مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
شیرینی ها

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل

مطالب پربازدید

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل

باقلوا با خمیر یوفکا یا فیلو تهیه می‌شود و یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه است که اغلب همراه با چایی سرو می‌شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را به روشی ساده شرح دهیم. با ما همراه باشید.باقلوا با خمیر یوفکا

 

باقلوا یک شیرینی خوشمزه است که در اغلب کشور‌های آسیایی از جمله ایران تهیه شده و طرفداران بسیاری نیز دارد. این شیرینی به سادگی تهیه می‌شود، اما درست کردن خمیر آن کار چندان ساده‌ای نیست و حتی گاهی آنگونه که باید آماده نمی‌شود. اما خبر خوب این است که از خمیر یوفکا که به طور آماده در بازار به فروش می‌رسد، نیز می‌توان استفاده کرد. خمیر یوفکا در دو شکل مثلثی و مستطیلی عرضه می‌شود، برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا از نوع مستطیلی آن باید استفاده کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

مواد اولیه‌ای که برای تهیه باقلوا با استفاده از خمیر یوفکا به آن احتیاج دارید، در جدول زیر ذکر شده است.

مواد لازم
خمیر یوفکا مستطیلی چند عدد
گردو، پسته، پودر نارگیل از هر کدام 200 گرم
خاکه قند 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
هل سفید 7 عدد
گلاب و شیر عسل از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
کره 70 الی 80 گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد


چند نکته:

مطالب پربازدید
  • به جای خاکه قند می‌توانید از شکر آسیاب شده نیز استفاده کنید.
  • هل و دارچین را دم کنید و عصاره آن را برای تهیه باقلوا بکار ببرید.
  • خمیر یوفکا به صورت منجمد است، برای باز کردن یخ آن می‌توانید حدود دو ساعت قبل آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای معمولی برسد. به یاد داشته باشید که این خمیر اگر در معرض هوا باشد به سرعت شکننده شده و از هم باز می‌شود؛ به همین دلیل به اندازه‌ای که خمیر احتیاج دارید از بسته خارج کنید و مابقی را سریعا در فریزر قرار دهید تا در زمان دیگر بتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

  1. شکر را در یک پیمانه و نیم آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در انتها مقدار اندکی گلاب به این شربت اضافه کنید.
  2. گردو، پسته و پودر نارگیل را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  3. اکنون شیرعسل را نیز به آنها اضافه و مخلوط کنید.
  4. سپس خاکه قند را نیز بیفزایید.
  5. یک قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق مرباخوری از عصاره دم کرده هل و دارچین و مقدار اندکی زعفران را نیز به مواد اضافه کنید.
  6. اکنون تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  7. سپس پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. مواد داخل نان یوفکا باید حالت خمیری و چسبندگی داشته باشند.
  8. زرده تخم مرغ، کره و اندکی زعفران را بایکدیگر کاملا مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  9. یک طرف خمیر یوفکا را به کره آغشته کنید.
  10. حال مقداری از موادی که آماده کرده بودید را داخل خمیر بریزید و به آرامی رول کنید.
  11. وقتی خمیر را رول کردید، روی آن را کمی از مخلوط کره، زرده تخم مرغ و زعفران بزنید تا رنگ بهتری پیدا کند.
  12. اکنون به حالت لقمه‌ای برش بزنید. به همین ترتیب مابقی باقلواها را نیز آماده کنید.
  13. کف یک سینی فر را چرب کنید و سپس کاغذ روغنی نیز کف سینی قرار دهید.
  14. فر را از چند دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  15. باقلوا‌ها را داخل سینی بچینید و در طبقه وسط فر قرار دهید. ۲۰ الی ۳۰ دقیقه برای آماده شدن باقلوا با خمیر یوفکا کافی است.
  16. پس از آنکه باقلوا آماده شد، آنها را از فر خارج کنید و شربت شکری که آماده کرده بودید را روی آنها بریزید.
  17. باقلوا با خمیر یوفکا آماده است، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با چایی سرو کنید.
  18. برای تزیین می‌توانید از خلال پسته یا پودر پسته استفاده نمایید.

چند نکته:

  • موادی را که داخل خمیر یوفکا می‌ریزید نباید گرم باشد، زیرا باعث از هم باز شدن خمیر می‌شود. همچنین این مواد نباید رطوبت زیادی داشته باشد؛ بنابراین اگر بعد از مخلوط کردن غذا رطوبت آن زیاد بود، کمی پودر نارگیل، گردو یا پسته اضافه کنید.
  • مواد داخل باقلوا حتما باید حالت خمیری و منسجمی داشته باشد تا زمان پختن و پس از آن حالت خود را حفظ کند و از خمیر یوفکا بیرون نریزد.
  • بهتر است کره را ذوب نکنید و از نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس آن را با زرده تخم مرغ و زعفران آنقدر بزنید تا لطیف شود.
  • حتما اجازه دهید که شربت خنک شود و بعد آن را روی باقلوا بریزید، زیرا اگر شربت گرم باشد، باعث می‌شود باقلوا حالت خمیری پیدا کند.
  • به جای کره از روغن مایع نیز می‌توانید استفاده کنید.
به همین راحتی و در زمانی کوتاه می‌توانید باقلوا با خمیر یوفکا را آماده کنید. این شیرینی خوشمزه، طعم خیلی شیرینی دارد، از اینرو بهتر است آن را با چایی سرو کنید. از باقلوا به عنوان دسر نیز استفاده می‌شود. همچنین برای میهمانی‌ها نیز می‌توانید این شیرینی را در نظر بگیرید. البته به یاد داشته باشید که باقلوا قند بسیار زیادی دارد، به همین دلیل بهتر است در میل کردن آن زیاده روی نکنید.

خواص چای بادام

ضد پیری: آنتی اکسیدان های موجود در بادام شامل فیتواسترول است. فیتواسترول ها و ویتامین E از جمله ترکیبات ضد پیری بادام هستند که با از بین بردن رادیکال های آزاد ، چین و چروک و لکه های پوستی را از بین می برند.

سم زدایی: مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم بادام شیرین ، به ویژه چای ، باعث بهبود عملکرد کبد ، سلامت کلیه ، سوخت و ساز بهتر و سم زدایی می شود. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم این چای می تواند با تحریک تولید ادرار و بهبود عملکرد متابولیک بدن ، به بهبود عملکرد کبد و سلامت کلیه کمک کند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا