شیرینی میکادو، مناسب پذیرایی در ماه رمضان
شیرینی میکادو
شیرینی میکادو یک نوع شیرینی لایه لایه و بسیار خوشمزه است که در عین حال برای پذیرایی و ضیافت در ماه مبارک رمضان مناسب است. در ادامه با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا می شوید.
مواد لازم:
مواد لازم (برای ۸ نفر) | |
آرد سفید قنادی | ۱۵۰ گرم |
آرد نخودچی | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱۶۰ گرم |
پودر قند | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق مربا خوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
نان میکادو | ۴ ورق |
شکلات بن ماری شده | به میزان لازم |
پودر نارگیل یا پودر پسته | به میزان لازم برای تزئین |
دستور تهیه
1- آرد سفید را چند بار الک کرده و در یک تابه با حرارت متوسط کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
2- آرد نخود چی را نیز الک کرده و به آرد اضافه کنید و مجددا یک الی دو دقیقه هم بزنید.
3- پودر کاکائو و پودر هل را اضافه کرده و همه را با یکدیگر مخلوط کنید.
4- روغن را به تدریج به آرد اضافه کنید و هم بزنید ( چند دقیقه قبل از خاموش کردن شعله کره و پودر قند الک کرده را اضافه کرده و هم بزنید)
5- یک ورق نان میکادو را در سطح صافی مثل سینی پهن کنید و مقداری از مواد آماده شده را روی آن بریزید و با قاشق یا چاقوی مناسب آن را روی نان میکادو پخش کنید.
6- یک ورق نان میکادوی دیگر را روی آن بگذارید و فشار دهید تا ورق دوم کاملا به مواد بچسبد.
7- این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد و نان میکادوی شما تمام شود.
8- روی لایه آخر شکلات بن ماری شده را بریزید و صاف کرده و یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا خوب به هم بچسبند.
9- مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند.
10- بعد از آن روی شیرینی را با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید و به برش های مساوی تقسیم کنید.
نچسبیدن لایه های شیرینی میکادو
اگر روغن زیادی استفاده شود و مواد شما سست باشد ، این امر مانع از چسبندگی و جدا شدن لایه ها بعدا می شود.
مواد را با یک دست روی نان پخش نکنید! مواد باید به طور مساوی روی نان پخش شود. اگر مواد بیشتری در وسط نان وجود داشته باشد این باعث می شود که لبه ها به هم بچسبند.
شیرینی آماده است. نوش جانتان