طرز تهیه لواشک سیب سنتی و بهداشتی در منزل
سیب هم از جمله میوه هایی است که در منزل می توان لواشک آن را تهیه و نوش جان کرد. لواشکی که در منزل تهیه می شود، به دلیل بهداشتی بودن و عدم استفاده از مواد نگهدارنده سالم تر و خوشمزه تر است.
مواد لازم برای تهیه لواشک سیب:
مخلوطی از سیب ترش و شیرین: به مقدار لازم و دلخواه
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آب: حدود 1 لیتر
طرز تهیه لواشک سیب:
طرز تهیه لواشک سیب در منزل بسیار راحت است. ابتدا سیب ها را خوب و تمیز شسته و خرد میکنیم و چوب و دانه های آن را می گیریم. سیب ها را با پوست در قابلمه ای محتوی 1 لیتر آب و 1 قاشق شکر می گذاریم روی شعله گاز تا بپزد. بعد از این که مقداری خنک شد از آبکش عبور می دهیم تا به صورت پوره مانند در بیاید. حدود 15 دقیقه دیگر حرارت میدهیم تا غلیظ شود و موقع حباب زدن مقداری از آن به بیرون پرتاب شود.
وقتی به غلظت کافی رسید در کف سینی بصورت لایه نازک پهن میکنیم و میگذاریم تا خشک شود.
نکات مهم برای کپک نزدن لواشک
توجه داشته باشید که اگر ظرف شما خیلی ضخیم یا متراکم یا حتی یکنواخت نباشد ، احتمال کپک بسیار بیشتر است
پس از خشک شدن ظرف ، آن را در پلاستیکی قرار دهید که دیگر خشک نشود و آن را در یخچال قرار دهید ، زیرا گرمای بیرون یخچال می تواند باعث ایجاد کپک شود.
پخت خوب و نمک در جلوگیری از کپک زدن تأثیر یکسانی دارد و حتماً آن را در روز اول در معرض نور خورشید قرار دهید تا آب اضافی به سرعت تبخیر شود و تا زمانی که کاملاً خشک نشود اصلاً روش را پوشش ندهید.