مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
انواع مربا و ترشیجات

طرز تهیه سرکه سیب در منزل + خواص سرکه سیب

مطالب پربازدید

طرز تهیه سرکه سیب در منزل + خواص سرکه سیب

 سرکه سیب را به دو روش می‌توان تهیه کرد، روش سنتی که باید چند ماه منتظر بمانید و شیوه فوری که به زمان کمتری نیاز دارد. در ادامه طرز تهیه سرکه سیب فوری و سنتی را شرح خواهیم داد.

سرکه سیب

سـرکه سیب همانند سرکه انگور طعم ترشی دارد، اما برخلاف آن گلو را نمی‌سوزاند. علاوه بر این خواص بی نظیری دارد که این ماده غذایی را به یک دارو تبدیل کرده است، از اینرو سـرکه سیب بسیار مورد توجه قرار دارد. به چند روش می‌توانید از این سرکه استفاده کنید، به عنوان چاشنی سالاد و سایر غذا‌ها و به صورت محلول در آب (روزانه یک قاشق سرکه سیب را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و بنوشید). در ادامه طرز تهیه سرکه سیب فوری و تهیه آن به روش سنتی را شرح خواهیم داد.

 

مطالب پربازدید

روش اول: طرز تهیه سرکه سیب فوری

برای تهیه سرکه سیب به این روش، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد لازم
سیب 2 کیلوگرم
سرکه سیب 2 لیوان

 

نکته: از سیب‌های شیرین و سالم استفاده کنید.

دستور تهیه:

  1. ابتدا باید کاملا سـیب‌ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
  2. سپس آنها به چهار قسمت خرد کنید.
  3. سپس ساقه، دم و هسته‌های سیب را جدا کنید.
  4. با استفاده از آب میوه گیری، آب سیب‌ها را بگیرید.
  5. اکنون آب سـیب را در ظرف مناسبی بریزید و سـرکه را به آن اضافه کنید.
  6. درب ظرف را ببندید، برای اینکار از یک پارچه نخی استفاده کنید. پارچه نخی را روی درب ظرف گذاشته و اطراف آن را با کش محکم ببندید.
  7. ظرف سرکه را در محل گرمی قرار دهید.
  8. پس از گذشت ۴۰ روز سرکه سیب آماده است و می‌توانید آن را استفاده کنید.

 

مطالب پربازدید

روش دوم: طرز تهیه سرکه سیب به شیوه سنتی

به منظور تهیه سـرکه سیب به این روش، به دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
سیب 2 کیلوگرم
سـرکه سیب نصف لیوان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

چند نکته:

  • به جای سـرکه سیب از سرکه انگور نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • سیب‌ها باید سالم و شیرین باشند. به هیچ وجه از سیب‌های گندیده یا ترش استفاده نکنید.

دستور تهیه:

  1. سیـب‌ها را با یک دستمال خشک تمیز کنید، نیازی به شستن سیب‌ها نیست.
  2. سپس آن‌ها را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هسته، ساقه و دم سیب‌ها را جدا کنید.
  3. سیـب‌ها را در یک ظرف که از خشک بودن آن اطمینان حاصل کرده‌اید، بریزید.
  4. کمی سـیب‌ها را فشار دهید تا تمام فضای ظرف پر شود.
  5. اکنون نصف لیوان سرکه سیب را به آن اضافه کنید.
  6. سپس نمک را بیفزایید.
  7. درب ظرف را با یک پارچه نخی بپوشانید و اطراف آن را با کش محکم کنید.
  8. ظرف سـرکه سیب را در محیط گرمی قرار دهید که در معرض جریان هوا نباشد.
  9. پس از گذشت یک ماه پارچه را از روی ظرف بردارید. مقداری از سرکه را بچشید.
  10. یک ماه دیگر نیز صبر کنید. بعد از این مدت سرکه آماده شده است.
  11. سپس سرکه را داخل یک کیسه پارچه‌ای بریزید و فشار دهید تا تفاله‌های سیـب از سرکه جدا شوند.
  12. سرکه را مجددا در ظرفی بریزید و در مکانی آفتاب گیر برای چند روز قرار دهید تا کاملا ترش شود.

چند نکته:

  • توجه داشته باشید که ظرف سـرکه باید کاملا خشک باشد. وجود هر گونه رطوبت باعث کپک زدن سرکه خواهد شد.
  • احتیاجی نیست سیب‌ها را بشویید، زیرا رطوبتی که در پوست سیب باقی می‌ماند، باعث کپک زدن سرکه خواهد شد؛ بنابراین تنها با استفاده از یک دستمال خشک آن‌ها را تمیز کنید.
حتما از پارچه نخی برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید و هرگز تا قبل از آماده شدن سـرکه و صاف کردن آن، درب پوش خود ظرف را نگذارید. مگس سـرکه برای تبدیل سـیب به سرکه به هوا نیاز دارد، بنابراین اگر شما درب ظرف را ببنیدید یا از پارچه نخی استفاده نکنید، اکسیژن به آن‌ها نرسیده و می‌میرند.سرکه سیب
سـرکه سیب را می‌توانید به عنوان چاشنی سالاد و غذا  به کار ببرید، به تنهایی میل کنید یا حتی با استفاده از آن انواع ترشی لیته، مخلوط و … تهیه نمایید تا به این ترتیب از خواص معجزه آسای آن استفاده کنید. این نوع سرکه خاصیت قلیایی سازی دارد، از اینرو برای سلامتی کلی بدن بسیار مفید است، زیرا اگر رژیم غذایی شما به گونه‌ای است که PH خون را به سمت اسیدی شدن می‌برد، شرایط برای تکثیر ریزجانداران در بدن مساعد خواهد شد. سرکه سیب همچنین به کنترل قند خون کمک کرده، باعث کاهش وزن می‌شود و از بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند. سـرکه سیب به دستگاه گوارش نیز کمک خواهد کرد و سوزش معده را به حداقل می‌رساند. خواص این ماده غذایی معجزه آسا به همین موارد ختم نمی‌شود. سرکه سیب کلیه‌ها را سم زدایی کرده و برای مبتلایان به سنگ و عفونت کلیه بسیار مفید است. اکنون طرز تهیه سرکه سیب فوری را می‌دانید و از خواص بی نظیر این ماده غذایی نیز اطلاع دارید، بنابراین آن را در منزل تهیه کنید و برای کمک به سلامتی خود و عزیزانتان از سـرکه سیب کمک بگیرید.

خواص سرکه سیب برای لاغری

حال بیایید در مورد مقدار سرکه نوشیدنی برای کاهش وزن صحبت کنیم. اگر می خواهید یک نوشیدنی برای کاهش وزن تهیه کنید ، دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را به یک لیوان آب در دمای اتاق اضافه کنید ، عسل می تواند طعم را نرم کند. ترکیب سودا و سرکه سیب می تواند مفید باشد ، اما اسیدیته را نیز خنثی می کند. اگر به نوشیدنی عسل و سیر اضافه کنید ، یک مخلوط درمانی خواهید داشت که کاملاً به مبارزه با ویروس ها و باکتری ها کمک می کند و البته به کاهش وزن نیز کمک می کند.

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا