بیسکوکیک یک از انواع کیک ها است که در عین خوشمزه بودن، در اشکال مختلفی مثل قلب، عدد و هر طرح دیگری تهیه می شود. طرز تهیه بیسکوکیک  بسیار آسان بوده و امروزه بسیار پرطرفدار شده و در بسیاری از اعیاد و مجالس جشن و شادی خودنمایی می کند.

کیک

تزئینات جالب و زیبایی که روی این کیک انجام می شود آن را از دیگر کیک ها متمایز کرده وعلاقه مندان بسیاری را به خود جلب کرده است. در ادامه با طرز تهیه بیسکوکیک آشنا خواهید شد.

مواد لازم

آرد الک شده: 2 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

کره: حدود 100 گرم

پودر قند: نصف پیمانه

پودر بادام یا (پودر گردو، فندق و پسته): 75 گرم

نمک: نصف قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

خامه قنادی: به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکوکیک

در یک ظرف مناسب، کره و پودرقند را کاملا مخلوط کرده و تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. پودر بادام را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.

آرد و نمک را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. (حواستان باشد خمیر را بیش از حد ورز ندهید چون باعث روغن انداختن و سفت و خشک شدن کیک می شود)

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی هر کدام یک نایلون تمیز بکشید و حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید. خمیرها را با وردنه روی کاغذ روغنی به ضخامت دلخواه پهن کنید

و به شکل دلخواه (قلب، عدد یا هر شکل دلخواه دیگر) برش دهید یا قالب بزنید. خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بگذارید در دمای 175 درجه سانتیگراد مدت 15 دقیقه بپزد و آماده شود.

خامه قنادی را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت مانند شود. با یک قیف آشپزی لایه اول کیک را به شکل دلخواه با خامه تزئین کنید و داخل یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

لایه دوم را نیز به همین ترتیب تهیه کرده و با خامه تزئین کنید. لایه دوم را با انواع میوه ها، ترافل شکلاتی، شکلات چیپسی رنگی و … می توانید تزئین کنید.

شایان ذکر است که، اگر دوست دارید کیک کاکائویی داشته باشید می توانید به جای پودر بادام، پودر کاکائو اضافه کنید.

نکاتی در پخت بیسکویت

خمیر سرد قبل از پخت بیسکویت تقریباً وجه اشتراک اکثر بیسکویت ها است. این بدان معنی است که اگر احساس می کنید خمیر به اندازه کافی سفت نیست ، بهتر است آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا از خنک بودن آن اطمینان حاصل کنید. همیشه قبل از قرار دادن بیسکویت در فر ، از خنک بودن آن اطمینان حاصل کنید.

دمای فر یکی از دلایل اصلی پخت بیسکویت خوب است. اگر فر خیلی گرم باشد ، بیسکویت ها قبل از اینکه خوب بپزند می سوزند. و اگر دمای فر به اندازه کافی گرم نباشد ، بیسکویت قبل از پخت سردی خود را از دست می دهد.

کیک بیسکوکیک

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here