترش مثل انار وگوجه سبز وآلو، معمولا در فصل پاییز که انار به وفور یافت می‌شود تهیه و برای فصل‌های دیگر ذخیره می‌شود. از آنجایی که طعم لواشک انار خالص بسیار ترش است، بعضی افراد از مواد دیگ ...

    بیشتر بخوانید
  • روش تهیه رب انار خانگی

    رب انار به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. طعم رب انار ممکن است مایل به ترشی یا مایل به شی ...

    رب انار به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. طعم رب انار ممکن است مایل به ترشی یا مایل به شیرینی باشد و انتخاب آن به سلیقه هر فرد بستگی دارد. رب انار همچنین در رنگ‌های تیره و روشن موجود ا ...

    بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سرکه انگور به روش سنتی (خانگی)

    بطور کلی انگور به دو نوع دانه دار و بی دانه تقسیم می شود که هرکدام از این دو نوع نیز در رنگهای قرمز، زرد، ...

    بطور کلی انگور به دو نوع دانه دار و بی دانه تقسیم می شود که هرکدام از این دو نوع نیز در رنگهای قرمز، زرد، سبز و سیاه یافت می شود. در ایران انواع مختلف انگور کاشت و حتی صادر میشود که عبارت اند از: شاهر ...

    بیشتر بخوانید
  • آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری

    طرز تهیه لواشک آلو فوری بدین صورت است که می توانید با استفاده از فر در عرض 3 الی 4 ساعت لواشک آلوی خود را ...

    طرز تهیه لواشک آلو فوری بدین صورت است که می توانید با استفاده از فر در عرض 3 الی 4 ساعت لواشک آلوی خود را خشک کنید. در روش سنتی خشک کردن آلو، علاوه بر نشستن گرد و غبار، زمان زیادی نیازمند است. لواشک د ...

    بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربا بالنگ

    بالنگ جزو مرکبات و گونه‌ای از بادرنگ محسوب می‌شود و خواص بسیاری دارد. از این میوه اغلب برای تهیه مربا است ...

    بالنگ جزو مرکبات و گونه‌ای از بادرنگ محسوب می‌شود و خواص بسیاری دارد. از این میوه اغلب برای تهیه مربا استفاده می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه مربا بالنگ به طور کامل آشنا خواهید شد.  بالنگ خواص بسیاری ...

    بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای به با گردو به همراه نکات کلیدی

    مربای به با گردو یکی از خوشمزه‌ترین انواع مربا است. اما تهیه آن به نحوی که خوش رنگ و خوش طعم شود، به رعای ...

    مربای به با گردو یکی از خوشمزه‌ترین انواع مربا است. اما تهیه آن به نحوی که خوش رنگ و خوش طعم شود، به رعایت نکاتی ظریف نیاز دارد. نکاتی که اگرچه ساده هستند، اما در طعم و رنگ نهایی مربا تاثیر بسزایی دار ...

    بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سرکه سیب در منزل

     سرکه سیب را به دو روش می‌توان تهیه کرد، روش سنتی که باید چند ماه منتظر بمانید و شیوه فوری که به زمان کمت ...

     سرکه سیب را به دو روش می‌توان تهیه کرد، روش سنتی که باید چند ماه منتظر بمانید و شیوه فوری که به زمان کمتری نیاز دارد. در ادامه طرز تهیه سرکه سیب فوری و سنتی را شرح خواهیم داد.   سرکه سیب همانند ...

    بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای انجیر به ۳ روش

    مربای انجیر نوعی مربا با ظاهری متنوع است که بسته به نوع انجیر و روش تهیه آن با عنوان مربای انجیر سیاه، مر ...

    مربای انجیر نوعی مربا با ظاهری متنوع است که بسته به نوع انجیر و روش تهیه آن با عنوان مربای انجیر سیاه، مربای انجیر سفید، مربای انجیر خشک، مربای انجیر درسته و مربای انجیر له شده شناخته می‌شود. مربای ان ...

    بیشتر بخوانید